Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 1. Maç | Galatasaray - Atletico Madrid | 15 Eylül | 21.45 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.704
Cevap
6
Favori
20.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoaPsy

    Sizin denginiz benfica.

    O bile değil biliyo musun...maalesef benfica da bizi hem içerde hem dışarda yener...
  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlattım sorun iyi gün kötü gün değil. Yönetim böyle beceriksizken desteklenmez. Yoksa yenilmeleri normal birşey real madrid barcelona bile kötü dönemler geçiriyor.
    Yönetim berbat sabriye zam yaptılar karacan filan bilal saçma saban adamlar aldılar.
    Her sene yabancı kontenjandan ağladılar şimdi sınırsız oldu yabancı sınırlaması adamlar melo telles amrabat bruma bu adamları gönderirsen daha kötü olmaya mahkumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenk

    Yanlış anlattım sorun iyi gün kötü gün değil. Yönetim böyle beceriksizken desteklenmez. Yoksa yenilmeleri normal birşey real madrid barcelona bile kötü dönemler geçiriyor.
    Yönetim berbat sabriye zam yaptılar karacan filan bilal saçma saban adamlar aldılar.
    Her sene yabancı kontenjandan ağladılar şimdi sınırsız oldu yabancı sınırlaması adamlar melo telles amrabat bruma bu adamları gönderirsen daha kötü olmaya mahkumlar.


    EEE TABI BI Bakıma sende haklısın.. ama ne olcakkı bu senede bız sampıyon olalım kardes kardes takılalım
  • Stoper oynamasın o zaman
    Yarın ibrahimoviçe karşı oynayacak
    Yada sergio ramosla kafa topuna çıkacak
    Fenerle oynarken van persiyle fernandaoyla kafaya çıkacak
    İşmi yani diego godinle kafaya çıkmışmış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

    2. Yarı oyunu benficaya 4 atar 4. Bu kadar taraflı olmanıza gerek yok. Hadi sen Molde maçına hazırlan

    4 atmak?

    Siz genelde 4 yiyen taraf oluyorsunuz.
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    Bi üstte yazdığım yorum sizin içinde geçerli arkadaşım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray için dün gerçekten üzüldüm. Tabi bu arada objektif olarak bakmak gerekirse, Atletico'da eski günlerinden çok uzak. 2 yıl önce fırtınalar estiren, en büyük kupayı son anda kaptıran takım görüntüsünden epeyce uzaklaştıklarını söylemek lazım. Borussia Dortmund'un yaşadıklarını yaşıyorlar, gönderilen oyuncular yerine transfer edilen oyunculardan bu yıl beklenen verimi henüz sağlayamadılar. Zaten, Atletico'nun bu kötü döneminde onlarla karşılaşmamız bizim açımızdan çok büyük bir avantajdı. Değerlendiremedik malesef.

    Jackson Martinez büyük umutlarla getirilmiş takıma ama dün hiçbir şey yapamadı. Ayrıca, Atletico'nun dün maçta 2 golü bulunca idare ederek oynadığı ve maçı o şekilde bitirdiğini de bilmeyen yoktur sanırım.

    Galatasaray'da;

    Sneijder oldukça etkiliydi, Podolski sahada yoktu, Sabri hususunda diğer takım taraftarlarının alaycı tavırlarının nedenini umarım anlayabilmişsinizdir, Emre Çolak'a en azından 13 dakika daha katlanılabilirdi, çok ciddi bir tepki altında oyundan çıkarıldı ve muhtemelen oyuncunun güvenini de kırmıştır hem erken oyundan alınma, hem de taraftarın tepkisi. Çünkü, bir oyuncu erken oyundan alınıyorsa mesaj gayet nettir ''Ben, senden memnun değilim''

    Hakan'ın neden ön libero oynadığını bir türlü anlayamadım, Melo'nun dinamizmini sağlayabilen bir oyuncu çıkmadı takımdan, Carole canlı bomba gibi, kendi kendime şunu söylemiştim kornere bıraktığı top sonrasında ''Umarım bu posizyon gol olmaz, Çok büyük tepki alır bu hareket şayet gol olursa''

    Nitekim gol oldu.

    Yasin muazzam bir dinamizm kattı maça oyuna girdikten sonra, dikine muazzam oynadı, savunmayı yıprattı. Süresini arttırması gerekiyor Hamzaoğlu'nun bana kalırsa.

    Denayer fazla hata yapmadı, orta saha gibi oynadı(özellikle 2.yarı), top sürmesini, adam geçmesini falan beğenmedim desem yalan olur.
    Uyum sürecini atlattığı zaman Galatasaray'a çok yararlı bir oyuncu olur ama şunu da atlamamak lazım, Hakan Balta stoperde çok formda. Hele ki İzlanda maçında yapılan kademelerin izahı yok.

    Selçuk hep idare ediyor, bu adama neden tahammül ediliyor anlayamıyorum.

