Şimdi Ara

SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR 105 HP DSG sipariş ettim yorumlarınızı bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar birkaç aydır arabamı yenilemek için araştırma yapıyordum sonunda aracımın siparişini verdim yaklaşık 2 ay sonra teslim alacam
    Önceleri yeni jetta comforline beklemeyi düşünüyordum uzunca bir süre araştırdım yurtdışı sitelerin test sürüşü izlenimlerini falan okudum ve sonra vazgeçip önyargıyla beğenmediğim skodayı incelemeye başladım inceledikçe de birçok araçtan eksiği değil fazlası olduğunu gördüm çarpışma testlerini kaza fotoğraflarını falan inceledim ve çok içime sinerek siparişimi verdim umarım yanılmamışımdır.
    SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR 105 HP DSG TİPTRONİC
    elegance
    antrasit gri
    bolero
    ön park sensörü
    3. arka kafalık
    mdi
    dekoratif çıta(ceviz)
    fildişi döşeme
    onyx-fildişi ön göğüs



  • harika bi otomobil almışsın ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: architect80

    Arkadaşlar hepinize merhabalar birkaç aydır arabamı yenilemek için araştırma yapıyordum sonunda aracımın siparişini verdim yaklaşık 2 ay sonra teslim alacam
    Önceleri yeni jetta comforline beklemeyi düşünüyordum uzunca bir süre araştırdım yurtdışı sitelerin test sürüşü izlenimlerini falan okudum ve sonra vazgeçip önyargıyla beğenmediğim skodayı incelemeye başladım inceledikçe de birçok araçtan eksiği değil fazlası olduğunu gördüm çarpışma testlerini kaza fotoğraflarını falan inceledim ve çok içime sinerek siparişimi verdim umarım yanılmamışımdır.
    SKODA OCTAVIA 1.6 TDI CR 105 HP DSG TİPTRONİC
    elegance
    antrasit gri
    bolero
    ön park sensörü
    3. arka kafalık
    mdi
    dekoratif çıta(ceviz)
    fildişi döşeme
    onyx-fildişi ön göğüs

    Arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun.Sorması ayıp toplamda kaça mal oldu fiyat olarak?Sonra araba geldiğinde izlenimlerinizi yazarmısınız?Mesela bu motor bu kasayı kaldırcakmı?perfonması ya da DSG nasıl falan filan...Teşekkürler.






  • çok teşşekkür ederim arkadaşlar opsiyonlarla beraber 57500 civarı tuttu ciddi bir indirim alamadım benzinlide indirim yapmak daha kolaymış ama dizel de talep çokmuş zaten fabrikanın üretimden Türkiye'ye verdiği kota anında satılıyormuş araç muhtemelen 2 aydan önce gelmicek kısmet olursa koltuğuna oturduktan sonra her konuda yorum yazarım memnuniyetle
  • 2 ay da çokmuş yaw...
  • bence çok güzel araba. bende düzü var ve memnunum. gerçi az buz bi para değil ama dolusu da çok güzel görünüyor elegance. ben 4000 tl fark verip dsg alamadım olsa iyi olurdu şahsen.
  • Dsg şanzımanlı modelleri gerçekte4n çok süper. Skoda'nın tüm modellerini kullandım. Yüksek tork sağlaması ve sürüş konforu ile diğer muadillerinden ayrışıyor.
    Otomatik vitesli modelleri gerçekten diğer otomatik vitesli muadillerine göre çok iyi. Vites geçişlerini sadece motorun sesinden hissedebiliyorsunuz.
    Gerisi sürüş keyfi.... :D
  • Arkadaşlar 1,6 tdi ambiente (düz vites) modele 42.500 fiyat istedi bayi..bu hafta almayı düşünüyorum..fiyat uygunmudur.(beyaz renk)

    Yorumlarınız benim karar vermem için önemlidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufk65 -- 17 Ekim 2010; 17:51:24 >
  • Arkadaşlar mutlu son sonunda arabama kavuştum. Beklediğime değdi gibi gözüküyor umarım bir aksilik çıkmadan uzun süre gönül rahatlığıyla sürerim. Bugün ilk iş lastiklerimi değiştirip 4 adet bridgestone LM30 taktırdım, aslında kış bitiyor evet ama havaların 7 derecenin üstüne çıkmasına henüz var. Şu anda araç tam 100 km de karışık kullanımda 5.4lt/100 km bir ortalamaya sahibim tabi bunda en büyük etken karışık kullanım ve rodaj nedeni ile 95 km yi geçmemem. Ama test arabasında aracın sınırlarını zorlamıştım ve neler yapabileceğini biliyorum. Vites değişimlerini ekranda gördükçe çift şanzımanlı dsg sistemin güzelliği iyice anlaşılıyor siz ekrana bakmazsanız hiç bir şey hissetmiyorsunuz fakat o hiç durmadan sizi ve aracı takip ediyor. Bagajın büyüklüğü zaten benim için büyük keyifti ama inanın sattığım corollama 3 lastiği bagaja zar zor sığdırabilirken bunda 4 lastiği koyup üstüne bir valiz alacak bir boşlukla karşılaşmam müthiş bir keyif. İlk kez bej döşeme kullanıyorum bu kadar mı çabuk kirlenir çocuklar elbiselerinin üzerinde yemek listelerini bırakırlar ya koltuklar da aynı şekilde kimin oturup kalktığını size söylüyorlar pişman mıyım? Hayır. Bugün de kısmet olursa kaputa koruma filmi çektiricem. Kullandıkça görüşlerimi, önerilerimi ve tabiî ki sorularımı sormaya devam edicem. Hepinize keyifli ve dikkatli sürüşler dilerim.




