Şimdi Ara

Skystar2 (Merkezi Sistem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Skystar 2.8 ekran kartım ve merkezi uydu sisteminde 2 adet anten var (Turksat ve Hotbird),yayın tek kabloyla eve ulaşıyor bende bu kabloyu direk ekran kartına takıyorum.Ama hotbird ile yabancı kanalları izlerken ,Turksat uydusundan kanal aratmada hiçbir kanal bulamıyorum.Yani şuan hiçbir Türk kanalını izliyemiyorum.Kullandığım program ProgDVB ve kart sisteme düzgün bir şekilde tanıtılmış durumda.Diseqc ayarlarında hem none seçip iki uyduyu eklemeyı hemde mini diseqc seçip her iki uyduyu eklmeyide denedim.
    1 haftadır uğraşıyorum,forumlardan bu konu ile ilgili pek bir cozum bulamadım.Sanırım merkezi sistemde çoğu kişi sıkıntı yaşıyormuş.Uydu konusunda bilgimde malesef pek yok.Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.



  • Öncelikle dvbdream 1.4 i kullanın. Bu iş malesef çok basit değildir. Anlatması uzundur o yüzden kimse size uzun uzun anlatmaz. Program ayarları , kanal taratması , kanal düzenleme , program ince ayaralrı derken yaklaşık 2 saat sürüyor. Diseq ayarlarını doğru yaptıysanız sinyal gelmesi lazım. Türksatta kanal bulmuyorsa bir şekilde Türksata geçemiyordur.

    Evde normal uydu alıcı varsa gelen kabloyu normal uydu alıcıya bağlayın. Uydu alıcının Loop Lnb yazan çıkışında uydu katına kablo çekin. Uydu alıcıdan Türksatı açın sonra uydu kartından taratın. Uydu alıcı bir şekilde sistemi aktif edecek ve Türksat sinyalinin uydu kartına gelmesini sağlayacak.

    Benim tv kartı başlığına yazdığım tüm mesajların linki. Bunların içinde parça parça program linkleri , nasıl kurulum yapılacağı vs gibi bilgiler var. Umarım işinize yarar.

    http://resim.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=ender123&forumid=399&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.