    Ayrıca abi; Sneijder ve Podolski'yi sahadan çıkarıp yerlerine Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin'i koyarsan ortaya çıkan kadro resmen içler acısı. Hele ki bir takımın hamle oyuncusu Umut Bulut ise (kaldı ki ben çok iyi bir kafa golcüsü olduğunu düşünürüm) o takımda ciddi anlamda sıkıntı var demektir.

    Yanlış bir transfer politikası izlendi diyemem ama İbrahimovic'in alınması da tamamiyle hayal ürünüydü, endişelenmediğimi söylemem lazım bir fenerbahçeli olarak. Sonuç olarak Uefa'nın finansal fair play beklentilerini düşünecek olursak, bu ekonomik gidişat ile İbrahimovic'in alınması zaten imkansızdı. Alınsaydı, önümüzdeki en az 2 yıl Uefa kupalarını unutmanız gerekirdi.

    Benfica ile oynanacak maçlardan deplasmanda oynanacak maç için bir yorum yapamam ama içeride oynanan maçın kesinlikle kazanılması gerekiyor. Jorge Jesus'un takımdan ayrılmış olması Galatasaray adına çok önemli bir durum ama Galatasaray'ın oynadığı futbol hiç iç açıcı değil.

    %80 ihtimalle 3.olacağınızı düşünüyorum. 4.Olmanıza ihtimal dahi yok, 2.olmanız durumunu ise Astana maçları değil, Benfica maçları belirleyecek.

    Gruplardan çıkmanızı ve gidebildiğiniz yere kadar gitmenizi isterim ama şöyle de bir durum söz konusu;

    Abi siz yarı final falan oynarsanız 10 sene dilinizden kurtulamayız, biz holiganlıktan değil, sizin holiganlığınız ve görgüsüzlüğünüz yüzünden bu tarz başarılar elde edilsin istemiyoruz. Aradan neredeyse 20 yıl geçecek ama hala Uefa kupasını konuşuyorsunuz, bu bile herşeyi açıklıyor. Arkadaş Jenerasyon değişti lan, 1 jenerasyon atladık sizin kupayı aldığınız dönemden bu yana, ayıptır.

    Çünkü;
    ŞL'de elde edilen her puanın Uefa'ya göre çok daha yüksek bir katsayıya sahip olduğunu söylemek lazım. Bunu bilmeyen bazı arkadaşlar olabilir diye düşünüyorum.
    ŞL'de oynanan 6 grup maçında elde edilen 10 puan katsayı durumuna göre ülke puanına 100 ekliyorsa, aynı durum Uefa'da 50 oluyor malesef.
    (Rakamlar ve katsayı tamamiyle örnektir)




  • Korkak oynarsak olacağı budur. Tez zamanda Hamza ve Dursun'un defolması dileğiyle..
  • şunu kabul edelim ki şuan Türk takımlarından bırakın madridi yenmeyi oyuna ortak olacak bir takım dahi yok. adamlar sistem takımı ve simeone yıllardır takımın başında bu düzeni oturtmayı başardı. mesela gabinin yerine saul bile oynasa yada vietto sırıtmıyor takım.

    galatasarayın esas sorunu yönetim-taraftar bağının kopma noktasına gelmesi yüzünden oyuncularında rahat olmamaları. dün özellikle podolski üstündeki baskıdan bunalmış görünüyordu ki bu adam yıllardır her türlü ligde her türlü atmosferde oynadı. yani ülkemizde futbol oynamak gerçekten zor iş çünkü günlük performanslar yada o günkü şartlara göre şekilleniyor.

    hamza hocaya gelirsek değişik çözümler üretmeye çalışıyor ama keşke mersin maçında dahi denemediği bir düzeni şampiyonlar ligi gibi hatanın kabul edilmediği bir kulvarda göze almasaydı. iyi niyetli ve efendi bir futbol adamı ama yeterli mi yetersiz mi orasına galatasaraylı arkadaşlar karar verir.




  • İlk 30dkda Sabri'nin bir ortası vardı. Şaka gibi. Bu kadar eleştiriye rağmen adam hala oynuyor. Helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

    İlk 30dkda Sabri'nin bir ortası vardı. Şaka gibi. Bu kadar eleştiriye rağmen adam hala oynuyor. Helal olsun

    Sabri'nin bu sezon kötü oynadığı ilk maç diyebiliriz bu. Sabri'nin oyununu eleştiren yok. Sabri'nin eleştirildiği nokta bu zor zamanımızda maaşına zam yapılması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkede şu sıralar her şey göz göre göre oluyor. bu sezon sırf bunlar için kombine almadım. Böyle giderse..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Troçki

    Stoper oynamasın o zaman
    Yarın ibrahimoviçe karşı oynayacak
    Yada sergio ramosla kafa topuna çıkacak
    Fenerle oynarken van persiyle fernandaoyla kafaya çıkacak
    İşmi yani diego godinle kafaya çıkmışmış

    Niye stoper oynayan oyuncular kafa topu vermiyormu ? Mesela fb sahktar dan 3 yedi akşam shaktar real den 4 yedi o zaman shaktarlı stoperler stoper oynamasın mı ?

