Şimdi Ara

Sistem tavsiyesi . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dawnfx D kullanıcısına yanıt

    Güzel bir anıymış :) sağlık olsunda. Üstteki mesaja bir şey ekliyim madem denenmiş anakart keşke işlemcide yanınzda gitseydi o zaman daha kolay anlaşılırdı . Ama gerçi anakartta sorun yok sanırsam çünkü 12100 ile sorunsuz çalıştıysa sizdeki ile de çalışması lazım. Oda orda denense iyi idi her halde cpu başka yerden alındı diye götürmedinz.


    Cpu uyarısı verdiğine göre anakart ışık olarak da , ya cpu bozuk yada tam oturmamıştır sokete , düzgün takılıdysa diğer işlemci ile çalışıyorsa oteki sizdeki cpuda sorun olabilir. Anakart ta sorun olsa orada da sırıtırdı demek şansa cpu sorunlu gibi düzgün takıldıyda evdeki. Neyse geçmiş olsun onu hallederler cpu değişim işlemini merak etmeyin.

  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ileri derecede sosyal fobi var . Şimdi oradan almadığım bir işlemci ile oraya gitmek ve gereksiz bir tartışmanın ortasında kalma korkusundan götüremedim . Adım adım sorun çıkmasın diye ne demeliyim nasıl davranmalıyım diye düşün düşün yok valla işlemciyi atarım çöpe :) . Ama çalışan arkadaş sordu yanınızda mı diye yok dedim . Halbuki cebime koymuştum hepsini bu olaylar yaşanmasın diye bıraktım . Getirebilirsiniz yarın dedi inanılmaz rahatladım :) . Bu illet öyle birşey ki çorapları bile yarım saatte giyiyorum . Güne başlarken neler olabilir ne yapabilirim diye diye. Çok saçma farkındayım ama kontrol edemiyorum . Yarın ola hayrola artık . Büyük ihtimal götüremem yine değişim talep ederim :).

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dawnfx D kullanıcısına yanıt

    Gelişmeleri bekliyoruz kardeşim 

  • dawnfx D kullanıcısına yanıt

    Anlıyorum olabilir tabi böyle şeyler hayatta , bazı insanlar bu tarz şeylerden etkilenir veya aklına takar. Bazısı da sürekli başına ölüm gelecek mi diye düşünür çok korkar. İleri derecede sosyal fobi var dediğiniz için çok bir şey diyemem tabi sadece düşünmemeye çalışın olumsuz şeyleri diyebilirim , tabi biraz zor sizin için Allah kolaylık versin yine de . Ordaki çalışanın onu söylemesi aslında sizin için çok iyi o düşünceyi kafanızdan atmaya yine de yardımcı olur.


    Rahat olmaya çalışın pozitif düşünmeye çalışın her şey olacağına varır. Konuya dönecek olursak o işlemciyi değiştirirler zaten. Kolay gelsin gelişmeleri haber edersiniz fırsatınız olunca... 

  • Götürdüm anakartı . Onların işlemci ile çalışmadı . Benim işlemci ve ramleri farklı bir anakarta taktık sorunsuz çalışıyor . Teslim ettim anakartı çok uzun sürmez dediler bakalım ne kadar sürecek . Montaj olan ürünlerin iadesi ve değişimi servis raporu olmadan olmuyor dediler . Hayırlısı artık ömrümüz beklemekle geçiyor zaten :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dawnfx D kullanıcısına yanıt

    En azından anakartta sorun olduğunu onlar da öğrendi kardeşim, kısa sürede çözülür arada bir hatırlat kendini ona göre onlar da servisi sıkıştırsınlar.

  • Merhaba tekrardan . Bu servis sürecinden dolayı ucuz yollu bir h610 anakart bakıyordum m . Gigabyte h610m h modelini aldım . Bu anakartında ram slotlarından biri arızalı . İnanılmaz bir sınanma yaşıyorum . Aldığım yer ile iletişime geçip değişim veya iade olacaksa hemen getireyim dedim . Servis raporu gerekli dediler . Dedim hazır çalışıyorlarken tek slot ile idare edeyim diğeri gelene kadar . En son zaten kendim yapacağım anakartı o olacak yani . Bunun ihtimali nedir arkadaş ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.