Şimdi Ara

SİTENİZİ ücretsiz TANITIN, BACKLİNK KAZANARAK SIRALAMADA YÜKSELİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Esnafın İş Yeri Projesi nedir?
    Firma Rehberi ve Tanıtım Platformu – Girişimcilik Makaleleri


    ”Esnafın İş Yeri Projesi nedir?” Profesyonel gelişmiş bir firma portföyüdür. Şehirlerarası kaliteli firmaların kategorilize edilmesi ve kullanıcıya sonuç olarak bildirilmesidir.Gezdiğiniz yerlerde lokasyon arama kutusuna tıklayarak bulunduğunuz konumu otomatik olarak algılar ve aradığınız kategoride en kaliteli arama sonuçlarını listeler.

    Kategoriye göre nerelerde ne var öğrenebilirsiniz ve şehirlere göre arama yapmanız da mümkündür.Gelişmiş arama filtresi sayesinde daha kolay bir şekilde firmaları gözlemleyebilir, daha net ve sade bir şekilde firma araştırmanızı yapabilirsiniz.

    Firmanızı ekledikten sonra harita üzerinde lokasyonunuz belirecektir. Bulunduğunuz firmanın adresini ve yakınında hangi firmaların olduğunu hareketli harita üzerinde görmenizi sağlacayacaktır. Bu sayade firmanın lokosyonunu karış karış görsel bir şekilde gözlemleyecebileceksiniz. Sizi arayan bir firma veya müşteriniz sizi gelişmiş harita arama filtresi ile bulup tarafınıza ulaşabilecektir.

    Firmanızı Portföyümüze eklemeniz neden önemlidir?


    Firmanızı ister üyelik girişi ile isterseniz facebook entegrasyonu ile gelişmiş arayüz ile kolayca çok kısa sürede ücretsiz ekleyerek backlink sağlayabilirsiniz.

    Esnafın İş Yeri Türkiye’nin her yerinden firma ekleyebilme imkanına sahiptir. Bununla beraber farklı şehirlerden firmaların bir arada olması ve internet sitemizde arama yapılabilmesi firmalara avantaj sağlar. Gerek firmaların google üzerinde yapılan aramalarda çıkma olasığını artırma gerekse de müşteri veya firmaların kendi aralarındaki ticaret alışverişinin sağlanması, fiyat teklifi alınması gibi olanaklar sunar. Bunun yanı sıra ücretsiz oluşturulan bir esnaf ve firma tanıtım portföyü projesidir. Firmanızın sadece sitemizde değil sosyal medyamızda da yayınlanarak eklemiş olduğunuz ilana sosyal medya üzerinden müşteriler veya firmalar ziyaret edeceklerdir. Bu hem fiyat teklifi sunma, ortaklık anlaşması vb. alternatiflerin üretilmesine yardımcı olabilir. İlanınızın sosyal medyamızda yayınlanması google sıralamasında yükselmeniz içinde önemli kriterlerden birisidir.Firma tanıtımı nasıl yapılır, firma tanıtımı nasıl olmalı gibi konulara ağırlık vererek tanıtım konusunda girişimciye daha fazla destek olmayı amaçlar.Facebook girişiyle üye olmadan kolay firmanızı ekleyebilir. Reklamınızı ücretsiz bir şekilde yayınlayarak fırsatlara kapı aralayabilirsiniz.

    Esnafın İş Yeri, firma tanıtımının yanı sıra ”Püf Noktalar” kategorisi altında kurumsal firmalar ve girişimciler için pratik bilgilere yer vermeyi amaçlamaktadır. İnternet ağı üzerinde bir firma adresi bulunan iş yerlerine faydalı olabilecek makaleler paylaşılacaktır. İnternet ağı üzerinde tanıtım yapabilmek için çeşitli internet araçlarına ihtiyaç vardır. Firmalar tanıtıma başlarken, paylaşılan püf nokta makaleleri firmalara ön rehber olmayı amaçlamaktadır.

    www.esnafinisyeri.com
    www.facebook.com/esnafinisyeri
    www.twitter.com/esnafinisyeri
    www.youtube.com/channel/UCHC3eyBduyWI1Upht-Ad37g


    Firma sahibi olmayan ama girişimci ruhunu besleyen arkadaşlarımızı da sosyal medya hesaplarımıza davet ediyoruz. Destek olanların destekçisi olmaktan memnuniyet duyacağız her zaman.

    Görüş ve önerilerinizi rica ediyorum.


    Saygı ve selamlarımla, iyi çalışmalar dilerim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.