Şimdi Ara

Skoda Karoq Türkiye fiyatı belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Karoq Arona ya da Captur gibi B ya da B+ bir suv değil direk C segmenti suv. 1.5 benzinli C suv bir aracın 115 bin olma ihmali var mı? Tucson bile düz vites 1.6 eski nesil motor bile indirimle 114 bin iken. Hayır yazdığınız tarihler mart 2017 olsa tamam da ülkenin hali ve araçların fiyatları ortada. Biraz araştırmacı olun...
  • açıkçası bizim milletin fiyatı patlak çıktı, fos çıktı, yüksek çıktı geyiklerine bakmıyorum hatta kabak tadı verdi zira ne zaman bir markada yeni model çıksa hep yüksek fiyattan çıkmış oluyor. 3-5 arkadaş dışında hepsi aynı şeyi söylüyor papağan gibi ama tüm modeller bir şekilde satılıyor. kendi kendilerine düşük fiyat pompalıyorlar daha model çıkmadan sonra auvvvv!
    yahu bı modelin fiyatı gayet normal! bu euro kurunda, bu vergilendirme sisteminde ne bekliyorsunuz, anlamıyorum!?
  • Bombar Dıman kullanıcısına yanıt
    Artı olarak 1 hafta önce aradım skodayı fiyat bilgisi ve donanım bilgisis aldım. Araç resmen ek paketlerle kodiaq yaklaşıyor. nerdeyse hiçbirşey standart gelmiyor. Koltuk soğutma bana yok dediler. Koltuk ısıtma çarpışma önleyici adaptif hız sabitleyici cam tavan bildiğiniz tüm donanımlar ek paketde oalrak alınıyor yani listedeki o fiyat resmen 190.000 e geliyor.

    Sırf dizel motor hevesledim ve fiyat aldığımda kodiaq alamnın ne kadar mantıklı olduğunu ve karog alarak resmen kazıklanacağımı anladım. Bu fiyat ile hangi araçla rekabet edecek anlamadım.
  • black exodus kullanıcısına yanıt
    Mesela ben pahalı yada ucuz demiyorum ama kodiaq da standart verilen özellikleri burda resmen fahiş fiyatdan veriliyor. Araç resmen bomboş. Ve biraz doldurmaya kalkınca kodiaq almaka daha mantıklı geliyor.
  • Motor secenekleri salakca fiyatlar daha salakca en bosunun 100.000 tl den gelmesi gerekirdi 1.5 tsi dsg 135.000 tl yi gecmemeliydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Dizel otomatiğin cazibesi ile insanları yolmaya çalışıyorlar. Bu nasıl bir piyasa böyle akıl mantık almıyor. Resmen göz göre göre müşterisinin cebindeki paraya göz dikiyor, olması gereken fiyat belli ama umurlarında bile değil. Bunlarsan cesaret alan ikinci el çakalları aldıkları arabanın üzerine 10.000 koyup ilana çıkarmış. Şimdi bir de satılırsa gel de kafayı yeme..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.