Şimdi Ara

Smart forfour 2005/2006 model alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    eşime ikinci araç olarak otomatik bir araba bakıyorum. park kolaylığı ve otomatik olmasından dolayı smart alternatifler arasına girdi. 30-35bin civarı bir bütçem var.
    smart nasıl bir araçtır kullanmış olan ve yorum yapabilecek birileri var mıdır?

    bütçe aralığımdaki araçların çoğu 200bin km üstü. aracın motoru nasıldır, ayrıca parça, bakım maliyeti gibi konularda nasıldır fikrinizi alabilir miyim?



  • bir arkadaşımda vardi 1.1 motorlu manueli. Motor sesi ilk başta güzel geliyor ama onun disinda 1.85 boyu olan ben, arkaya oturduğumda mümkünatı yok rahat olmuyor, aşırı dar hele ki arkası. Önü bir nebze daha iyi. Diğer bakımdır vs çok bilmiyorum o konuda yardimci olamam ama 1.1 benzinlisi az yakıyor diyebilirdim ama uzun yol aracı degil kesinlikle. tam şehir içi arabası. kalitelidir de ayni zaman da mercedesin bunyesi altında oldugundandir olabilir.
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    otomatik olması lazım. oğlanı okula bırakacağı durumda sağlam bir rampayı çıkması gerekiyor. Ne olur ne olmaz manuel bir kadın için sıkıntılı.
    otomatik olanın 1.1 motoru yok sanırım sahinindende listelenmiyor filtreleyince.
  • 1.1 motoru mitsubishi motorudur. daha doğrusu 1.5 dizel olanı hariç bütün motorları mitsubishi'ye aittir (1.3 ve 1.5 benzinlileri de var) smart forfour'un 2005-2006 modelleri mitsubishi colt ile ortak üretimdir, aynı bantlardan inmiştir. dolayısıyla colt'taki motoru kullanır.

    yerinizde olsam 1.3 veya 1.5 olanını düşünürdüm. ya da direkt mitsubishi colt bakarım, en azından parçasını daha kolay ve ucuza bulabilirsiniz.. forfour ile colt şanzımandan tutun alt yapısına, neredeyse her şeyiyle aynı araçlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 14 Mayıs 2019; 12:6:32 >
  • Colt yarı otomatiklerde yokuş kalkış desteği yok diye biliyorum. Smart'ta da yoksa, konu sahibinin eşi kullanacaksa problem olur.
  • Evet yok bizzat test ettim. Dik yokuşta çok zorlanıyor kalkarken baya geri kaçıyor.
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    aynı şanzıman olduğu için yok... ikisinde de getrag üretimi 6 ileri amt şanzıman var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.