Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi Max. 6000tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta bahsettiğim gibi maksimum 6000tl beni uzun süre idare edicek bir pc araştırıyorum. Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Genel amaç oyun oynamak. Onun dışında stabil çalışması, uzun yıllar idare etmesini istiyorum. Son aldığım monster laptopta yaşadığım olumsuzlukları yaşamadan stabil çalışan bir sistem arıyorum. 6000tl altı tercihimdir ancak bu bütçeyle maksimum verimlilikte bir pc bakıyorum. Ayrıca yeni nesil işlemcilerin çıkacağı söyleniyor. Sizce beklenmelimi ?

    Edit:https://www.vatanbilgisayar.com/amd-3600-sapphire-rx5600xt-pulse-gigabyte-b450m-s2h-crucial-480gb-corsair-16gb.html bu sistem nasıl oyun ağırlıklı düşünürsek? Kendim toplayınca daha uyguna bu parçaları getirebilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmhkceza -- 13 Mayıs 2020; 17:28:13 >







  • Tek kanal bellek ve kasa+psu dışında sorun yok
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Genel olarak değer mi hocam f/p olarak bakınca? Ayrıca psu önemli bir bileşen çok büyük sorun cıkartır mı bu sistemde?
  • https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-dual-rtx2060-evo6gb-prime-b450m-k-toshiba-500gb-m-2-ssd-crucial-16gb.html biraz daha çıkmanız mümkünse forumdan baya bir kişi bu sistemi satın aldık ben de bugün sipariş verdim.https://forum.donanimhaber.com/vatan-da-satilan-6250-lik-sistem-alinir-mi--142813435 isterseniz okuyun Youtube inceleme videosu da var.




  • Yorum için teşekkürler, konuyu okudum biliyorum ancak zaten bunun bile fiyatı şuan bana yüksek geliyor ayrıca ray tracing benim için çok önemli değil şuan oyüzden bu model uygun gibi duruyor. Ancak bu konuşulan psu kötülüğü ve ramin tek kanal olması çok karıştırdı kafamı. Ram baya bir fark ediyormuş tek kanal olması bilmiyorum nasıl olucak.
  • xmhkceza X kullanıcısına yanıt
    senelerce dell 7567 tek kanal 16 gb ram kullandım. Anakartta 2 slot olmadı sebebiyle bana sorarsan daha sonra upgrade yapabilmek için daha mantıklı böyle olması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ilk masaüstü deneyimim olucak genelde laptop kullandım hep. Youtube'da bazı videolar izleyince şaşırdım açıkçası cift kanal olunca ortalam 15-20 fps oyunlarda daha fazla almışlar. Nasıl oluyor bende anlamadım oyüzden kararsız kaldım.
  • Arkadaşlar sizce bu sistem mantıklı mı? Psu ile ilgili pek çok olumsuz yorum var. Ayrıca tek kanal bellek olması performansı baya düşürüyor anlaşılan. E bunlarıda dışarıdan tamamlayınca sistemin avantajı kalmıyor. Sizce tek tek mi toplanmalı yoksa bu sistem mi alınmalı? Ek olarak şu sistemleride takip etmekteyim:https://www.itopya.com/teknoking-2-amd-ryzen-5-3500x-msi-radeon-rx-5700-mech-gp-oc-8gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p2xt-oyuncu-bilgisayari.html
    Sizce ne yapmalıyım?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.