  • Hayırlı olsun. Corolla sol kullanan çok memnun bir sürücü olarak yazacaklarını dikkatle izliyorum..Bende az çok araştırıyorum..SUPERB , AVENSİS, OKTAVİA, COROLLA, MAZDA, JETTA, SEAT EXEO . Görüş alanımda olanlar.Yaza doğru niyetim var, kısmet hangi arabaya olacak bakalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Şubat 2011; 11:15:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: architect80

    Arkadaşlar mutlu son sonunda arabama kavuştum. Beklediğime değdi gibi gözüküyor umarım bir aksilik çıkmadan uzun süre gönül rahatlığıyla sürerim. Bugün ilk iş lastiklerimi değiştirip 4 adet bridgestone LM30 taktırdım, aslında kış bitiyor evet ama havaların 7 derecenin üstüne çıkmasına henüz var. Şu anda araç tam 100 km de karışık kullanımda 5.4lt/100 km bir ortalamaya sahibim tabi bunda en büyük etken karışık kullanım ve rodaj nedeni ile 95 km yi geçmemem. Ama test arabasında aracın sınırlarını zorlamıştım ve neler yapabileceğini biliyorum. Vites değişimlerini ekranda gördükçe çift şanzımanlı dsg sistemin güzelliği iyice anlaşılıyor siz ekrana bakmazsanız hiç bir şey hissetmiyorsunuz fakat o hiç durmadan sizi ve aracı takip ediyor. Bagajın büyüklüğü zaten benim için büyük keyifti ama inanın sattığım corollama 3 lastiği bagaja zar zor sığdırabilirken bunda 4 lastiği koyup üstüne bir valiz alacak bir boşlukla karşılaşmam müthiş bir keyif. İlk kez bej döşeme kullanıyorum bu kadar mı çabuk kirlenir çocuklar elbiselerinin üzerinde yemek listelerini bırakırlar ya koltuklar da aynı şekilde kimin oturup kalktığını size söylüyorlar pişman mıyım? Hayır. Bugün de kısmet olursa kaputa koruma filmi çektiricem. Kullandıkça görüşlerimi, önerilerimi ve tabiî ki sorularımı sormaya devam edicem. Hepinize keyifli ve dikkatli sürüşler dilerim.


    Hayırlı olsun. Aracınıza kavuşmanıza sevindim...




  • hayırlı olsun, ama ilk mesajını 12 ekimde atmışsın, 2 ay sonra teslim demişlre, bugün 18 şubat, 4 ayı geçmiş getirmeleri. 4 ay çok uzun süre nasıl bekledin okadar, nerdeyse kasa değişecek senin spariş gelene kadar.
    bende bu aracı düşünüyorum.
  • hayırlı olsun çok güzel bi araba benim ilerde alacağım araba kesinlikle octavia olacak. bence sınıfında bu fiyata göre en kaliteli araba diyebiliriz. arabanın torku sanırım 250-260 nm'dir. yani güçlü motor olması çok iyi.tdı olması ekonomik açıdan çok avantajlı. dsg şanzımanlar kendisini kanıtlamış durumdalar ne kadarda tdı motorlarda otomatik vites önerilmesede avrupalı özellikle almanlar bu iş de çok profesyonelleştiler. dsg şanzımanlarda şimdiye kadar öyle kronik sorunlar duymadım. kısaca mükemmel seçim.

    iyi günlerde kullanın
  • teşekkür ederim şaka gibi ama kavuştum sonunda hakkaten
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar evet 4 ayı geçti teslim almam opsiyon ekleterek sipariş verecekler dikkate alsınlar bence beklemek gerçekten sabır işi ama hem istediğim opsiyonlar hem de istediğim renk gelince sabırsızlıkla geçen 4 ayı unutuyor insan bence beklemek çok zor olsada değer
  • Bizim superb icinde 8-10 hafta denmisti.insallah fazla beklemeyiz.
  • Hayırlı olsun aracınız, benim merak ettiğim iki şey var ilki, aracın performansı nasıl? akselerasyonu vs.. ikinciside şanzıman dry-clutch mı? yani 7 ileri dsg mi? Eğer öyle ise ses sorunu var mı?
  • Güzel bir tercih...Aracın ön görünüşü çok güzel..Harika...İç tasarımı ve işçilik kalitesi de taktire şayan...Bu sabah bir tane yıkamacıda gördüm 2011 model DR plakalı...
    Zaten bir çok testten başarıyla çıkmış bir araç...DSG keyfi neye deseniz değer...Hayırlı Olsun...

    www.arabam.com 1.4 TSİ testi: Test Başlığı: KUSURSUZ...

    http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=287467&baslik=Skoda Octavia Elegance1.4 TSI-Eylül 2009




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer

    Hayırlı olsun aracınız, benim merak ettiğim iki şey var ilki, aracın performansı nasıl? akselerasyonu vs.. ikinciside şanzıman dry-clutch mı? yani 7 ileri dsg mi? Eğer öyle ise ses sorunu var mı?

    7 ileri DSG var bu araçta dediğiniz gibi. Kuru tip şanzıman...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chn06

    Bizim superb icinde 8-10 hafta denmisti.insallah fazla beklemeyiz.


    umarım çok beklemezsiniz ama geç olsun da güç olmasın beklerken vakit hiç geçmiyor ama aldıktan sonra dönüp geriye bakınca aslında çok çabuk geçmiş zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.