Şimdi Ara

SnowRunner (2020) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
17
Favori
24.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gampass aldım ama premium açık , diğer seasonları kilitli gözüküyor. onları açmak için ek olarak satın mı almam lazım?

    bir de eski savegame i nasıl gamepassa aktarabilirim?

  • Phase 8 yarın geliyormuş. 13 ekim newgame plus ve daha fazlası.

    https://www.youtube.com/watch?v=dqcq_3II2w0&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nocnoc kullanıcısına yanıt

    Epic'te yakında kuponlu indirimler başlayabilir o zaman Premium sürümünü oldukça uyguna alabilirsin ardından Year 2 Pass indirimlerde 100₺ gibi fiyata düşüyor onu da alırsın istersen. Yok ben Steam'cıyım dersen Gift bölümünde %20-%30 indirimli gönderenler var.


    Eğer her türlü oyun oynarım dersen Game Pass üyeliği al tabii ama sadece SnowRunner için üye olacaksan uzun vadede zarar edersin çünkü 3 ay kiralayıp oynamak yerine satın alıp kalıcı sahip olmak daha iyi olduğu görüşündeyim. Şimdi satın almazsan 200₺ gibi zamlanabilir o yüzden satın almanı tavsiye ederim.

  • Season 8 is now available!



    Focus Entertainmentyoutube
    Play now: https://store.focus-entmt.com/w/snowrunnergames?utm_campaign=SR_S8_Release&utm_medium=description&utm_source=YouTube Twitter: https://twitter.com/Focus_entmt Facebook: https://www.facebook.com/FocusEntertainmentOfficial SnowRunner’s second expansion Grand Harvest is out now. Watch the Overview Trailer and start farming today! SnowRunner, the blockbuster off-roading experience from Saber Interactive and Focus Entertainment, today welcomes its second expansion, Season 8: Grand Harvest. Available to all Year 2 Pass owners on PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch and PC, this new entry brings a new region, complete with four massive summer maps to explore, where Runners will get to try an all-new activity: farming! Watch today’s Overview Trailer for all the details on this new expansion. Bet the farm on this all-new season of SnowRunner SnowRunner brings you the joys of farming for the first time in Season 8: Grand Harvest! Deep in the countryside, operate three new vehicles to restore sustainable farming activities after a streak of crop failures and poor harvests. Work the land with the incredible horsepower of the heavy-duty 4WD tractor Kirovets K700 and its modern K7M version, and transport fertilizers and produce with the vintage heavy-duty Step 39331 “Pike”. Explore a vast new region, with four 4km² maps of countryside for you to rehabilitate by renovating the local town and its airfield, building a clean energy infrastructure, fixing farming equipment and more! The Year 3 Pass is coming soon It’s nearly time for the Year 3 Pass to expand the SnowRunner experience even further, with four new phases of content to be released, as well as new vehicles, new maps, add-ons and more! It will also grant instant access to the exclusive Save the Day Vinyl Wrap Pack, which adds four exclusive skins for the Freightliner M916, Freightliner 114SD, International HX520 and the Chevrolet Kodiak С70 (1981)! More info soon! Conquer any terrain with the super-powered Rezvani Hercules SnowRunner is also welcoming an impressive new addition to its survival truck roster: the Rezvani Hercules, a high-performance 6-wheel Scout truck with a fierce and unique modern look. The first Rezvani vehicle to join the game’s roster, the Hercules is a sleek powerhouse with incredible off-road capabilities, thanks to its long wheelbase and wide frame that provides additional stability. Whether it’s transporting a ton of spare parts and fuel, or going ever deeper in the wilderness, there is simply no match for the Hercules’ versatility. Not included in the Year 2 Pass. SnowRunner, its Premium Edition, and its Year 1 and Year 2 Passes are available now on PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch and PC. Season 8: Grand Harvest is available now on all platforms. Rezvani Hercules is available on all platforms as a standalone DLC. For more information, check out the game’s page on the Focus Store.
    https://www.youtube.com/watch?v=pG_JndHTJ7Y&feature=youtu.be
  • son harita cok keyifli :D

  • Arkadaşlar merhaba. Oyunu xbox'ta oynuyorum. Şöyle bir sorunum var. Sol joystick i sola döndürünce direksiyon sola dönüyor ama joysticki bırakınca direksiyon kendi kendine ortalamıyor, solda kalıyor. Ortalamak için bu sefer joysticki ters yöne çekmem gerekiyor. Biraz baktım ama bir çözüm bulamadım. Var mı bir çözümü olan?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyunda araç sesleri çok kötü değil mi? bunun için mod vs eklediniz mi?

  • tesadüfi T kullanıcısına yanıt

    Onun bir ayarı vardı, seçtiğinde ortalanıyor direksiyon. Bende seçili o özellik ama hangisiydi hatırlayamadım oyunda değilim şimdi. Ayarları keşfedin bulursunuz eminim.

