Şimdi Ara

Sizce Haaland hangi takima gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Romanonun söylediğine göre isteyen takimlar bunlar.Bu yaz transfer olursa ya City ya da Reale gider diye düşünüyorum.Perezin ŞLde iddiali bir kadro kurmaya başlayacaği söyleniyor.Bundan dolayi Real Haaland için çok cazip olabilir. Onun etrafina takim kurmak Altintopu kazanmasini sağlar.Ayni şekilde Pep faktörü, EPL faktörü ve savunmadaki sorunlarini halletmiş ŞLde iddiali bir City de son derece cazip.




  • Bayern'de Lewa'nın arkasında kalması gerekecek 1 sezon. Barcelona, Juventus ve United'a zaten aklı olan kimse gitmez. Chelsea de zaten çok transfer yaptı ama fos çıktılar. CL'de de bir iddiası yok Chelsea'nin.


    Real, City veya PSG'den birisi olur. İnşallah Haaland'a en çok ihtiyacı olan Real Madrid'e gelir. Guardiola'nın seveceği tarzda bir forvet değil, gidip de Jesus ile forma savaşı vermek istemez. PSG'de de zaten 50 milyona aldıkları Icardi var.


    Sonuçta iş Raiola'da bitecek. En sağlam yolacakları takımı bulmuştur bile şimdiden  


    Messi ve Ronaldo da bir yerlere gidebilir. Şampiyonlar Liginde kartlar yeniden dağıtılacak bu yaz.

  • En iyi santraforlar her zaman Real Madridde oynar. Adres belli.


    Şimdiden Hugo Sanchezler Butraguenolar Santillanalar Raullar arasına adını yazdırdığını görebiliyorum

  • United alır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    United alır.

       

  • Real Madrid deniyor da adamlar beksizlikten Vazquez'i bek oynatıyorlar. Yine sağda solda Vini Jr ve Rodrygo gibi Moldova liginde ancak başarılı olabilecek iki oyuncu var. Ramos, Modric, Marcelo gibi top class isimlerin emekliliği geldi.


    Haaland'ı alacaksan çevresindeki diğer 10 oyuncunun iyi olması gerek. Tek başına Ronaldo ve Messi gibi takımı taşıyacak biri değil ne yazık ki.


    Bonservisi eğer serbest kalma bedelini kimse beklemezse 120 - 150 milyon arası olacak. Üstüne Haaland sponsorluklar, reklam vb. alanlar ile birlikte bir kulüpten senelik 100 milyon üstü kazanç bekliyor. İnanılmaz bir rakam.


    Bol para City ve PSG'de var. Neden bilmiyorum ama Haaland'da süperstar imajı yok. Adam sağlam bir kontratı çaktı mı Dembele gibi yatış moduna geçecek gibi.

  • + ve - olarak bakarsak

    city zengin, bonservis bedelini rahatça verebilir. maas politikasi dengeli gitme yonunde, o yuzden en fazla 15 onereceklerini dusunuyorum. diger kulupler de o paraya cikabilir. oyuncunun babasi eski city oyuncusu, duygusal bir durus gosterirse oraya gidebilir. ama menajeriyle guardiolanin arasi da kotu


    real madrid city kadar zengin degil ama bu yaz satislarla ve kredilerle haaland icin hem bonservis hem maas olarak city kadar para verebilir. city'nin de tutup 150 vereceğini sanmiyorum, 1 yil kala 2 misli parayi verecek kulüp kolay kolay cikmaz. oyuncuyu ikna yonune agirlik verirler. real madrid her zaman cl kazanmak ve altin top kazanmak icin muhtemel bir kulup, oyuncunun milli takimdan arkadasi odegaard var, ronaldo gibi idol aldigi bir oyuncu yakin zamanda bircok basari kazandi ve kurulacak yeni yapilanmada ayni rol onerilecek. ayni zamanda kulubun dortmundla iliskileri iyi. raiola nötr.


    bayernin maddi gucu yeterli ama lewandowski varken hem de para politikalarini dusundugumuzde bu is icin cok gonullu olmazlar.


    psgnin daha kotu bolgeleri varken mbappeyi tutmaya messiyi almaya calisirken bu isin pesine dusmez.


    juventusun almasi icin ronaldo ya da dybala'dan birini ustune 1-2 oyuncuyu daha satmasi lazim


    barcelonada o para yok. 1 milyardan fazla borcu var. kulup cok kotu durumda. neye guvenerek ilgileniyorlar bilmiyorum


    man united marka değeriyle her zaman bir cazibe merkezi ama son yillarda nispeten en iyi senesinde bile cl gruplarında elenmesi, inisli cikisli olmasi, bence en onemlisi de oyuncularin koreldigi bir yer olarak ünlenmeye baslamasi oyuncuyu kotu etkileyebilir. b.fernandes disinda gelip de değerine deger katan birisi yok. rashford bugun united'da degil city'de olsa cok daha populer bir durumda olurdu. ama yine de maddi gucunden dolayi alabilir


    liverpool bu sezon cok kotu olsa da genel gidişatı ve istikameti açısından oyuncu icin cezbedici olabilir ama liverpool da salah veya mane'den birini satmadan haaland'i almaz, alamaz. kulup para harcamak istemiyor. bunlardan birini satarlarsa da haaland gelir mi bilmiyorum


    chelseanin bu sirkulasyonlu yapisiyla ve kadro kalitesinin burdaki bircok takimdan geride olmasiyla yapabilecegi tek sey digerlerine denk bonservis verip oyuncuya en yuksek maasi onermek. bu sekilde alabilir. cl'ye gidemezse zaten alamaz


    m.city > r.madrid > man united > chelsea > psg > liverpool > bayern > juventus > barcelona


