Şimdi Ara

Smok Nord 4 mü, Uwell Caliburn X mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Daha önceden uzun lm içen ve yıllardırda sarılı tekel tütünü içen biri olarak tütünün ağız kokusundan, cepte paket ve çakmak taşımaktan gibi sorunlardan dolayı e sigaraya geçmeye karar verdim. Bir kaç gün içerisindeki araştırmalarıma göre F/P Ürünü denilebilecek 2 tane modelle karşılaştım. Smok Nord 4 ve Uwell Caliburn X. Nargile içimi değil de sigara içimi olacak. Nikotini yeterli seviyede olup hafif bir aroma tadı istiyorum. Nord 4 ün 2000 mah bataryası var, Caliburn X in 850 ama tat ve dayanıklılık olarak çoğu kişi Caliburn X diyor... Siz ne diyorsunuz peki? Hayırlı forumlar.

    Boş muhabbete yorum yazacak olanlar lütfen yazmasın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Smok Nord 4 yerine 5 kullan çünkü 4 çok aşırı likit akıtması yapar ben uzun süredir 5 kullanıyorum gayet güzel ve akıtma felan olmuyor duman vurumu ve aroma konusunda da kaliteli likitleri denemelisin

  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Smok 4 ve 5 için sigara içiminde iyi değil diye forumlarda okudum. Sence Caliburn mü yoksa smok mu sigara içiminde daha iyi hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Smok Novo 4 ve Nasty Vanilla Cuban likit kullanıyorum. Sigaranın yerini tutuyor, yıllardır ağzıma sigara sürmedim.

  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

    Smok Nord 5 çok fazla duman attırır normalde boğaz vurumu felan iyidir ama wat ayarlarını düşürerek sigara içimine de çekebilirsin hocam smok 5 çok iyi bir cihaz sağlam ve ömürlük içindeki coil i sürekli doldurduğunuz taktirde bir coil i 6-7 ay boyunca bile kullanırsınız düşük wat çekimlerde coilin ömrü daha da artabilir ben 30 W da çekiyorum her yer duman altı oluyor tek çekimde sende 10 12 wat Dan çeksen azar azar sigara çekimi gibi olur likit aromasını da güzel bir şekilde alırsın smok Nord 5 coil leri mesh tır ortası delik tir yani likit aromasını güzel verir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 26 Eylül 2023; 11:49:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Caliburn x neden daha çok rağbet görüyor onu anlamadım. Şarj süresi ve diğer özellikleri ile smok düşünüyorum ama siz daha önceden uwell caliburn kullandınız mı peki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Normal Smok 4 e 5 sanırım nargile içimi için daha iyiymiş yani normal sigara içimi için mtl dedikleri çekimde Smok markasından Smok Novo 4 en iyisi sanırım. Bundan dolayı mı Novo4 modelini aldınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

    Ben artık kullan at Vozol 10k ya geçiş yaptım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aleyküm selam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt

    Ben nord 5'te dumanaltı yapıyorum ortalıgı. :D tabi nargile için bendeki ve likit önemli. ben 2 tane 60ml likite 1.000 tl verdim.

  • Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt

    caliburn x in aroma performansı çok daha iyi, bundan 3 sene öncesine kadar elektronik sigara kullanıyordum ama bir çok cihaz kullansamda dumandan ziyade aroma peşindeydim ve hiç bir cihazda aroma performansını yakalayamadım ve esigara kullanmayı bıraktım, geçen sene vozol puf a başladım mükemmel aroma tadlarıyla bir sene kullandım fakat vozol hakkında sağlık yönünden olumzsuz yorumlardan sonra vozol kullanmayı bıraktım hatta çinde vozol kullanımı yasaklandı haberleri okudum açıkçası çok araştırmadım aslı var mıdır yok mudur bilmiyorum ama vozolun sakıncalı olması verdiği aromdan belli aslında, arkadaşım nord 5 kullanıyordu bende bu cihazı almak için gittiğim yerde caliburn x tavsiye edildi yanında nasty salt likit aldım evet nord 5 ten aroması daha iyi ama vozol ile karşılaştırdığında vozolun verdiği aromanın 10'da 2'sini anca veriyor :) nord 5 pod cihaz olarak geçsede 80w'a kadar çıkan gücü ile duman performansı caliburn'a göre çok daha fazla olacaktır ama likit tüketiminizde keza yüksek olacaktır istediğiniz şey aroma ise kalitesiz ucuz likitler kesinlikle kesmeyecektir fakat nasty,halo, one hit wonder gibi markaları kullandığınızda da maliyet çok artacaktır, kısacası amacınız yoğun dumanlamaksa zaten pod cihaz size göre değildir taşıması kolay ortalama duman için alıyorsanız nord derim ucuz likit alır bol bol dumanlarsınız ama amacınız aroma ise caliburn x derim.





  • vaporesso luxe s var bende nasıl makine. ama kullanmıyorum yıllardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caliburn x aldım, ancak likit te nikotin 3mg olmasına rağmen hiç kesmiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 sene Luxe 2 Kullandım,ne zaman vazol aldım o gündür icmiyorum elektronik sigara. Likit olarak vazolun yerini tutan yok bana kalırsa.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.