Şimdi Ara

Sizce soğutucu almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarı toplayalı 1 1.5 ay mı ne oldu eve geldi kurduk(babamla beraber kurduk ilk defa kurdugumuz için evin içi savas alanı gibiydi Bunu söylüyorum acemiliğimi anlayın diye) Sonra işlemci i5 2500k ya hazır k li olan bi işlemci var bi bakalım oc nedir diye ugrasayım dedim. Tabi ilk basta anakartın arayüzüne alısamadıgım için (önceki p4 3.00 ghz işlemci de voltage arttırıodum sadece) yanlıslıkla 20000 mi ne yaptım o base frekansı. Allah'tan işlemcim şu anda sağlam duruo (buna belki de dandik güç kaynağına borçluyum) Sonra o alttaki seylerle oynadıgımızı ogrendim ve 3.8 filan yaptım stok fanla. Ama sıcaklıkta bir değisiklik olmadı.
    Arkadaslar asıl soruma geliyorum. Bu islemci bosta en az 35 derece oluyor. Yükte die bisi olcmedim ama 70küsürleri gördüm oyunlarda. Akasa venom voodoo almayı dusunuodum ama yorum yapan arkadaslar da bosta 30 35 derece diyince bi de stok kullananlar kadar da sikayetim olmayınca sogutucu almasam olur mu diye soracaktım. Benim almak isteğim voodoo taktıktan sonra hayal kırıklıgına mı ugrarım.
    Bu arada kasanın yukseklıgini ölçtüm (plastik cetvelle) 17.5 cm filan cıkıyor. 163 mm olan bir sogutucu sorun cıkarır mı ( kasam Aerocool sixth element)
    Ya da benim yerimde olsanız stok fanla bir sorunu olmayan biri olarak bi sogutucu alırmıydınız( tabi oyun oynayacam ısınsın 50 60 derece tehlikelimi)
    Bir de alırsam eğer bole fanlar tepeye mı baksın arkaya mı baksın daha iyi olur. Birde eger arkaya bakarsa oraya nasıl bi egzoz fan alayım (hızlı mı donsun yavas donse de olur mu?

    Sorular ustuste sordum istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz :) ( Sınav kitapçığı gibi oldu ama kusura bakmayın)







  • Asla Akasa Vadoo hayal kırıklıgına Uğratmaz Oyun oynuyorsun 50 60 derece Yüksek bence Pc kendini resetliyebilir...
  • sen kullandın mı ya da sığarmı bu kasaya alıp da takamamak var :D
  • Sığarr.... Tamı tamınaydı Konusu vardı Forumda bak Ben sığıyor biliyorum
  • noctuadan başkasına bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.