Şimdi Ara

Sizce bu Macbook takası uygun mudur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasobey

    Selamlar,

    şahsi görüşüm, böyle bir takasa girmemeniz yönünde. kendi cihazınızın teknik bir sorunu yoksa kullanmaya devam edin derim.

    Görüşleriniz için teşekkür ederim ancak bunu açabilir misiniz?


    onder.t: Teşekkür ederim ancak o adımları zaten izledim. Ghosting sorunu oldukça yoğunmuş 1-2 dk bir pencere açık kalınca anında izi çıkıyor ancak beyazda veya renki ekranlarda belli olmuyor.

    Apple'ın programı varmış grafik kartından kaynaklanıyorsa ücretsiz tamir oluyormuş bunu nasıl anlarız?

    Bu arada cihazın menteşesi biraz gevşek sallanmaya çok müsait. Bir açıda durunca 5 derece öne sallanıyor. Bu tamir görmüş olabileceğine işaret olabilir mi?

    Ayrıca bu gün bir kere pili %19'da iken pili düşük dedi kapandı. Bu normal mi?


    playmaker10: Geekbench'in ücretsiz versiyonu sadece 32bit'i destekliyor ve single core'da sadece 200 puan fazla ancak multi core'da aralarında iki kat fark var. Başka nasıl test yapabilirim (benimki daha hızlı açılıp kapanıyor yarım ya da bir saniye ile. benimki pcie olunca sanırım) minecraft'i bariz daha iyi oynuyor.




  • Arızası olan cihazda sonradan başka arızalar çıkma ihtimali daha yüksek (tabi bilimsel bir cevap değil bu, kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum). Ekranının büyük olması sizi destekleyebileceğim tek yönü, bunun dışında oyun performansından beklentinizi değiştireceğiniz cihaz karşılar mı bundan emin değilim. 15"lik bir ekran için risk almak doğru olur mu, tabi bu sizin kararınız.


    "Bir de, kusursuz, aynı özelliklerde retinasız mid 2012 cihaz var. Bu cihaz türkiye'den alınma,klavyesi de Türkçe ve ekranında falan sorun yok kusursuz cihaz" demişsiniz. Bu cihaz 3. bir seçenek mi yoksa ghosting'i olan cihaz mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasobey

    Arızası olan cihazda sonradan başka arızalar çıkma ihtimali daha yüksek (tabi bilimsel bir cevap değil bu, kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum). Ekranının büyük olması sizi destekleyebileceğim tek yönü, bunun dışında oyun performansından beklentinizi değiştireceğiniz cihaz karşılar mı bundan emin değilim. 15"lik bir ekran için risk almak doğru olur mu, tabi bu sizin kararınız.


    "Bir de, kusursuz, aynı özelliklerde retinasız mid 2012 cihaz var. Bu cihaz türkiye'den alınma,klavyesi de Türkçe ve ekranında falan sorun yok kusursuz cihaz" demişsiniz. Bu cihaz 3. bir seçenek mi yoksa ghosting'i olan cihaz mı?

    Hocam 3. Bir secenekti ancak vazgectim. Retinasiz bir cihazı artık kullanmak isteyebilecegimi sanmiyorum.

    Su an internetten buldugum bir video ile bilgisayari bekletiyorum. Guya ghosting'i tamir edecekmis.

    Bir de mentesesi gevsek, webcamerasi late 2013 13" retinali cihazla ayni degil. Bunlar bir sikinti oldugunu gosterir mi?

    Bir de bu cihazin aynisinin sifirini piyasada bulabilir miyim? Aynısinin sifirlari 9.600 ve bu benim için cok ucuk bir rakam. 5000-5500₺'nin altina bulabilir miyim bu cihazı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar cihaz hala elimde ve ben kararsız kaldım.

    Şu ana kadarki gözlemlerime göre ghosting'den başka sorunu yok. Servis Bilgisayar'ı aradım ve ekranı (arka kapağı ve webcam'i olmadan sadece ekranı) 500-600tl'ye değiştirebileceklerini söylediler. Normalde ekran modülü ve kapağın üstünü ayrılmazmış ancak onlar uğraşacaklarmış. Cihazı aldığım arkadaş da üzerine 300TL teklif etti bunun üzerine. Üzerine 200-300TL ekleyip tamir ettirmeye değer mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.