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @Paşa Hazretleri Katiliyorum.Fakat, Psgnin Messiyi alacağina inanmiyorum.Fizik olarak bitmiş Messiyi alip +100 milyon maaş vermek akil kari bir iş değil. Messi Neymari kullanip kendini Psgye yamamaya çalişiyor.Bayern konusunda Bilde göre Bayern bu yaz için istemiyormuş.Haaland kalirsa, 2022de Bayern isteyebilir.Çünkü 75-100 milyonu Haaland için öderler.Bayernin sisteminde 34 yaşindaki bir oyuncunun ilk 11 oynamasi zor.Serie Ada oynasa Lewandowski 35,36sina kadar rahat oynardi.Bayernin sistemi çok tempolu ve 34 yaşindaki bir oyuncunun o tempoyu kaldirmasi zor.Haaland bu yaz ayrilirsa City ve Real arasinda bir tercih yapar.2022de transfer olursa City,Real ve Bayern arasinda tercih yapar.City ŞLyi kazanirsa o gazla ve gelen parayla Haalandi alirlar.

  • OGS hemşeri kontenjanında öne geçer. Tabi bu transferin kazananı her halukarda Riaola olacak, şuan gözleri euro şeklini almıştır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    @Paşa Hazretleri Katiliyorum.Fakat, Psgnin Messiyi alacağina inanmiyorum.Fizik olarak bitmiş Messiyi alip +100 milyon maaş vermek akil kari bir iş değil. Messi Neymari kullanip kendini Psgye yamamaya çalişiyor.Bayern konusunda Bilde göre Bayern bu yaz için istemiyormuş.Haaland kalirsa, 2022de Bayern isteyebilir.Çünkü 75-100 milyonu Haaland için öderler.Bayernin sisteminde 34 yaşindaki bir oyuncunun ilk 11 oynamasi zor.Serie Ada oynasa Lewandowski 35,36sina kadar rahat oynardi.Bayernin sistemi çok tempolu ve 34 yaşindaki bir oyuncunun o tempoyu kaldirmasi zor.Haaland bu yaz ayrilirsa City ve Real arasinda bir tercih yapar.2022de transfer olursa City,Real ve Bayern arasinda tercih yapar.City ŞLyi kazanirsa o gazla ve gelen parayla Haalandi alirlar.

    PSG'nin tum operasyonlarinda mantik aramamak lazim. Neymar'a 222 vermenin anlamı yoktu. 3 tane 80 milyonluk iyi oyuncu alsaydi daha guclu olurdu. Deli gibi de maas veriyorlar, Mbappe de o yuzden cok maas istiyor. Neymar+Mbappe alıp diğer bölgelerin de ust duzey olsa tamam diyeceğim, diğer bölgelerin vasat kalıyorsa demek ki mantıksız is yapmissin. 80 milyon euro az para değil. Doğru hamlelerle 3 tane 80'lik oyuncu, cok seviye atlatir bir takima. Hele ki Neymar'a 222 vermesiyle covid arasi donem piyasa o yuzden ucmustu, domino etkisi olmustu. 222 öncesi 80 milyon daha da degerliydi. O yüzden Messi'yi sırf Altin Toplarini PSG muzesinde sergilesin diye transfer edebilirler. + PSG ile diger takimlar arasinda guc farkı var ozellikle Fransa'da. Messi dinlene dinlene oynar, yine 20 gol 15 asist yapar. Laporta seçilirse kalacak gibi duruyor Messi, ama bir ihtimal PSG'ye gidebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mbappe reale gider haaland da psg ye gider. Barca ve real bu ikisi için fena kapışacak  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 4 Mart 2021; 10:19:58 >
  • @Paşa Hazretleri Eskiden Psgnin transfer politikasini beğeniyordum. Serie Ada ne kadar üst düzey adam varsa hepsini topluyorlardi.Fransa pazarindan da en iyileri topluyorlardi.Ancelotti ayrildi, ondan sonra italya ve Fransa pazarini fazla kullanmamaya başladilar.Blanc ve Emery Psgyi çok geriye götürdü.Tuchel döneminde büyük transfer yapamadilar pek.Hem hoca seçiminde hem de transferde batirdilar o zaman.Silva, ibrahimoviç, Cavani, Lavezzi, Verratti,Marquinhos, Pastore, Lucas, Digne vs. bu oyunlardan sadece Pastore, Lucas ve Digne patladi.Kurzawa ve Aurier tek sezonluk oyunculardi.Neymar ve Mbappeden birini alip ondan sonraki 3 senede her sene 1-2 tane 80lik oyuncu almiş olsalar şu anda çok daha iyi kadrolari olurdu.Mbappeye öyle 200 teklif varsa ben olsam düşünmeden satardim.O parayla Sancho ve Lautaro alinir.Kendi bütçelerinden de Emerson ve Camavingayi alsalar sağlam kadro kurarlar.


