Şimdi Ara

Sizce Yeni PS Vita Çıkarırlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum PS Vita pek başarılı olmadı. Sony bunun üstüne yeni bir el konsolu çıkartır mı? Çıkartır diyorsanız ne zaman olur nasıl bir konsol bekliyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aslında bi ton vita oyunu var ama bizim ülkemizde oyun bulmak zor veya fiyatı bizim insan için yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cikarsa guzel olur ancak suanki piyasa hemen yapip tuketme pesinde o yuzden yeni psp AAA dedigimiz oyunlar gelmeyecegini dusunuyorum.Bu yuzden yenisini cikarmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir haberler piyasa dolaştı ama net birşey yok.

    http://shiftdelete.net/sonyden-yeni-bir-el-konsolu-mu-geliyor-79504
    https://tr.vg247.com/2017/02/20/sony-yeni-bir-el-konsolu-uzerinde-calisiyor/

    bu saatten sonra telefonların oyun ve multimedya desteğinin artması sebebiyle çıkacak olan el konsolları sadece a+ oyunları oynatabilirse başarılı olur. yani el konsolunu alan adam mevcut piyasada olan oyunların görüntü kalitesi bir miktar düşüğünü oynarsa bu aleti alır. mesela ps4 pro'su var bir yanda sony'nin yeni el konsolunuda almış. aldığı oyunu ikisindede oynayıp devam edebilecekse bu konsol tutar. evde gta oynarken dışarı çıkması gerektiğinde hop el konsolunda oyuna devam edebilirse bu iş tutar. mevcut vitalarda bu crossplay denen şey zaten mevcut ama bu şekilde ve düzgün işlemiyor ve her oyunda desteklenmiyor.




  • 2 seçenek var ya nintendo switch formatında bir konsol ki sony böyle bir sistemin patentini aldı almış olması çıkacağı anlamına gelmez.
    diğer seçenekte psp formatında kendine özgü exclusive oyunları olan bir cihaz.

    bence mantıklı olansa ya 1. seçenek ya da kendi özgün işletim sistemini oluşturup başka bir cihazda oynanamayan akıllı telefonlar çıkarması bu cihazlara özgü oyunlar yapması zaten GoW uncharted vb oyunlar loco roco lbp patapon gibi kendine özgü platform oyunlarla çok iyi iş yapabilir. benim gözümde ortak işletim sistemine dayanan ekosistem sadece yazılım firmasının karınadır özgün olamadığı için cihazın pek değeri kalmıyor bu yüzden apple özel
  • Cep telefonlarındaki mobil oyunculuk belki, 3-4 sene önce bir tehditti ama artık bunun bir tehdit olmadığı ortada. Ancak handheld piyasasında tutunmanın yolu kaliteli bol oyundan geçiyor. Ya bunu Nintendo gibi kendin yapacaksın ya da 3. parti firmaların rahatça oyun çıkartacağı bir platform inşa edeceksin. Vita'nın başarısızlığının temelinde zor oyun geliştirilmesi ve az satması vardı. Eğer en başından yapımcılar bu platforma rahatça oyun geliştirebilmiş olsalardı, satış rakamları çok daha farklı noktalarda olurdu. Tabii aksesuar politikaları da rezaletti. Yeni konsol çıkacaksa, bunları göz önüne almaları gerekiyor...
  • Ps vita, donanım olaral psp'den güçlü olduğunu duymuştum, ps vita psp oyunlarını açabilir mi? Psp'de vitanın oyunlarını açabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağdaş

    Ps vita, donanım olaral psp'den güçlü olduğunu duymuştum, ps vita psp oyunlarını açabilir mi? Psp'de vitanın oyunlarını açabilir mi?

    PS Vita zaten PSP oyunlarını çalıştırıyor... Ama PSP, Vita oyunlarını çalıştırmaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.