Şimdi Ara

Sistem Toplarken Atladığım Önemli Detay! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şuan performans olarak sentetik testlerde %5 kadar geride kalıyorum, stok soğutucu güç kestiği için. Ama bir sorun şuan bulunmuyor, lakin bu işlemciye oc yapmak için 240 lık rad İn bile yeteceğinden emin değilim. Standart kullanım için 240 lık rad. Şart diyebilirim.

    4pinin olumsuz etki edip etmediğini deneyerek bakmak lazım ben deneyemiyorum, ama şuan bir problem yok gibi görünüyor.

    Jd712, incelemesini kullanıcı incelemeleri bölümünde bulabilirsiniz. Konuya da yazdım fikrimi, geçiş yaptığım kulaklığa ve mediamarkt tarzı yerlerdeki kulaklıklara deneyimime göre, fp oranı yüksek. Geçenki kampanyadan arkadaşlarım da aldı pc ile alakası olmayan, bence fp ürünü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kanlı canlı örneği karşınızda bizzat diyorum bunu diyen halt etmiş 8 pin cpu girişinin en üst düzey soğutma da bile altından kalkamayacagı bir cpu yok tek başına 400 watta kadar çıkış verebilir.

    İnanın anakart ureticilerine tonla para veriyorlardır bu lsu ları sadece ihtiyacı olana değilde herkese satabilmek için.

    Sizin dediğiniz 8+8 e veya 8+4 sahip minumum psu 750 800 den başlıyor ve inanin alanların çoğu da anakartta bu giriş zorunluymus gibi (ben dahil) alıyor.

    Belki ne desem boş kafanızda bitirmişsiniz almadan içiniz rahat etmez ama zerre bir fark yasamayacaksınız mevcut power supply bile minumum 12v kanalından 620 630 watt güç verir sizin sistemin taş çatlasa çekeceği 450 watt ı gecmez bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    8 pin olayında haklısın da sadece 850w üstü psularda 8 + 4 pin yok örnek imzamdaki psu 750w ama 8 + 4 pin var hatta 4 pin de boşta duruyor yani 8 + 8 pin var psu da. birde 10 yıllık ocz fataly psum var 550w onda bile 8 + 4 pin mevcut neyse birde arkadaş eski sistemdeki windows kurulu diski takmış şayet cihipseti de eski sistemden kaldıysa bence oda sorun yaratabilir. Bu arada ne taktınız artı 4 pine bırakın alsın belki takıntısı var böyle rahat edecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Kasım 2019; 6:7:33 >
  • Tam kapitalist düzenin aradığı müşteri, ilginç işler yapmak dediğiniz şey teknik olarak istediğiniz şeyden farksız, ikincisi anakartın tüm girişlerini doldurmak zorunda değilsiniz, mesela tüm pci-ex girişlerini sata girişlerini doldurmasanız da olur, ihtiyacınız neyse takarsınız devam edersiniz. Siz bence 1200watt psu alın işi şansa bırakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıktaYaşayanAdam -- 8 Kasım 2019; 1:48:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.