Şimdi Ara

Sizce hangi rc araba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar rc araba almak istiyorum 3000 tl bütçem var

    amazon
    WLTOYS A979 Remote Control Off-road RC Car High-speed Water Proof 1:18 2.4G 4WD Foot AlloyToys For Boys Birthday Gifts A979 (A979B 1B)
    https://www.amazon.com.tr/WLTOYS-Remote-Control-Off-road-High-speed/dp/B0BVZM3DC4

    https://www.oyuncakhobi.com/haiboxing-1/16th-scale-4wd-brushless-truggy-rtr-turuncu bu ikisini buldum sizce hangisi daha iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • En ufak kazada masraf 2000TL. Ön teker, en ufak engele dik çarparsa masraf 3000TL. Hadi kaza yok diyelim. Bir ay kullanım sonrası diferansiyel pert. Masraf 1000TL. Bunların ana diff dişlisi plastiktir. Sase plastiktir. Tüm eklem yerleri plastiktir. Yani rahat sürülemez. Anca başın ağrır.

  • Amphitritel kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kullanıcı..756 K kullanıcısına yanıt

    İyi değil arkadaşım. Pahalı olduğu için iyi diyorsun ama öyle değil. Fiyatı vergiler ve kur makası ile 6000 liraya geliyor. Şimdi baktım ; normal bir ülkede yaşayan biri bir günlük maaşı ile bu arabayı alabiliyor. (Aliexpress üzerinde farklı bir ülkeyi ve dolar kurunu seçerek bakabilirsin.) Türkiye'deki bir kişi neredeyse 15 günlük maaşı ile alabiliyor. Yani oyuncak bir araba bu. Fiyatının pahalı olması kaliteli olmasından değil, burada dolar kuru ve çeşitli vergiler. Ayrıca MN araba serisinde, aşırı saçma ve kötü bir süspansiyon sistemi var. Resmen fizik kurallarına hakaret var o sistemde.

  • Amphitritel kullanıcısına yanıt

    peki önerebileceğiniz var mı?

  • kullanıcı..756 K kullanıcısına yanıt

    Ben ne tavsiye edersem edeyim aynı olacak arkadaşım. Bir önceki yazdığımın, tüm önerilerde geçerli olacak. 100 lira olması gereken araba 6000 lira. Mesele bu. Sen şimdi 2000 lira bütçe ayırırsın. Normal bir esc zaten 2000 lira. Daha araba fiyata dahil değil. En iyisi kendin yapmak. Oyuncaklarla uğraşmamış olursun. Gerçek bir rc araba yaparsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.