Şimdi Ara

Skullcandy Hesh Anc 999₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyat çok iyi geldi bana kendi distribütöründe bile 1999₺ lira (o para etmez ayrı mesele de)


    Bence şu anda alınabilir seviyede. Düşünen varsa değerlendirebilir. Ben de kulaklık arıyordum kendime araştırınca denk geldim.


    https://www.ciceksepeti.com/skullcandy-hesh-anc-kulaklik-siyah-s6hhw-n740-kcm60129853




  • aynı satıcı, amazon ve gittigidiyor da 2k dan satıyor, ilginç

  • akakçe de 2 ay önce 800'e düşmüş

  • Alınır mı arkadaşlar ne diyorsunuz, kullanan varsa memnuniyet durumu nedir acaba. Daha önce sennheiser 4.40 kullanmıştım, ses kalitesi falan mükemmel ama uzun sürede başımı ağrıttığı için satmıştım. Bu skullcandy nin kafa bandı kısmındaki boşluk tam benim kafama göre diye düşünüyorum, ama kullanıcı deneyimine de ihtiyacım var.

  • Sipariş verdim, iptal edildi. Amazon’dan başka yerden alışveriş yapmak benim hatam.
  • Sine nomine kullanıcısına yanıt

    Aynısı oldu bana da.. muhtemelen fiyat hatalı girildi ondan iptal ettiler.. neyse marka bu şekilde kendine olan güveni zedelemiş oldu. Bu saatten sonra ne mobiloom ne de skullcandy...

  • Adem Helvacıyoutube
    Soru Cevap Uygulamasına Dahil Olabilmek İçin Katıl Özelliğine Dahil Olunuz. https://www.youtube.com/channel/UCqkRBGG8n8toqYhHhM-Wt7g/join Çiçeksepeti adlı firma altında satış yapan Butik Pasta - Duman pastanesi Ceyda Babadağlı isimli işletmeden sipariş veren sevgili kardeşimiz ARAGORN ÖZGÜR ne yazık ki eşine, Sevgili Mert ise değerli Annesine planladığı sürprizi yapamadı. Halbuki temkinli davranıp önceden siparişlerini vermişlerdi. Anneler günü 8 Mayıs almasına rağmen siparişlerini 6 Mayısta sisteme girip teslimatın dahi 6 Mayısta yapılmasını talep etmelerine ve Bilinçli bir tüketici olarak üzerlerine düşeni yapmalarına rapmen onların bu iyi niyeti hüsran ile sonuçlandı. Öte yandan bu beceriksizliğin karşısında Çiçeksepeti bırakın tüketicisinin gönlünü alıp bir jest yapmayı, parasını iade etmek için dahi teslimatı beceremeyen işletmenin onay vermesi gerektiğini belirtiyor. Biz bu işin peşini bırakmayız. Bu youtube videosu sonrası yarın İnstagram, sonra da twitter da spot videolar ile vatandaşa durumu duyuracağım.
    https://www.youtube.com/watch?v=_kGvBoVATOA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.