    Çok sığ düşünüyorsunuz bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--


    quote:

    Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

    Abi bu nasil bir taraftar. Hemen yonetim istifa. Utanin taraftarlarinizdan.

    Arkadaslar hemen eksileyin zaten. Nedir bu fanatiklik. Daha birinci mac lan birinci mac. Hemen yonetim istifa demek nedir? Oyuncularin morelini bozmak iyi bir sey mi? Takiminiza destek olucagina kostek oluyorsunuz ve yaptihiniz seyin dogru oldugunu soyluyorsunuz. En azindan cikista falan soyleseler olmaz miydi? YAZİK

    Hemen eksiledim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenk

    Hocam sorun şu. Bizim taraftarın en çok sevdiğim özelliği, kaybetmeyi kendimize yakıştıramıyoruz. Fenerbahçe, Beşiktaş yenildikleri anda destek çıkıyorlar ben buna karşıyım.
    Ne destek olucam benim ekonomik hayatim kötü giderse gs mi yardımcı oluyor. Galatasaray basiretsiz bir başkanın elinde ne transfer yapabildi ne de elindeki güzel oyuncuları tutabildi.
    Benim isyanım fenerbahçeli ve beşiktaşlı kafada olan galatasaray taraftarına.
    23.55 fifaya belgeleri yolluyorsun amatör kulupmüsün ya böyle mallık yapan kulüp için destek olmaya giden gs taraftarınada yazıklar olsun. Dursun gitmedikçe gs yenilsin diye dua edicem.


    Ne kadar da iyi gün taraftarı bir geseli...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni başkan yapanin ben 8m adai satmassin 1m kiraya verirsin Yazıklar olsun 80m insabdan bunu yaptiniz başgan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    nasıl sığ düşünüyorum asıl ben senin demek istediğini dedim arkadaşım
    madem bu mevkide oynayacaksa hiç mazereti olmamalı
    yok godinle hava topuna çıkmış yok ramosla çıkmış bunlar bahane değil
    denayer ın gollerde bariz hatası vardı
  • Pegasus tribunden maci izledim 90 dk boyinca destek verdik hic bi oyuncu aleyhinde kotu tezahürat yapilmadi. Mac bitimi yonetim istifa dedik ne diyek helal olsun mu diyek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En aklı başında oyuncunuz denayer

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __SpartacuS__

    quote:

    Orijinalden alıntı: Stan Marsh


    quote:

    Orijinalden alıntı: __SpartacuS__

    quote:

    Orijinalden alıntı: classlord23


    quote:

    Orijinalden alıntı: samiluslu43


    quote:

    Orijinalden alıntı: classlord23


    quote:

    Orijinalden alıntı: samiluslu43


    quote:

    Orijinalden alıntı: classlord23

    En azından fazla fark olmadı, teşekkürler Galatasaray :)

    Sizin rekoru egale edemedik kusura bakma bro

    Genç, geçen sene yediğiniz 30 golü çabuk sindirmişsiniz bakıyorum.

    Ya git işine sana cevap verende kabahat. Kac kere katılmışsınız bu arenaya kaç kere gruptan çıkmışsınız kaç kere ceyrek final oynamışsınız. Yine ilk5 hafta klasik beşiktaş taraftarı modundasınız. Lig bitince şerefli 3.lük bla bla bla.. Hadi git uyu kardeşim skenderbeu maçını düşün heyecanlan , biz de devler arenasındaki hatalarımızı konuşalım burda. Senin burda işin yok.

    Sinirlenme genç geçer bunlar

    https://www.youtube.com/watch?v=FmZEqrcUVls

    Dk. 19 ve 89 Crouch, 32, 53 ve 56 Benayoun, Dk. 69 Gerrard, Dk. 78 ve 81 Babel

    --Siz çok konuşmayın isterseniz CL konusunda, daha unutamadık

    Türkiye milli takımının ıngiltereden yediği 8 golü de yaz buraya istersen aynı hesaba geliyor cunku. Bugün galatasaraya yemin ederim bayağı bir destek verdim. Her ataga çıktıklarında heyecanladim, tırnaklarimi yedim stresten sonuçta Türkiye'yi temsil ediyor. Senin gibileri gördükten sonra insanın destekleyesi falan kalmıyor kardeş.

    Cevabından önceki alıntıları sen yaptın sanmıştım, o yüzden yazmıştım.Neyse profilindeki atletico resmini gördükten sonra pişmanda olmadım :) Madrid formasıyla GS-RM maçına gelen fenerliden farkın ne ? Gelmiş milli takımı sokuyorsun.Şurda avrupada bir başarımız olsa, hatta kupa alsak içinize dert olmayacak sanki..

    Niye dert olsun guzel kardeşim avrupa da ilerlesen neden benim zoruma gitsin. Daha cok destek veririm soz konusu turkiye. O atletico amblemine de o kadar takma, arması hoşuma gittiği için koydum desteklediğimden değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.