Şimdi Ara

Sizce ne yapmalıyım, ufak yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben geçen sene üniversite sınavına girdim ve istediğim bir sıralama elde etmememe rağmen gitmek istedim çünkü ailem tarafından çok kötü zamanlar geçiriyordum. Aklımda üniversiteye gidip tekrar sınava hazırlanma fikri vardı ama baba zoruyla mezuna kaldım. Başlarda çok güzel çalışıyordum ama bu gün geçtikçe azaldı. Hatta 1 hafta öncesine kadar durma noktasına geldi. Evden kaçmalar mı dersiniz, her gece ağlamalar mı dersiniz. İntihar fikri bile dolaşıyordu kafamda. Ruh gibiydim yani. 2 ay önce de babam evi terk edince hem babamla bizim aramızda hem de aile içi çatışma beni baya yordu. Çalışamadım doğru dürüst. Ama 10 gün önce bir kızla tanıştım ve nasıl olduysa motivasyon doldum. Resmen küllerimden doğmuş gibi oldum. Onunla aynı üniversitede okumak için çırpınıp duruyorum. Tyt'de 60-65 net yapıyorum, Ayt'de 3-4 güne matematik konularım bitiyor ama fende neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Yani şu halimle zorlasam en fazla 25-30 net yaparım. Sabah saat 5'te kalkıp ders çalışıyorum. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama bu sene de pek istediğim gibi bir yer gelmeyecek gibi. Sizce ne yapmalıyım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Bir an önce tercih yapmaya bak bence hocam, istemediğiniz yer olsa dahi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abi şimdi ben bu tür durumun olacağını sezdiğimden gidip, hem okuyup hem de sınava hazırlanayım dedim ama babam izin vermedi, imkansız falan dedi ve de akrabaların kafasına uydu. Ama ben mezuna kalmanın çilesini çekiyorum. Sigaraya da başladım. Hiçbir şeye karşı hevesim yoktu ama işte son tanıştığım kız her şeyi değiştirdi. Başarmak istiyorum ama şu son bir ayda çok zor. En azından onun okuduğu yerde daha düşük bir bölüm yazıp ya dikey geçiş ya da sınava tekrar hazırlanıp, kazanma olasılığını ele alırsak nasıl bir senaryo çıkabilir sence?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutBerkeA2 U kullanıcısına yanıt
    Bence kendinize göre hazırlanın hocam, başkası için planınızı, geleceğinizi bozmaya değmez diyorum.

    Belki tutturacağınız varsa, dediğiniz kişi yüzünden bir yerde tutturamayabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Abi şimdi şöyle bir şey var. Ben geçen haftaya kadar çalışmayan biriydim ve tanıştığım kişi sayesinde her gün saat 5'te kalkıp ders çalışıyorum. Böyle bir şey olmasa belki bu konuyu da açmazdım. Onunla aynı yerde okumayı çok isterim, iyi bir yer kazanmayı da çok isterim. O çalışkan biri ve ben de ona yetişmeye çalışıyorum, yanlış mı yapıyorum sizce?

    Hem ufak bir sorum daha var; babam 2 ay önce evi terk etti ve benim ufak da olsa kırtasiye ve kişisel ihtiyaçlarım var ve bu yüzden para ihtiyacım var. Bunu nasıl giderebilirim sizce? Part time bir işe girmek istedim fakat saatleri dershane saatleriyle çakışıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutBerkeA2 U kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kişisel bir düşünce bence, yanlış anlamayın ama bana göre yanlış, size göre veya A kişisine göre doğru bir düşüncedir.

    İş ilanları uygulamaları var hocam, indirin ve şehriniz de, ilçeniz de yer alan ilanlara başvuru yapın bence, oradan daha hızlı dönüş olabilir ve durumu iş veren ile daha rahat görüşebilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.