Şimdi Ara

Sizce BENZİN POMPASIN da mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üstadlar hepinize saygılarımı sunarak başlıyorum soruma. Bendeki arıza acaip bir arıza şöyleki. Sabahları 307 nin marşına basıyorum ve yarım marşta alıyor araba. ancak bu esnada rolantide adam gibi çalışan araba ilk gaza basışımda araç bir anda stop ediyor.(Aracın gaz sensöründe arıza yok sebebi bi asker arkadaş bakmıştı ama o zaman bu sorunu ona sormamaşıtım.) ve ikinci defa marşa basıyorum bu sefer araca gaz vererek çalıştırıyorum ama bu sefer araç stop etmemekte. ve gün içinde bir daha bu sorun ile karşılaşmıyorum. Çok soğuk günlerde bu problem sebebi ile araç boğuluyor idi ancak şimdi boğulma yok. Sizce değerli forum üyeleri bu problemin sebebi ne olabilir. Servis 280 km ötede ve ben Hakkari/çukurca dayım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sizce bu sorun için servise gitmeye değer mi ayrıca araçta herhangi bir arıza kodu falan da vermemekte. aracın diğer herşeyi maşallah 10 numara. 122 000 de ama hep uzun yol kullanıldığı için aracın motoru çok temiz onda bi sıkırtı yok.
    2002 307 XR ve ROMANO sıralı sistem var üzerinde. ( not LPG de aynı sorun oluyor ama burada lpg istasyonu olmadığından 2000 kmdir benzin kullanıyorum ve bu sorun 2 aydır var Ne önerirsiniz saygılar)







  • güncellllll yok mu bir usta
  • kardeş büyük bir ihtimaL benzin pompası pompa söküLüp yeni takıLması gerekir eyer aynı arıza gene veririse başka aLternatif noktaLara bakLır..

    ama büyük bir ihtimaL pompa ilk anda benzini yetiştirmiyor barı düşmüştür pompanın o yüzden sende gaza yükLenince araç istop eder....sadece sana sabahLarı sorun yaratır o kadar ..???

    koLay geLsin...!!!!!!!!+
  • bu sorun pompadan değil sanırım çünkü arkadaş lpgde de olduğunu yazmış.

    sorun sanki boğaz kelebeğinde ya da ateşlemede...

    bu ihtimalleri de gözardı etmeyin bence.
  • Aynısı benim imzamdaki arabamda da olmuştu, garantiden benzin pompası değişti sorun çözüldü...
  • üstadlar 3 aydır full benzinde kullanıyorum lpg de naptığını bilmiyorum ama hayırlısı baktırıcaz memleket gidince artık burada adan gibi ne servis var ne tüp satan bi yer...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.