Şimdi Ara

smile geçmek istyorum. modem problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oturduğum bina yeni yapıldı. buradaki telekom binaya yeni hat çekti. bu hat fiber ve fiber interneti destekliyor. ücretsiz tilgin hg1311 modem tem reuter taktılar. bu modem üzerinden adsl bağlantısı alıyorum. fakat ben smile adsl geçmek istiyorum. bu geçişi yaptığımda sorun yaşar mıyım. smile n verdiği modemi nasıl bağlamalıyım.



  • Elinizdeki Tilgin HG1311 modem sadece fiberoptik internet bağlantılarında kullanılan bir modemdir. Smile internet ADSL teknolojisini kullandığı için Smile'a geçecekseniz yeni modem almanız gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan1966

    oturduğum bina yeni yapıldı. buradaki telekom binaya yeni hat çekti. bu hat fiber ve fiber interneti destekliyor. ücretsiz tilgin hg1311 modem tem reuter taktılar. bu modem üzerinden adsl bağlantısı alıyorum. fakat ben smile adsl geçmek istiyorum. bu geçişi yaptığımda sorun yaşar mıyım. smile n verdiği modemi nasıl bağlamalıyım.

    smile'a sakın geçme bin pişman olursun.
  • Arkadaşlar bazen haklı olabilirsiniz şuan çoğu servis sağlayıcı smile gibi ne hattı iptal ediyorlar nede kullandırıyorlar o yüzden iyi bir tercih yapmak gerek.
    Ama ben tam 18 aydır smile kullanıyorum sorunum da oldu ama çözüldü şuan rahatım bir sıkıntım yok. 2 mb sınırsız kullanıyorum güzel beğeniyorum.
  • ben de 2007 yazından beri kullanıyorum smile adsl i bir problem yaşamadım.. ama iptal ettirmek istersem işi yokuşa süreceklerinden eminim çünkü bir çok şikayet okuyoruz internette.. neyse iptal ettirmeyi düşünmüyorum şimdilik :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.