Şimdi Ara

SMS InfoComm Yanlış Arıza Tespiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2 hafta öncelerde bilgisayarımın ekranına görüntü gelmemeye başladı. Ancak monitöre görüntü geliyordu. Ben de bu konuyla ilgili olarak ASUS RMA sayfasından onarım talep ettim. 1-2 gün içerisinde arayıp BIOS güncellenmesi gerekiyor dediler, ben de sorunu tekrar anlattım ve dahili ekranda sorun var servis kaydınızı oluşturdum dediler ve UPS kargo 2 gün içerisinde ürünü gelip aldı. Ancak gelelim servisteki oldukça profesyonel(!) teknisyenlerin tespit ettiği arızaya: Anakart değişmesi gerekiyor dediler ve 5120 TL ücret talep ettiler tabi ki kabul etmedim. Talebimi tekrar ilettim anakartta sorun yok ve ekranda sorun var diyerek 2 kere talep oluşturdular. Kabul edilmedi ve ürün işlemsiz olarak iade edildi. Şu an kargo çıkışı yapılmış görünüyor ancak takip numarası ile kontrol ettiğimde hiç bir bilgi yok. Yani arkadaşlar, bu durumda ne yapmam gerekiyor, anakartında bir sorun yokken gereksiz yere değişim olmasına gerek yok sonuçta. Yardımlarınız bekliyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaC128 -- 18 Temmuz 2019; 16:16:57 >







  • 5120 tl
    Adamın gözü dönmüş
  • Merhaba, şayet bu raporu teknik servis hazırladıysa ve yanlış olduğunu düşünüyorsanız farklı bir yetkili servise danışabilirsiniz.

    Ayrıca; harici ekranınıza görüntü gelmesi demek, anakartın lcd birimine giden anakart veri yolunda problem olmadığını göstermez.

    Demek istediğim, hazırlıklı olun. Anakart gerçekten arızalı olabilir, yenisi ile değiştirmezseniz bile kullanılmış ikinci el parçalara bakabilir veya eğer onarım mümkünse onarım yoluna gidebilirsiniz.

    İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AktasarimTr kullanıcısına yanıt
    Anakartta bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü durduk yere veri yolunda problem oluşmaz herhalde. Önceden içini temizlediğim için yetkisiz müdahale var diyorlar anakart değişim sebebi buymuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.