Şimdi Ara

socialtakipci.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese Merhaba arkadaşlar sizlere para kazandıran TÜRK sitesi vereceğim sitede bir çok görevler var görevleri tamamlayıp kredi kaznıyorsunuz kredilerinizi paraya çevirip paypal hesabınıza çekebilirsiniz . Daha Açıklayıcı şekilde açıklıyayım buyurun devamını okuyun .

    Sitede ' Facebook , Twitter , Pinterest , Ask.fm , Link kısaltma , Askinger.net , Dailmotion Video , Google +1 , İnstagram , Youtube .

    Ve bunun gibi bir çok platforumda kredi kazanarak kredilerinizi paraya çevirip kazanabilirsiniz sitede Level sistemi vardır görevleri yaparak level atlayarak dahada çok kazana bilirisinz . Para Çekme Talebinizi $5.00 oldugunda Yapa Bilirsiniz . Kayıt Olma Şartları Şöyledir Sisteme Tek Bir Sefer Kayıt Olma Hakkınız Vardır .
    Sistemin Artı Yönü Referans , Referans nedir referans sizin alt üyeniz alt , üyeniz kazandıkça sizde komisyon kazanırsınız . Adminler Canlı Yardım Ederler Takıldığınız yerde Canlı CHAT Bölümünden Adminlerden Yardım İsteğe Bilirisiniz . Elimden Geldikçe Açıklayıcı Şekilde Anlatmaya Çalıştım Kayıt Olmak İçin Şu Linke Tıklayarak Kayıt Olabilirsiniz

    http://socialtakipci.com/?ref=8316



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amgo93 -- 29 Ocak 2016; 15:26:55 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.