Şimdi Ara

Sistem açılmadan rest atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun ama yardım edermisiniz? Bi tek siz yardım edersiniz. Sabahdan beridir kimse yardım etmedi. Normal rutin laptop temizliği yapıyordum. Herşeyi bitirmiştim ve bi güzel dış kasa çok pislenmişti ıslak mendil ile sildim ve normal olarak laptop elimden düştü. Ama çok yüksek değildi ben sorunu buna bağlamıyorum, Bu laptobu ne yüksekliklerden düşürmüştümde bişey olmamıştı. sma laptobu açtım aynı zamanda formatda atıcaktım flaşı taktım ama laptob açılmadı. Ya aslında açıldı ama 3 sanaiya kadar sonra restattı ve bu kısır döngü hep devam etti. Flaşı çıkardım aynı sonra dvd ile yapmaya kadar verdim ondada aynı 3 snye değil 7-8 saniye çalıştı sonra yine rest. Sorun biosdandır diye bios pilini çıkarttım, taktım. Herhalde biosda sorun var sandım çünkü linuxden windowsa geçicektim dedim bios farklı olmuştur diye pili çıkardım. Aynı sorun devam etti. Sonra HDD yi çıkardım Acronic' in içinde diski kökünden silme var onu yaptım belki HDD 'de sorun vardır diye. Yine aynı sorun çözemedim bu bi kere daha olmuşdu arkadaşımın PC' sine format atıyordum format %40 lardeyken rest attı ve aynı sorun kısır döngü şeklinde devam etmişdi bilgisayarcıya götürmüştüm 30 TL almıştı yapmışdı. Bidaha veremem zaten 10 TL nin hesabını yapıyorum 30 TL çok ne yapmalıyım yardım edermisin?







  • Muhtemelen ramlerde problem vardır. Ramleri çıkartıp yeniden tak. Açmayı dene yine reset atıyorsa ramlerden birini çıkar sırasıyla tekli calistirmayi dene. Sorun çözülecektir. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erte kullanıcısına yanıt
    denedim olmadı tek modül ram var onuda çıkarırsam hiç görüntü gelmiyor sistem açılıyor ve kapanmıyor öle ekrana görüntü ve ışık gelmeden bekliyor. HDD yi çıkartıp masaüstüme taktım ordan format atayım diye bu sefer PC rest atmadı ama ürün açılmadı formatda atılmadı. Nedir bunun sorunu yahu
  • Buyuk bir ihtimalle Ram de sorun var gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erte kullanıcısına yanıt
    Masaüstün de denedim yine aynı sorun.
    Tamam laptobda ram sorun masaüstündedemi aynı sorun var. Varsa başka HDD ile nasıl sistemim açılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.