Şimdi Ara

SKODA KAROQ ANA KONU (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.485
Cevap
64
Favori
320.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • seagleye S kullanıcısına yanıt

    Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

    Aynen dediğiniz gibi, araç yurtdışından geldi. portala şasi numarasıyla girince çıkan haritanın resmini paylaşıyorum altta.

    O haritayı indirdin flaşa denilen gibi kopyaladım. Type c portuna takılı duruyor ama hiçbir değişiklik olmadı. Büyük ihtimalle içinde TR haritası da yok. Şuan üzerindeki haritada birçok yol var ama yeni yollar yok. Kullanmak daha yanlış yaptırıyor.

    Almanyada trafik tabela okuma felan çalışıyordu, Türkiye ye girince Trafik okuma ülkede devre dışı diyor. Okumuyor. Bunun navigasyonla alakalı olduğunu düşünüyorum.


    Yazılım sürümünü nasıl güncelleyeceğimi hiç bulamadım. İnternetim bağlı vaziyette denedim gene olmuyor. Arabayı her çalıştırdığımda ekrana yazılım güncelle diye geliyor. Tamam diyorum. Bir müddet bekliyor boş ekran bekliyor.

    Çok ihtiyaç olacağından değil ama millet bu özelliğin olması için paralar verip taktırıyor yaptırıyor, eğer bende ki kolaysa yapmak istemiştim.

    Verdiğiniz bilgiler çok teknik. Önem vermişsiniz teşekkür ederim ilginize. Daha müsait zamanda uğraşacağım.







  • muratulas M kullanıcısına yanıt

    ECE 2024 olarak çıkan harita tüm Avrupa haritası oluyor. İçinde Türkiye haritası mevcuttur. Normal şartlarda Type C portunda bir süre takılı olduğunda güncellemesi beklenirdi. Trafik okuma Türkiye desteklenmediği için kapanır. Fakat bunun çözümü mevcut, kodlama ile çözülebilir.

    Yazılım konusu da biraz detaylı olduğundan konuyu çok detayla meşkul etmemek adına özelden yazabilirsiniz.

    1. ve 2. vites geçişleri bazen kalkışta hissedilir derecece oluyor her araçta boyle mi acaba
  • 1 den 2 ye değilde 2 den 1 e düşüşte garip bir olay oluyor. 2 den 1 e düşmesin diye sürüş modumu değiştirdim. Bazen kesin duracağımı bildiğim zaman yavaşlarken boşa alıyorum ve durduktan sonra D ye alıp başlıyorum. Rahatsız edici. Arabanın ses yalıtımı iyi olduğunu düşünüyorum ama ona rağmen bir boşluk sesi geliyor. tırrr... Diğer marka araçlardan çok konforlu olmasına rağmen şanzıman rahatsız ediyor. Birçok form sitesinde de aynı durumdan bahsediliyor.

    2021 1.5 tsi

  • muratulas M kullanıcısına yanıt

    bana pek normal gelmedi, benim aracım dizel böyle br hissiyat olmadı hiç

  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.