Şimdi Ara

Social Monitoring Uygulamaları İle Sosyal Medya Analizi ve Kriz Yönetimi Nasıl Yapılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal medya yaşam koşullarını değiştirmekle kalmadığı gibi hayatın kilit noktalarında belirleyici olabiliyor. Özellikle iş yaşamında sosyal medya dolayısıyla da medya takibi oldukça önem taşıyor. Bu nedenle de kriz dönemleri başta olmak üzere pek çok zaman dijital takip kurtarıcı olabiliyor. Peki, biri size kriz zamanlarında önceden haber alıp harekete geçerek krizi kontrol altında tutabileceğinizi söylese… socialmonitoring.net sosyal medya kriz yönetimi ve raporlama platformu sayesinde bu mümkün ve çok basit.

    Social Monitoring, bir analiz ve raporlama dijital medya takip platformudur. Kriz zamanlarında analizler yaparak, önceden bunları marka ya da firmalara raporlayarak muhteşem bir kriz yönetimi sunuyor. İstenmeyen içeriklerin kriz anlarında sosyal medyada öne çıkma durumlarını ve var olan yayılma potansiyellerini kriz gerçekleşmeden önce raporluyor, analiz ediyor ve gerekli bildirileri iletiyor. Kısacası bu platform sayesinde krize doğru giden süreçte olası krizlerin önceden tahmini ve size bilgilerin sunulması garanti haline geliyor.

    Marka halini alan büyük firmalar için kriz yönetimi, asla akışına bırakılacak bir şey değildir. Olası krizlerin önüne geçilmesi için kesinlikle önceden analiz edilmesi, raporlanması ve bildirimlerle şirketin uyarılması önemlidir. Çünkü şirketler hedef kitlelerine daha başarılı ve etkin bir şekilde ulaşmak için sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanıyor. Bunun bilincinde olan SocialMonitoring dijital medya takip platformu müşterilerinin konuyla ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

    Kriz Yönetimi Akışına Bırakılacak Bir Şey Değildir.

    Bahsedilen sosyal medya kriz yönetimi ve raporlama platformu öncelikle kullandığı gelişmiş filtreleri sayesinde hassas uyarılar elde ederek bunları analiz edip marka veya firma hakkında global dinleme yapıyor. Elde edilen tüm verilerin ve analiz yöntemlerinin birleştirilmesi sonucu ortaya kriz öncesinde var olan durum ortaya koyuyor ve krizin boyutları önceden tahmin edilerek önüne geçiliyor. SocialMonitoring bunu 3 ana aşamada gerçekleştiriyor;
     Öncelikle kriz zamanlarında kısıtlı zamanı iyi kullanmak adına zaman yönetimi oldukça önemlidir. Bu kısıtlı sürede sosyal medyada firma ya da markanızla ilgili binlerce konuşmayı ayırt etmeniz mümkün olmuyor. İşte tam burada dijital medya takip platformunun gelişmiş filtreleri devreye giriyor.
     SocialMonitoring.net sadece filtreler sayesinde konuşmaların ayırt edilmesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda markanıza ait olumsuz ve tehlikeli anahtar kelimeleri izlemenize de yardımcı oluyor. Markanız adına gerekeni yapmak için harekete geçmeniz amacıyla olumsuz ve tehlikeli anahtar kelimelerin kaynağını gözler önüne seriyor.
     Global dinleme özelliği sayesinde platform üzerinden markanız hakkında olumlu veya daha önemlisi de olumsuz paylaşım ve yazılanların coğrafi konumlarını karşılaştırmanız için kolaylık sağlanıyor. Bu sayede kriz yönetimi için gerekli analizleri yapmanız kolaylaşıyor.
    Platform üzerinden verilen hizmetler araştırıldığında SocialMonitoring sosyal medya analiz platformu olmasına rağmen seo konusunda da başarılı ve hizmet kalitesi anlamında rakiplerinin çok önüne geçiyor.
    Siz de hem yeni hem de eski markanızı takip edip dijital medyada geliştirmek istiyorsanız SocialMonitoring’in uygulamasına hemen demo talebinde bulunarak başlayabilirsiniz. Social Monitoring Uygulamaları İle Sosyal Medya Analizi ve Kriz Yönetimi Nasıl Yapılır ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.