Şimdi Ara

skyvision bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar ben bu kartı alalı 2 ay oldu şu kumanda işini bi halledemedim kurarken her şeyi anlatılan gibi yaptım am yok kumanda çalışıyo ama istemim dahilinde olmuyo yani kanal yukarı düğmesine bastıyorum kanalları seçiyo ayrıca kendi progrmı olan dvb tv porogramı çalışmıyo ya kart istiyo yada alet başlatılamadı diyo ne halt yiycem anlamadın bana bir yol gösterin iti köpe olurum



  • bas selamlar. msn varmı? kumandanın da dvb tv nin de çözümü kolay. msnde anlatayım sana.
  • kumandayı progdvb ye uice ile tanıtacan. canavar program.

    "kumanda çalışıyo ama istemim dahilinde olmuyo yani kanal yukarı düğmesine bastıyorum kanalları seçiyo" demişsin abicim ya sen tanıtmamışsın ki kumandanı. winlircle falanmı kullanmaya çalışıyosun? onla olmaz bu usb kumanda.

    yada dvb dream kullan o da sıkı program. progdvb gibi ama kumanda desteği tam.

    "bana bir yol gösterin iti köpe olurum"

    kardeş estağfurullah ayıpettin. yardım ne demek dreamon hocam skyvision benden iyi bilir bide onla konuş dvbtv olayını o anlatır.

    hade kolay gele.
  • dreamon hocam bu arada büyük geçmiş olsun kaza yapmışsın yeni örendim. büyük bi zaiyat yoktur işallah.
  • dremon hocam hayatta bi kızları anlamadım bide şu bilgisayarı o yüzden msn felan aşar beni o yüzden ya mail at ya burda anlat ben kendi mallığımdan yapamadığımı anladım ya yeter yardım ednlerden allah razı olsun... bide cinnet kardeşim uice den bahsetmiş onuda acıklığa kavuşturursanız sevinirim
  • sevdim bu işi yazıyosun cevap ertesi gün yazıyosunuz aklıma takılan sorular var onlarıda aradan çıkartayım şimdi son softcamleri yükledğim zaman plyboyu kartm çözüyo ama 5veya 6 gün sonra gidiyo bu bir arkadaşımın teki bi şifre gönderdi biss için ama bayağı bir hanesi var biss bölümü almıyo nereye nasıl yazıcam bu iki ama tekrer rica ediyorum dremon hocam şu kumandaya bi care
  • bas hocam benim bilgisayar hotmaile giremediği için (nedenini hala bilmiyorum) maille dosya yollayamıyorum. yapabileceğim en iyi şey sana msnden dosya yollamak. neyse şimdi s2emu ile hem spice platinum (sıkı adult) hem playboy izleyebilirsin biss şifrelerine ihtiyacın yok. ya bir şekilde msn almalısın mutlaka. msnsiz olmaz bu işler :)

    uice ile ilgili:http://forum.donanimhaber.com/m_2246780/mpage_1/key_uice%252Cskyvision%252Ckumanda//tm.htm#2246780

    burası sana çok yardımcı olucak.
  • cinnet kusurabakma kardeşim şimdi farkettim geçmişolsun dileğini. çok önemli bişi diil kırık falan yok ama aksıyorum hala. zedelenme varmış bileğimde. bikaç gün evde yattım. şimdi mecburen işteyim. haftasonuna yetişcek bir mağaza inserti var. daha resimleri bile tam oturtamadım. neyse teşekkür ederim hocam.

    bas ne alemdesin hocam?
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum skyvision sürücüsü ile ilgili.
    Güncel sürücüyü (driver) nereden indireceğimi biliyorsanız lütfen bu mesajı cevaplayın.
  • mrtdmrz selam hocam. neden driver güncellemek istiyosun? driver aynı ama yazılımda bir ara değişiklik olmuştu. yani yeni yazılım gelmişti. bir kanal izlerken başka kanal kayıt gibi özellikleri vardı. ama driver yenilenmedi heralde.
  • dreamond seninle msn de sky vision hakkında konuşabilirmiyiz???? msn im fbaykut_59@hotmail.com
  • blade aldım msn konuşuruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.