Şimdi Ara

Smile adsl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uydunet gibi saçma sapan bir internet vardı bizde ondan kurtulmak için smile'a geçiyim dedim 8 gün oldu sadece kağıtlar felan geldi kargoyla kurulum için gelmediler hala. bende onlarımı beklicem dedim kendim yaptım ancak internetimin ışığı yanmadı kurulumu yapmama rağmen arayıp sordum kurulum yapmaya gelmediler bende kendim yaptım ancak internet ışığı yanmıyor adam beraber tekrar kontrol edelim felan dedi benim yaptıklarımı tekrarlattı bana yine olmadı 10 saat bekletti beni sonra arıza kaydı aldı yarın gelceklermiş eğer çözülmesse isyeağğğğnnn ve tekrar ttnete geçicem.
    1 aylık paramı veriyorum ve 10 gündür internet kullanamıyorum müşteri hizmetleri berbat teknik desteğe bağlanmak 30-40 dk nızı alıyor. bağlandıktan sonrada hiç bir şeye yardımcı olamıyolar.



  • aradılar bugünde modemde sorun varmış onu kontrol edin gittim komşuda denedim çalışıyo tekrar aradım tekrar arıza kaydı aldılar yalandan 1-2 şey söyledi.

    siz siz olun sakın smile adsl'e geçmeyin hayatımın hatası 1 ay kullanmadığım internete 70 lira para vercem boş yere milleti kazıklamaktan başka birşey yapmıyorlar.
  • Bugün D-smartlı paketi aldım. Veya adsl imi taşıdım diyeyim. Önümüzdeki hafta smile geçeceğim. Olumlu olumsuz yorumda bulunurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaya727

    Bugün D-smartlı paketi aldım. Veya adsl imi taşıdım diyeyim. Önümüzdeki hafta smile geçeceğim. Olumlu olumsuz yorumda bulunurum.

    eğer teknik desteği araman gerekirse boşuna uğraşma telefonda başka menüye gir ordan hallet teknik desteğe girmeye çalışınca 10 dk bekliyosun 10 dk sonra numaranızı bırakın biz sizi arıcaz diyolar yada devam edin beklemeye diyor bekliyosun bi 20 dk daha en sonunda sıkılıp kapatıyorsun.
  • evet son durumuda bildiriyim size
    uydunete geçmeden önce ttnet elektrikçi çağırın problem sizden kaynaklanıyor demişti bunun üzerine uydunete geçmiştim smile'ı arayıp elektrikçide problem var diyordu ttnet dedim böyle bir problemi halledebilirmisiniz ona göre abone olcam dedi adamda bana bi ton laf kalabalığı yapıp eğer bir sorun olursa biz teknik destek gönderip elektrikle ilgili probleminizide çözeriz felan on saat hallederiz problem olmaz diye konuştu ole abone oldum ben bırakın problemi çözmeyi modemi kurmaya gelmediler kendim kurdum şimdi arayınca elektrikçi çağırıp yaptırın dediler bende en başta abone olmadan önce böyle böyle diyodunuz felan dedim adamın bana verdiği cevap "hata bizle ilgili değil bizi ilgilendirmiyor bu sorun sizden kaynaklı" benden tamam ben iptal ettiriyorum o zaman interneti diyince adam 360 derece döndü arıza kaydınızı alalım tekrar felan ayakları verdiğim cevap aynen bu oldu "iki yüzlülüğe gerek yok internetimi iptal edin uğraştırmayın beni" adamda mecburen tamam dedi on saat bilgi felan istedi yani giren çıkan 1 aylık kullanmadığım internetin faturası + 10 saat bağlanmak için beklediğim onlarca telefon görüşmesi.

    siz siz olun smile adsl'e abone olmayın.




  • ne kullanıyorsun şimdi
    bana sınırsız lazım uğraştırmayan..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aydınkozmo

    ne kullanıyorsun şimdi
    bana sınırsız lazım uğraştırmayan..

    şuanda uydunet var salonun bi köşesinden diğer köşesine çekmiyor internet kopup duruyor. en iyi süperonline yada ttnet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.