  • Farklı bir newgame plus yapmışlar üzdü. oyun başlangıç ayarlamalarını düzenleyebildiğin yeni bir oyuna başlatıyor seni yeni profille. eski profilimizle yeniden başlayamıyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

    Adı üstünde NG+ zaten dostum eski profille devam etmek garip olurdu.


    NG+ sayesinde zor mod'daki bazı özellikleri normal mod' ile birleştirerek istediği gibi oyun kurabilsinler diye düşünmüşler sanırım. Vaktinde zor mod yerine NG+ getirmeleri gerekiyordu diye düşünüyorum.

  • snowrunnerı hem gamepass ile indirsem

    hem de başka bir klasöre setup dosyası ile manuel kursam oynanabilir mi?

    ya da bu epic/gamepass/steam gibi platformlardan inmiş oyunlar için de olabilir mi?


    gamepass nasılsa savegame i normal setup ile kurulan yere kaydetmiyor. sorun olacağını sanmıyorum ama bu durumda ne olur?

    hiç deneyen var mı?


    niye soruyorsun diyenler için; snowrunner ı daha önce pirated olarak oynadım, season 7 den sonra modlar sorun olunca gamepass ile sadece mod maps oynamaya devam ediyorum. tabiki önceki save gamepass a entegre olmadığı için normal oyun game pass ta sıfır durumda. şu an season 8 çıktı, season 7 ve 8 için de gamepass e ayrıca ücret ödemem gerekiyor. onu ödemeden season 8 i normal kuracağım snowrunner dan oynayabilir miyim? bunu merak ettim.

  • nocnoc kullanıcısına yanıt

    Hocam Microsoft storedaki oyunlarla diğer mağazalardaki oyunların saveleri birbirini tutmaz.

  • 300 saatten fazla savem var fakat ekonomi diye birşey yok çünkü oyun çıktı çıkalı normal modda oynadım michigan ve alaska yüzde yüz bitti düşünün yani. Ama hard mod veya New game+ modlarına mevcut save taşıyamıyorum bu beni üzdü açıkçası. Yakıtın bu oyunda parasız olması veya çekiciyi garaja bedava çekmek hep hile gibi gelmişti bana. Ekonomiyi muhasebe yapmaya gerek olmayan bir oyun normal mod. ama şimdi mevcut save acaba hileyle hard veya New game+ taşımanın Bi yöntemi vsr mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar


    oyunu gamepass üzerinden onuyorum online oynamak isteyen arkadaşlar varsa haberleşelim görevleri beraber yapınca sohbet muhabbet sarıyo

  • Edit : mevcut save hard taşıyabiliyoruz save editörle

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • steamde 82 liraya düştü ve season pass ve dlclerde de indirim mevcut. ilgili ardaşların dikkatine.

  • Ben yeni bir New Game + başladım. Tüm ayarlar istediğim gibi fakat ben gece gündüz döngüsünü kapatmıştım. Bunu geri açmanın bir yolu var mı?

  • Açmanın yolu var mı bilmem ben olsam dert etmezdim. Genelde saat 00:00 geldiğinde 6 saat ileriye sarıyorum.

  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Evet sürekli görerek sürmek güzel oluyor da, bazen geceyi aramıyor değilim.

  • arkadaşlar bir yardım edin kafayı yicem artık. pc de oynuyorum

    daha önce satın alınmamış snowrunner oynuyordum.

    sonra STEAM den snowrunnerı aldım.

    eski save dosyalarını steam den aldığım oyunun içindeki save e kopyaladım. kaldığım yerden (burning mill) devam etmeye başladım.

    ama oynuyorum oyundan çıkıyorum saçma bir yer çıktığımdan daha eski bir yerdeki save den devam ediyor,

    baktım steam cloud açık. onu kapatayım dedim yine aynı şekilde.

    steam uygulamasından masaüstü kısayol dan oyunu açtım bişey farketmedi.

    stream uygulamasını açıp oyunu açıp oradan BAŞLAT yaptım yine farketmedi.

    ne yapmam gerekiyor bir yardım edin kafayı yiyeceğim .

    teşekkürler

    not: hep aynı yerden devam etmiyor. oynuyorum arada bi yere dönmüş oluyor



    edit:çözdüm ama bi ara format için aldığım remote klasörü kopyası kurtardı. yoksa hem steam cloudda hem pcdeki remote içinde ...1.cfg, ...2.cfg,... 3.cfg gbi sürüyle dosya kopya kopya olarak isimli birçok dosya oluşmuştu. oyunun kafayı yemesi büyük ihtimal ondandı. stream cloud save i kapattım. (dosyalar orada kalsa da) eski remote kopyam kurtardı. arada bir remote klasörü full kopya almakta fayda var. yoksa burning mill yerine sıfırdan başlamak zorunda kalacaktım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 5 Aralık 2022; 9:52:36 >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.