Şimdi Ara

Snek Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yaklasik 4 hafta oldu fenerbahcenin lig macinda digi diye kanal geldi snek tvnin yerine ve geri yayini gelmedi. bilginiz varsa benle paylasirmisiniz ne yapmam lazim snek tv nin geri gelmesi icin simdiden tesekkurler... (frekans ayarlarinida yaptim ama olmadi)



  • valla dostum onu bunu bilmemde snek tv dedin benim yarama bastım o kanalla ilgili o kadar çok şikayette bulundumki digitürke ilk zamanları o kadar güzeldiki snek tv nin daghanın sunduğu oyun programı yine daghanın skeclerinin olduğu püf noktası zamazingo ve bunun gibi bir sürü program hepsi çöp oldu gitti ve kanalı resme klip veren bi kanal yaptılar o kadar şikayete rağmen hatta bi ara iyice saçmaladılar smackdown türkçe dublajlı verdiler iyide kardeşi türkçe dublajlı veriyorsun iki salağı oraya dublaj yap diye koyuyorsun alttaki orjinal sesini niye kaldırmazsın snek tv çok güzel başlamıştı yayın hayatına ama şimdi benim için resmen çöp bi kanaldır olsada olur olmasada ilk sene ne güzel 1. yılında pink konseri felan verdiler. neyse daha çok şey sayarım ama bi işe yaramıyacağı için konuşmanın bi anlamı yok.
  • Daghanin programi izlemedim ama zamazingo cok guzel bir programdi burak abiyle konustum yeni bir program sunucaklarmis ama hangi kanalin kabul edicegi belli degil demisti en son bi haber olursa seni haberdar ederim yani teknoloji ile alakali bir program olucak gene.
  • sorunu cozdum ... tekrar digiturk kurulumu yeterliymis :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.