Şimdi Ara

Sizce iPad Air 16GB mi Yoksa iPad 4 128GB+4g Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar 1000TL ye sıfır 2 yıl garantili iPad 4 128GB 4g li buldum ve fiyat açısından çok daha iyi fakat iOS8 Performansı konusu düşündürüyor. Aynı paraya alabileceğim ipad air ise sıfır bile olmamakla beraber 16GB normal. Siz olsanız hangisini alırdınız ? Sadece şarkılarım 20GB tutuyor ve geri kalanı müzik uygulamaları için alacağım. (Auria, Amplitube vs..)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengoli -- 20 Eylül 2014; 20:43:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben daha geçen hafta İpad Air'ı 850 tl gibi bir rakama aldım üstelik ikinci el değil sıfır. Kılıf ile beraber 900 tl gibi bir rakama tekabül etti. Bugünde görüldüğü üzere İpad mini Retina 700 tl idi. Onun dışında şarkıları icloud,google drive gibi yerlere atıp 5 gb'ı da hafızasına atarsan 16 gb hafızalı air'da yeter. Sonuçta her gün 20 gb dinlemiyorsun,güne özel playlistler yapar dinlersin. Ancak sanıyorum kapasite seni cezbetmiş ve kararını vermişsin gibi bir hava sezdim,bizim onay vermemiz bir motivasyon kaynağı olacak :) Elbette ben icloud,drive,dropbox gibi şeylerle uğraşamam diyorsan ipad 4'ü tercih edebilirsin.
  • Cezbetmesine cezbetti ama içime de kurt düşmedi değil 1000TL ye 4g li 128 gb model nasıl diye sordurtuyor açıkçası :) birde iphonedo nun karşılaştırmasını izledim performans farkı baya var gibi iyice arttı kararsızlık düzeyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordlombak

    Ben daha geçen hafta İpad Air'ı 850 tl gibi bir rakama aldım üstelik ikinci el değil sıfır. Kılıf ile beraber 900 tl gibi bir rakama tekabül etti. Bugünde görüldüğü üzere İpad mini Retina 700 tl idi. Onun dışında şarkıları icloud,google drive gibi yerlere atıp 5 gb'ı da hafızasına atarsan 16 gb hafızalı air'da yeter. Sonuçta her gün 20 gb dinlemiyorsun,güne özel playlistler yapar dinlersin. Ancak sanıyorum kapasite seni cezbetmiş ve kararını vermişsin gibi bir hava sezdim,bizim onay vermemiz bir motivasyon kaynağı olacak :) Elbette ben icloud,drive,dropbox gibi şeylerle uğraşamam diyorsan ipad 4'ü tercih edebilirsin.

    He birde ios 8 yüklediyseniz kalan yer ne kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad air i 850 liraya nereden aldınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ipad4 um var, coook memnumun ancak yatakta uyumadan once kullandığımda ki en çok orada kullanıyorum, tek şikayetimin ağırlığının insanın kollarını yorduğunu gördüm, air daha hafif galiba, bu nedenle air alırdım, kapasite konusu para kanusı zaten, kolay gelsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad Air'ı Kliksa'dan indirim sayesinde 850 liraya aldım şuan o fiyata yok sanıyorum Ekim'de yeni ürünü tanıtabilir vs. deniyor belki o zaman da yeni bir indirim daha gelebilir. Cengoli İos 8 ile birlikte şuan ki mevcut hafızam 4.4 gb işte programlar kitaplar, iki oyun, müzikler yüklü. 4.4gb'ın yarısını da yani aynı şekilde kitap ve müzik ile doldurmayı panlıyorum. 2.2gb da bana arta kalan olur :) bazı büyük boyutlu programlar var kullanmadığım onları silersem 2 gb da oradan gelecek 4 gb yerim yine olacak. O 4 gb'ı da sırf opsiyon olsun diye ayırıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordlombak

    İpad Air'ı Kliksa'dan indirim sayesinde 850 liraya aldım şuan o fiyata yok sanıyorum Ekim'de yeni ürünü tanıtabilir vs. deniyor belki o zaman da yeni bir indirim daha gelebilir. Cengoli İos 8 ile birlikte şuan ki mevcut hafızam 4.4 gb işte programlar kitaplar, iki oyun, müzikler yüklü. 4.4gb'ın yarısını da yani aynı şekilde kitap ve müzik ile doldurmayı panlıyorum. 2.2gb da bana arta kalan olur :) bazı büyük boyutlu programlar var kullanmadığım onları silersem 2 gb da oradan gelecek 4 gb yerim yine olacak. O 4 gb'ı da sırf opsiyon olsun diye ayırıyorum.

    Cihazın ios 8 performansı nasıl hocam batarya ne durumda ios8de? Safari çok problemli diyorlar doğru mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safari'de ben problem yaşamadım hani ufak bir problem yaşarım tamam ama hiç yaşamadım,tam olarak isyan edenler neden ediyor orasını bilemiyorum. Ne öyle kendi kendine kapanma problemi yaşadım nede sayfa ağır açılıyor problemi bilgisayarda internet nasılsa tablette de öyle bağlantım yavaşsa yavaş hızlı ise hızlı bu günün hat yoğunluğu ile alakalı uydunet kullanıyorum mesela akşam belli saatlerde yoğun olarak kullanıldığı için video izlerken kasma oluyor ama onun dışında jilet gibi. İos 8'te performans olarak bir artma görmediğim gibi bir azalmada yok. Yine aynı stabil. Batarya durumu da aynı yani şöyle örneklemek gerekirse en son durum şuydu 16 saat kullanım 3 gün açık batarya %20. O %20'yi de 4 saat olarak hesaplarsak 20 saat gibi bir rakama tekabül ediyor. 20 saat aktif kullanım. Parlaklığı azaltır sadece kitap okuma,internette gezme gibi işlemler yapılırsa sanıyorum bu süre daha da uzayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.