Şimdi Ara

Sızce Z3'ümü garantıden yenısıyle degıstırırler mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar z3 telefonujun sarj kapagı gevsedı lastıklerımde sorun var bu sekılde suya dayanıklılık ozellıgı de gıdıyor. Bır de ahıze sesı kısık gelıyor baska cıddı bı sorun yok.sızce garantıye yollamalı mıyım? Sonylerde genelde ne yapılıyor? Yenı cıhaz yollama duumları ya da daha ust model yollama durumları var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence yolla bir üst modelini verme ihtimallerı yüksek, ama hoparlör ve kasa değiştirilip de yollanabilir. Siz gönderin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Xperia z2 vardı. Batarya dengesizdi birden bitiyor birden uzun normal gidiyordu. Birde sesim bazen gitmiyor şeklinde karşı taraf söylüyordu. 10 -15 gün kala garantiye verdim. Ana kart Vs değişimi olacak dediler ama cihaz eski olduğu için anakart Vs bulunamadı ve bana dün siyah sıfır z3 verdiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalyada KVK var arkadaşa yolladım gidip kvkya verecek cihazı. Verirken ses çok kısık geliyor, şarj kapağı gevşek olduğu için (tasarım hatasından dolayı zamanla gevsediginden) suya dayanıklılık özelliği de kullanılamaz oluyor batarya az gidiyor telefon sarjdayken ısınıyor demesini söyleyeceğim. İnşallah ust model verirler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.