Şimdi Ara

Skype boş ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1-2 aydır Skype'a bilgisayardan girmiyordum. Az önce girmeye çalıştığımda bu sorunla karşılaştım. Skype açılıyor tamamen boş mavi bir sayfa şeklinde. Üstte Skype logosu var içi boş. Kullanıcı adı - şifre girecek hiçbir bölüm yok. Silip sitesinden en son sürümünü indirdim sonuç yine aynı. Yeni oturum açtırtmıyor, ayarlardan kullanılan port ve proxy dışında hiçbir değişiklik yaptırtmıyor. Sorunun nedeni ne olabilir acaba ? (Bu arada kullandığım işletim sistemi Windows 7)

    https://store.donanimhaber.com/35/db/8c/35db8c57f682582ec001b34d012fc61c.jpg
     Skype boş ekran sorunu







  • quote:

    Orijinalden alıntı: horsemoon

    Yaklaşık 1-2 aydır Skype'a bilgisayardan girmiyordum. Az önce girmeye çalıştığımda bu sorunla karşılaştım. Skype açılıyor tamamen boş mavi bir sayfa şeklinde. Üstte Skype logosu var içi boş. Kullanıcı adı - şifre girecek hiçbir bölüm yok. Silip sitesinden en son sürümünü indirdim sonuç yine aynı. Yeni oturum açtırtmıyor, ayarlardan kullanılan port ve proxy dışında hiçbir değişiklik yaptırtmıyor. Sorunun nedeni ne olabilir acaba ? (Bu arada kullandığım işletim sistemi Windows 7)

    https://store.donanimhaber.com/35/db/8c/35db8c57f682582ec001b34d012fc61c.jpg
     Skype boş ekran sorunu

    Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi ?




  • Hayır, malesef aynı. Sanırım Windows'u silip yeniden kurmadan da düzelmeyecek. Ben şu an mecburen Skype'ın daha alt bir sürümünü (versiyon 5.0) kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.