Şimdi Ara

skypede oturum açamıyorum yardımm.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
46.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur01651

    https://secure.skype.com/login?setlang=tr&application=account&setlang=tr&return_url=https%3A%2F%2Fsecure.skype.com%2Faccount%2Fintl%2Ftr%2Flogin
    burada microsoft hesabını secip girip giremediğini denermisin?

    denedim , sorunsuz bir şekilde giriyorr....
     skypede oturum açamıyorum yardımm.. skypede oturum açamıyorum yardımm..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur01651

    Resimde gösterdiğim yeri tıkla,acılan pencereye bilgilerini gir,Halen olmuyorsa o tıklayıp bilgilerini girdiğin yerin bir resmini gönder...

    Dostum benim değil caco35 arkadaşın mesajlarını cevapla ki bildirim ona gitsin. Soruyu soran başka bildirimi bana geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slypent

    quote:

    Orijinalden alıntı: onur01651

    Resimde gösterdiğim yeri tıkla,acılan pencereye bilgilerini gir,Halen olmuyorsa o tıklayıp bilgilerini girdiğin yerin bir resmini gönder...

    Dostum benim değil caco35 arkadaşın mesajlarını cevapla ki bildirim ona gitsin. Soruyu soran başka bildirimi bana geliyor.

    Kusuruma bakma,yoğunluk..
  • Son olarak denetim masasından kullanıcı hesaplarından web kimlik bilgilerini silermisin?
    Birde öyle dene?
  • nasıl silcez ki
  • kullanıcı hesaplarında kimlik bilgilerinizi yönetin seçeneği altında.
    Web kimlik bilgileri altındaki kayıtlı verilerini
  • bumu kardeşim ?
     skypede oturum açamıyorum yardımm..
  • PM ATTIM
  • arkadaşlar sorunu çözdüm... herkeze teşekkurler özellıkle onur01651 kardesım cok ılgılendı... sorun çözümüne gelince yaptıgım tek sey pcyi ağ desteği ile güvenli modda açarak orda oturumu açtım res attım düzelmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caco35 -- 20 Nisan 2013; 10:38:03 >
  • Bu da ilginç bir çözüm.Sevindim çözüldüğüne.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caco35

    arkadaşlar sorunu çözdüm... herkeze teşekkurler özellıkle onur01651 kardesım cok ılgılendı... sorun çözümüne gelince yaptıgım tek sey pcyi ağ desteği ile güvenli modda açarak orda oturumu açtım res attım düzelmiş

    Hocam "pc'yi ağ desteği ile güvenli modda açmak" nasıl oluyor? Bende de aynı sorun vermeye başladı. Umarım bende de çözülür, sorun giderilir. Yönlenriebilir misiniz beni?
  • son durum nedir.ayni sorun bende de olmaya basladi nasil halledebiliriz.
  • Arkadaşlar foruma sırf sorununuz için üye oldum. Aynı sorun bendede Vardı. Çok uğraştım ve sorun çözüldü. Skype yi komple bilgisayarınızdan kaldırıyorsunuz ve Skype 6.7.73.102 Sürümünü yüklüyorsunuz. Resetliyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaanT16

    Arkadaşlar foruma sırf sorununuz için üye oldum. Aynı sorun bendede Vardı. Çok uğraştım ve sorun çözüldü. Skype yi komple bilgisayarınızdan kaldırıyorsunuz ve Skype 6.7.73.102 Sürümünü yüklüyorsunuz. Resetliyorsunuz ve sorun ortadan kalkıyor.

    Bu sürümdede çalışıyor.http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/fpt/internet/chat/skype/SkypeSetup_6.5.32.158.msi




  • skype bilgisayarından silip tekrar yükleseydin
  • hiç böyle bir hata ilede karşılaşmamıştım messengeri açıyorum ama skype hata veriyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim

     skypede oturum açamıyorum yardımm..
  • üzgünüz oturum açma ayrıntılarınızı tanıyamadık


    İşletim sist. : Win xp sp3
    bu hatayı alıyorum devamlı nette yazan bütün anlatımları denedim bu konuda yazılanlarıda denedim sorun hala devam ediyor.

    Yardım edebilirmisiniz ?
  • Beyler benim eski sürümümü xpydi win 7 yaptım sorun düzeldi
  • Bende de aynı sorun var. Skype programından skype adımla ve e-posta adresimle giriş yapmaya çalışıyorum ve (Üzgünüz, oturum açma ayrıntılarınızı tanıyamadık. Lütfen Skype Adınızı ve parolanızı kontrol edin ve tekrar deneyin.) hatasını alıyorum. Şifremi sıfırlamak için (https://login.skype.com/recovery?setlang=tr&application=account) adresine giriyor, ilgili alana e-posta adresime giriyorum. E-posta adresime skypeden (Skype bilgileriniz) diye mesaj geliyor mesajda ki (Oturum açma bilgilerinizi kurtarmak için, bu bağlantıyı takip etmeniz yeterlidir. ) bağlantısına tıklıyorum ve şifre sıfırlama sayfası açılıyor. (Yeni bir Skype parolası girin), (Parolayı tekrar yazın) bu alanları doldurduktan sonra (Kaydet)'e tıklıyorum (Güncelleniyor, lütfen bekleyiniz.) diye ufak bir pencere çıkıyor ardından (Daha fazla destek için lütfen Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin.) Tekrar başa dönüyorum. Bir türlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.




  • Evet arkadaşlar yenibir Skype hesap açtığınızda 10dk yada kısa bir zaman içinde üzgünüz oturum açma ayrıntılarınızı tanıyamadık Skype Adınızı ve parolanızı kontrol edin ve tekrar deneyin hatası alıyorsanız.Şifrenizi sıfırlamanıza rağmen hala bu hatayı devam ediyorsa size kesin çözüm ile yardımcı olabilirim çözümü için aşağıda verdiğimiz skype ve iletişim numaramızdan tarafıma ulaşarak 50 TL hizmet bedeli ödeyerek bu sorunun nedenini ve çözümünü öğrenebilirsiniz..

    Ben bu sorunla yaklaşık 2 Aydır uğraşmaktayım ve sonunda ciddi uğraşlarım sonucunda çözüme ulaştım ve hizmet bedeli ödeyen herkese yardımcı olacağım neden ücret alıyorsun diye sorarsanız cidi bir zaman kaybı ve bunun sonucunda maddi kayıplarım oldu bu sorunla boğuşan herkes tarafıma ulaşabilirler..

    Yalçın Kır

    Skype: olanaksiz1

    Tel: 0538 817 78 38



     skypede oturum açamıyorum yardımm..




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.