Şimdi Ara

Smart Tv tavsiyesi ve vestel 48FA8200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba

    Kendime bir tv almak istiyorum fakat okuduklarım ve teknosa ya da mediamark mağazalarında uzmanlara sorduğum cevaplar aklımı tamamen karıştırdı. Bu yüzden siz donanımhaber müdavimlerine herzamankınden daha cok ıhtıyacım var.

    Butcem: 1400-2000 arasi ama her ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.

    Kullanim amacim : TV cok izlemiyorum. Belgesel kanallari için tivibu var. Amacim dizimag unutulmaz filmler gibi sitelerde film izlemek ve youtube ya da ted.com dan video izlemek. bu yüzden smart bir tv istiyorum. Kumandasi önemli değil kendim wireless klavye ve Mouse ile kullanmak istiyorum.

    Buyukluk: mümkünse kocaman olsun :) cunku salonum buyuk ve en sevdiğim sey film izlemek

    tum bu kriterler sonucunda Vestel 48fa8200 1500 tl lik fiyatıyla uygun gelmişti ama gerek teknosa gerekse mediamarkt görevlileri Vestel in smart ozelligini kötüleyip lg webmos 2 li bir televizyon almami söylediler.

    Sizce smart ozellik olarak Vestel ve ozellikle 48fa8200 dedikleri kadar kotu mu? haftasonuna kadar bu isi çözümlemek istiyorum. Bu yüzden sizin desteğiniz ve tavsiyeleriniz cok önemli...


    teşekkürler :)







  • bende vestel 40fa7100 var. Youtube uygulaması güzel. Youtube uygulamasıhttps://www.youtube.com/tv#/ adresindeki hali. Ted youtube üzerinde var zaten.https://www.youtube.com/watch?v=WgAx-SbMmgQ videoda filmifullizle adresinden film izliyor. Bir bak istersen.
  • cevaplarınız için tesekkur ederim. Keske bir de kullanan kişi bulabilseydim ve ondan yorum alabilseydim :(
  • Ben televizyonu aldım.Görüntü kalitesi felan iyi ben beğendim televizyonda çifte ekran yok olsaydı eksiksiz bir televizyon olacaktı.Smart özelliğine gelecek olursak çok hızlı çalışmıyor.Sürekli smart modda takılacaksanız memnun kalmayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.