    Laporta çok boş yapiyor. Sürekli Mbappe ve Haalandi istersek aliriz, menajerlerle aram iyi vs diyor. Hangi parayla alacaği konusunda bir şey söylemiyor. Tahvil çikarip borç ödeyecekmiş.Pandemi döneminde kimse batik bir takimin tahvilini almaz.Sürekli hayal satiyor.Font Laportanin projesi yok dedi.Adama bu işler Powerpointle projeyle olmaz, ben ŞLyi kazandim diye cevap verdi.Fontu ezmeye çalişti.Perezi Reali maskot yaptim vs diyerek ezmeye çalişti.Seçilsin de ne yapacağini görelim.Perezi de motive eder. Maskot lafini güzelce Laportaya yedirir.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    Mbappe reale gider haaland da psg ye gider. Barca ve real bu ikisi için fena kapışacak  

    Barça mali olarak çok kötü durumda. Bu sene oyunclardan maaş indirimi isteyip maaşlarin bir kismini da gelecek yillara ertelettiler, buna ragmen bu sene hiç maaş ödememişler.


    Laporta desteksiz sallayip hayal satsa da para edecek oyunculari satip küçülmeden Barçanin mali durumu düzelmez.


    Haaland City varken Psgye gitmez.Haaland ve Mbappe birbirlerini rakip olarak görüyorlar, ayni takima gitmezler.Perez Mbappeyi kafaya takti.Mbappeyi alirsa Haaland bu yaz Citye gider.ŞLyi kazanirlarsa o gazla ve gelen parayla Haalandi alirlar.





  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Mbappe yi real alır. Haaland ın city e gideceğini düşünmüyorum. Kendini daha iyi hissedeceği ve istatistik kasacağı psg varken city i tercih etmez bence. Psg Mbappe den gelecek yüklü parayla Haaland ı alır.


    Real vinicius-mbappe-salah hattı oluşturabilir. Modricin yerine de bedava wijnaldum takviyesi yapabilir. Bunu barca da yapabilir. Wijnaldum gibi bir orta saha yazın baya kavga çıkarabilir...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kenshin12

    Barça mali olarak çok kötü durumda. Bu sene oyunclardan maaş indirimi isteyip maaşlarin bir kismini da gelecek yillara ertelettiler, buna ragmen bu sene hiç maaş ödememişler.


    Laporta desteksiz sallayip hayal satsa da para edecek oyunculari satip küçülmeden Barçanin mali durumu düzelmez.


    Haaland City varken Psgye gitmez.Haaland ve Mbappe birbirlerini rakip olarak görüyorlar, ayni takima gitmezler.Perez Mbappeyi kafaya takti.Mbappeyi alirsa Haaland bu yaz Citye gider.ŞLyi kazanirlarsa o gazla ve gelen parayla Haalandi alirlar.



    Alıntıları Göster

    Mbappe tarafında bir haber yok. Daha doğrusu genelde Mbappe ismi gecince kulüp Mbappe ya da Haaland'ı istiyor seklinde geciyor. Ama daha spesifik haberlerde hep Mbappe'nin cok maliyetli olduğu, kulübün Haaland'ı daha gercekci gordugu ve zaten bir santrafor istedigi söyleniyor.

    Basında geçen haberlere göre Haaland'ın bonservisi 100 milyon civarı, maaşı yıllık 12 civarı net para olarak.


    Mbappe'nin bonservisi 150 civarı, istediği para net 35'miş. Bu şartlar altında kulüp önce Haaland'a dadanır. City alırsa, Mbappe için fazladan yüke girer, oyuncu satışı artar falan diye düşünüyorum. Haaland için kendi yaptığım analizle paralel haberler görüyorum. Ya City ya Real Madrid gibi görünüyor istikamet. Diğer kulüplerin bunu değiştirmesi için bunların verdiğinin %50 maaş fazlasını vermesi lazım. Raiola'nın Pep düşmanı olması işimize yarar. R.Madrid'le iyi ilişkiler kurmak istiyormuş. Kulüp bu işe iyi asılırsa tırsaklık yapmazsa koparırız diye düşünüyorum. Basına göre City çoktan teklif yapmış, oyuncu bizden Real'den gelecek teklifi bekliyormuş. Demek ki gelme niyeti var. Benzer bir teklif + iyi proje vaat edersek alırız.





  • arkadaşlar almanyadaki gurbetçi dayim münihte hava çok güzel dedi. yani haaland bayerne hayirli olsun.

  • Haaland Bayern e gider  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.