Şimdi Ara

SLI sistem topluyorum yardım edin ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tumwater mainboard fiyatı sli icin olanı 620 dolar 390 deil zaten 120 dolarda cok bir sey farkettirmez olsaydı bile cunku esas fiyatı koyan sey registered ecc ram ve ekran kartı islemcide dual oldugu icin cok koyuyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormtalon -- 7/7/2004 13:44:07 >
  • Haklısın 620 $ imiş.

    Çift cpu takmak zorunda deilsin o boardlar tek cpu ilede çalışır.Tabi ihtiyacın varsa bilemem.
  • Ha birşey unutmuşum şimdi biri gelir söyler çift cpu takınca makine uçar oyunlarda %50 fazla perf. alırsın vs.. öyle birşey yok multiprocessing için oyunun desteği olmalı yoksa hava alırsınız.Zaten bunu alıp 1600x1200+ aa ve af siz kullanılmayacağından cpu hızınada ihtiyaç olmaz 3 ghz yeterde artar.Mp desteği olsa bile oyunun 1600 altı çözünürlüklerde perf. artışı görülebilir ancak,öteki türlü sembolik artışlar görülür mesela %1 gibi.(mp desteği olan pek oyun bilmiyorum quake3 motorlu oyunların dışında)
  • doom 3 u bekle :)
  • Bekliyoruz benim kuzen doğduğunda doom3'ten bahsediliyodu,eleman okumayı söktü,sünnet oldu hala oyun ortada yok
  • auhauahuah resmi cıkıs bu yaz bakalım bu forumda herkes dua etse cıkar belki
  • @Stormtalon
    Uç bi sistem arıyorsan ikinci elde bitane Pentium 3.2 Extream Edition satılıyor.Hiç biyerde bu fiyata bulamazsın .Kaçırma derim.
  • abi ben sli diom sen extreme edition dion senin dediginle benimki kıyas kabul etmez. yahu akıl vermein diom annamıonuz. gidecem alacam kararlıyım.
  • arkadaş madem akıl,tawsiye istemion ne die formu meşgul edion.Hiçkimseye sormadan gider alırsın sistemini.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the_sepulchre

    arkadaş madem akıl,tawsiye istemion ne die formu meşgul edion.Hiçkimseye sormadan gider alırsın sistemini.


    Eee arkadaş SLI sistem topluyor the_sepulchre niye öle diyosuun...
    Bırak da atsın havasını kasım kasım kasılsın aaa
  • Tumwater'a deli gibi para dökeceğine NForce 4'ü bekle. Zaten şu anda tek 6800 gayet güzel işini görür, yavaş kalmaya başladığında ikincisini alırsın.
  • singapurda çok da ucuz değil diye biliyorum. tabi kdv olmaması herturlu fiyatı dusurur o ayrı :))
    bu arada nf4 , ddr2 desteklemiyor. cunku uzerınde yonga yok. ath64 yapıyor o işi onunda ddr2 destegı yok :))) yanı alıpda elınde kalmasın soora :)
  • laaa durun sallıyom ama tutmuyooo muhaaaaaaaaaaaaa arkadaşım alırsan fotularını falan yolla bizimde dibimiz düşsün zuhaaaa
  • Hocam tebrik ederim sen de benim kafadansin. Benim ruya sistemi toplayacaksin. Daha gecende ben de sistem kursaydim soyle birsey toplardim diye seninki gibi bir sistemi kafamdan geciriyordum. Anakartda supermicro mukemmel bir secim. Ben daha once p3 sistemimde kullandim hatta asus'u geri yollayip onu aldim cok da memnundum. Simdi o karti benden alan arkadas hala mail atar "Allah razi olsun cok muhtesem anakartmis" diye soyler.

    Islemcide karar senin ben olsaydim batti balik yan gider deyip 3.4'u alirdim. Ama bana sorarsan eski kasani degistir derim. Boyle mukemmel bir sistem alip da uymayacak bir kasaya takmaya calisma. Supermicro'nun sayfasinda anakartlari icin uyumlu kasa secenekleri var fakat onlarin goruntuleri pek guzel degil. Ama yine de oradan uygun bir kasanin ozelliklerinin ogrenip kendine gore bir kasa alabilirsin. Psu olarak da 480'in uzerine server psu takayim falan isini bosver. Gidip guzelinden bir thermaltake silentpower 560W psu aldin mi senin her isini cozer. Sogutma olarak da overclock yapmayacaksan (ki ne gerek var) stock fanlarla idare edebilirsin ama soyle cozumler de var:
    http://www.spirecoolers.com/fcc.asp?ProdID=151

    Dedigim gibi bence madem boyle bir super-sistem kurup power user seviyesine yukseleceksin o zaman kasa ve psu isini saglama al derim.
    Sana hayirli orgazmlar. Bizi gelismelerden haberdar etmeyi unutma.

    Sam




  • quote:

    Orjinalden alıntı: azrael_13

    laaa durun sallıyom ama tutmuyooo muhaaaaaaaaaaaaa arkadaşım alırsan fotularını falan yolla bizimde dibimiz düşsün zuhaaaa


    ben birsey demiyorum artık. bir insan ancak bu kadar kıskanc olur.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.