Şimdi Ara

Sizlerden adını unuttuğum bi film için yardım ıstıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • filmin bi özelliği vardı. diğer filmlerinde hep dövüş filmleri çekmiş bir adam oynuyordu. brus lee midir belkide başka biri. oynadığı tek dram filmiydi.

    filmin konusu şöyle ;

    bir adam var. doğudan.. sanırım çin yada kore taraflarından.. çocuğu özürlü gibi bişey.çocuğu ve babası birlikte yaşıyolar. hatırladıgım kadarıyla anneleri ölmüştü yada kaçmıştı. çocuğuna babalık ediyodu. hangi gün otobüse nasıl binceğini nerden binceğini falan öğretiyodu. hergün yemeği nasıl yapıcağını öğretiyodu.çünkü kendisi öldüğünde kendisini idare etmeliydi..

    filmin sonlarına doğru babasının çalıştığı yere birlikte gitmişlerdi. orda havuz göl gibi bişey vardı. işyeri bi tür fabrikay benziyordu neresiydi tam olarak hatırlamıyorum. çocuk yüzmeyi çok seviyodu yada özeniyodu diye hatırlıyorum.belkide düşmüştü. suyun içinde elektrik yada köpekbalığı vardı sanırım. hemen suya atladı ve çocuğunu ordan çıkartmaya çalıştı. başardıda fakat kendisi öldü.

    / edit yada şöyle oldu sanırım : babası balık kılıgında giyinmişti galiba. çocuğu onun üstüne binmişti ve suda yüzdürüyodu onu çocugu istiyor diye. çocuk dediysem yaşı 19 fln dı galiba. kendisi bu sekilde bogulmustu sanırım.

    yağmurlu bi vakit kendisi gömülüyodu. çocuğuda mezarındaydı. bu kısımda göz yaşlarımı tutamamıştım.

    bu filmi bilen varsa adını söyleyebilirmi. filmi alt yazı izlemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Kangru -- 4 Mayıs 2014; 11:04:03 >







  • Uzak doğulumuydu başrol oyuncusu Jason Scott Lee olabilir mi?
  • Bu filmi izlemiştim ama adını hatırlamıyorum
  • uzak doğuluydu evet. başrol oyuncusunu hatırlasam zaten filmi hemen bulucam ama hiç bi isim yok kafamda. yatılı okulda okuyodum. açmışlardı izlemiştim. çokta beğenmiştim. çok nadir filmlerde ağlarım. 500 dram filminden sadece 1 yada 2 sinde. bu film işte beni ağlatmayı başaran bi filmdi. keske adını bulabilsem diyorum.
  • takip edelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.