Şimdi Ara

Sistem Önyükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk önce konuyu nere açacağımı bilemedim en uygun burasını gördüm.
    Bilgisayarıma geçenlerde format atmıştım c nin boyutu 100gb d nin boyutu ise 40gb . Farkında olmadan bilgisayardaki dosyalar sürekli d ye kaydediliyormuş bugün farkettim. Dosyaları c ye kaydetmek istiyorum fakat program kurarken D:Program Files yazıyor yazıyı da değiştiremiyorum c ye kurmasını da sağlayamıyorum kısaca herşey d ye otomatik kuruluyor. Bunu nasıl değiştirebilir ve d deki sistem dosyalarını nasıl c ye aktarabilirim ?



  • İşletim sistemi D ye kurulu ise varsayılan yol D olarak gözükecektir. Kurulum esnasında programlar nereye kurulacağını soracaktır siz de oradan C seçebilirsiniz. D ye kurulu olan programları da kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz ama bunlarla çok da uğraşmak istemiyorum diyorsanız en güzeli dosyalarınızı harici HDD ye yedekleyin ve C ve D olan bölümlerin her ikisini de silin sonra hangi boyutta istiyorsanız o şekilde bölümlendirin ve işletim sistemini C ye kurun. Bölümlendirme esnasında sistem diski hangisi olacağını belirleyeceksiniz.
  • yani format mı atmam gerek
  • İki tercih var siz karar verin. Biraz uğraşıp çözüm yolunu bulmak istiyorum diyorsanız bunun çok yolu var. Ama HDD değerlerini değiştirecekseniz mutlaka yedek alın sonra verilerim kayboldu diye üzülmeyin.
  • Peki formatın hangi kısmında soruyor programların nereye kurulacağını saha yeni kurdum ama öyle bişi hatırlamıyorum.
  • Where do you want to install windows?

    yazısını gördüğünüz ekranda belirliyorsunuz windowsu kuracağınız yeri, o ekranın alt tarafında da mavi renkte driver options yazıyor. oradan da formatlamak, partition'ı silmek istediğiniz diskleri seçiyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.