Şimdi Ara

Sizce İpad Air 5. nesil mi samsung tab7 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Air aldım ama şuan çok kararsızım. Tıp okuyacam önümüzdeki yıl not tutmak önceliğim olucak. Ama bazı yerlerde Samsung'un not deneyimi daha iyi ve daha uygun fiyata diyorlar. İade edip samsung mh alsam bilemedim. Bide apple da uygulama ücretleri var tableti alınca bitmiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ipad

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • t.arma T kullanıcısına yanıt

    Daha iyi olduğu için, ipad ipaddir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad

  • Neden hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diğer konuya yazdığım mesajı buraya alıntıladım.
    quote:

    Nasıl kullanacağınıza bağlı.
    Eğer uygulamalara çok fazla ücret ödemek istemiyorum günlük kulanımda film dizi müzik + not defteri olarak kullanmak istiyorum diyorsanız maddi durumunuz da çok iyi değilse matepad tercih edebilirsiniz. Teknoloji ile aranız da iyiyse 4-5 sene matepad sizi çok rahat idare eder. Android tarafında uygulamalar hem ucuz hemde apple tarafında baya özellik diye verilen şeyler ücretsiz geliyor. Özellikle donanım kısmında işlemci hariç android tarafı ekstra özellikler sunar.

    Eğer notability goodnotes gibi uygulamalara yıllık 400 lira verebilirim YouTube iCloud gibi abonelikleri alabilirim apple uyumlu klavye kalem alabilirim 25000 liralık bütçem var diyorsanız M1 işlemcili iPad Pro alabilirsiniz. Apple sezon başı öğrenci indirimi yapar Eylül ayında onu takip edebilirsiniz. Özellikle YouTube da tıp okuyan öğrencilerin kullandığı uygulamalara ait videolar var oralara bakın bazı uygulamalar android tarafında olmayabilir. Sadece tıp fakülteleri için özel uygulamalar var ve batı dünyasında iPad in değeri defter kadar her öğrencinin elinde var.
    Apple İPadOs ile birlikte iPad’de yavaş da olsa bir dönüşüme girdi. Önümüzdeki 3-4 yıl içinde M1 işlemcili iPad’ler MacBook’lara yaklaşacaktır. Çok güçlü bir işlemci asla yarı yolda bırakmaz. Hafıza olarak iPad’de kesinlikle 64 Gb almayın perişan olursunuz.


    Samsung tarafında şuan 10-15 Bin lira civarında tercih edilebilir bir tableti yok. Eğer aceleniz yoksa tab S9 Fe nin çıkmasını bekleyin. Android tarafında Samsung güvenlik güncellemesi de sunacaktır. Ya da daha uygun fiyatlı matepad serisine yönelebilirsiniz. iPad tarafında tabletiniz değer kaybetmez 5 sene sonra da 20.000 edecektir. Android tarafında aldığınız tableti çok daha rahat kullanabilirsiniz çünkü zamanla değer kaybedecektir ancak maddi olarak değeri olmadığı için sınıfta cafe unuttum diye düşünmezsiniz. iPad tarafında ek donanımlar pahalıdır. Yazılım konusunda asla yarı yolda bırakmaz ancak ücretli uygulamalar çoktur. Not tutmak için ücretsiz collanote yada 130 liraya kilonotes kullabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 26 Ağustos 2023; 18:52:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • onsos1100 O kullanıcısına yanıt
    Tıp öğrencisiyim bende. Sanırım ipad dan devam edicem. Çok aşırı bütçem yok klavye büyük ihtimalle yan sanayisine yürürüm. Ama not uygulamalarını satın alabilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende laptop mu alsam ipad mi onun kararsızlığını yaşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • t.arma T kullanıcısına yanıt
    CollaNote kullanırsanız bedava ve diğerlerinden çok farkı yok. Kilonotes var 130 lira Vodafone appstore kampanyası ile 30 liraya denk geliyor. Apple tarafında en büyük sıkıntı şu goodnotes notability gibi çok para etmeyecek uygulamalara apple kendisi bir alternatif geliştirmediği için insanlar 500 lira veriyor. Halbuki bu uygulamarın öyle bahsedildiği gibi hiçbir olağanüstü özelliği yok. Hatta bakın iPad’de hesap makinesi bile yok sebebi ise uygun tasarımı bulamamışlar. Kalem olarak da Amazon da 300 liraya almanya dan gelen kalemler var resim çizmeyeceksiniz her işinizi görüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onsos1100 -- 27 Ağustos 2023; 14:59:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.