Şimdi Ara

Sizce bir telefonda ne kadar bir yenileme hızına ihtiyaç var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sizce bir telefonda ne kadar bir yenileme hızına ihtiyaç var?


(En Son Oy Tarihi: 2.6.2021)
Giriş
Mesaj
  • Bildiğim kadarı ile youtube 60 fps üstü desteklemiyor. Pubg gibi telefon alanların oynayacağı bir oyunda bildiğim kadarı ile 90 fps destekliyor max. Ne yani şimdi biz bu 120 hz lik telefonları aldığımız zaman arayüzde fln mı görüceğiz ? O zaman neden reklam yapılıyor hep? (elbetteki hatalarım olabilir düzeltin)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulas fidan -- 22 Nisan 2021; 10:21:49 >



  • 120 Hz gibi yüksek yenileme hızlarını arayüzde kullanırken çok güzel göze hitap ediyor. Çok soft bir görüntü sağlıyor. Eğer bu soruyu oyun için pubg vs. için soruyorsan üst segment - amiral gemisi işlemcileriyle bu fps lere çıkmak mümkün. Oyun ne kadar kısıtlasada program yardımıyla (config gibi) üst fps değerlerini görmek mümkün. Gaming telefonları var mesela xiaomi nin black shark 4 pro da 144 Hz yenileme oranına sahip ekranı yine oyunda fps olarak alabiliyorsun. Ama bence 120 Hz tazeleme fazlasıyla yeterli.
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Benim dayımda 90 hz var kullandım biraz ama fark göremedim çok fazla yani sıkıntı bende galiba.
  • ulas fidan U kullanıcısına yanıt

    İnsan gözü zaten çokta algılayamıyor. 60 Hz ile 90 Hz arasında çok fark sezemezsiniz belki ama 120 Hz de biraz anlaşılıyor.

  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Abartıldığı gibi bir şey değil telefonlarda sonuç olarak. Pc lerde cidden belli oluyor o konuya laf yok ama tel ekranında zaten aynı gibi duruyor :(
  • 120 fps standart olmali her cihazda 144 sacma tutturmasi zor bir rakam 90 60a göre fazla fark yaratmıyor ona da lüzum yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.