Şimdi Ara

Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar kedi beslemeye karar verdim.Her seyi arastirdim ama aklima bazi seyler takildi.Cins kedi mi almaliyim yoksa yavru sokak kedisi mi sahiplenmeliyim ?Sokak kedilerinin kucuk yasta da olsa hircin olduklari soyleniyor sizce ne yapayim(Sokak kedisi sahipleneceksem evimizin onunde siyah yavru bir kedi var onu dusunuyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksakle -- 16 Nisan 2014; 16:46:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: OguzhanY

    Kedilerin saldırganlığı hırcınlığı cinsle belli olmuyor. Tamamiyle ilgiyle alakalı. Cins kediye o kadar para vermektense sokak kedisi sahiplenmek ona ev vermek en iyisi.

    katılıyorum ama iran kedileri çok tatlı :D
  • ksakle K kullanıcısına yanıt
    Hırçınlık demek yanlış olur. Diş çıkma dönemlerinde dişleri de kaşındığı için ısırmak isterler veya ısırarak oynarlar. Bir de yavruluğun, gençliğin verdiği enerjiyle çok hareketli olurlar.
    Oyun oynarken ısırdığında, tepki vermez, oyunu da keserseniz bir süre sonra ısırmayı bırakabilir. Özellikle akşamları siz uyumadan, bol bol oynatıp,enerjilerini atmalarını sağlarsanız. Siz yattıktan sonra gece uyanıp, evin içinde oradan oraya koşturmasına, hoplayıp zıplamasına engel olabilirsiniz.
    Cins kediler estetik açıdan çok güzel olabilir. Ama sokaktan,yardıma muhtaç sahiplendiğiniz bir kediyle yaşarken, size verdiği huzur,mutluluk bir ayrı olur.
  • Hocam cok iyi aciklamissiniz cidden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belli bir safhayı geçmiş kedi ya sokağa alışık olur, dışarı çıkmayı çok arzular, ya da vahşi yetişmiştir, olmadık bir anda olmadık bir hareketine maruz kalabilirsin.

    çok ufakken yavru edinmeye bak, benim burda 2 yıldır penceremin önünde barındırdığım dişi kedi var, ben onu nadiren içeri alıyorum ama hayvan illa dışarı çıkmak istiyor.

    O yüzden olmuyorsa zorlama dışarı bırak tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.