Şimdi Ara

Şişmanlık Konusu - Yaşadıklarım - Yaşadıklarımız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tamamen aynı durumdayız kardeşimhep şişmandım.ulan deli gibi param var ama gidipde bir mağazadan istediğimi alamıyorum.çünki uygun beden yok.özgüven eksikliği
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cait
    quote:

    Orijinalden alıntı: STT-CL
    quote:

    Orijinalden alıntı: Cait
    quote:

    Orijinalden alıntı: STT-CL
    quote:

    Orijinalden alıntı: Cait

    @stt
    vucudumda yağ birikimi biraz farklı. Sanki kadın vücudu gibi basen popo kalça göğüs. Göbek pek yok.

    Bende de büyük bir göbek var.

    Senin durumun aşırı yalnız ne şekilde olursa olsun,ilk anlattığında seni 200-250 kg falan sanmıştım ama o kadar da kötü gözükmüyorsundur eminim,ben senden 35-40 kilo fazlayım,hem de daha kısayım,yine de o kadar da sorun etmiyorum halimi.Ne bu özgüvensizlik yahu?İnsanları neden bu kadar takıyorsun?Etten kemikten giysi midir hayattaki en mühim şey?Zayıflamaya çalışman çok doğru ama sağlığın için doğru.En azından ben zayıflama yoluna gidersem bunun için giderim.Bir de çok az kasın var anladığım kadarıyla,gücün az olmalı,sadece zayıflama yoluna gitme,biraz da kas yap.

    Kızlarla aram pek iyi değildir ama kesinlikle birinci sebebi kilom değil.Böyle alıştım ben.Yarım kadar kilosu olan arkadaşlarım da var kızlarla arası benden kötü olan ona bakarsanız.

    Bazı şeyler için biraz da özgüven gerekli,sonrası daha kolay gelir diye düşünüyorum.

    mesela dayım 100kilo 180boyunda ama onun kıyafetleri bana dar geliyor. Adamın göbeği var. Sanıyorum benim boyum uzun olduğu için çap olarakta geniş olmam normal ama bunun üstüne birde kilo binince kıyafetler dar geliyor. Yuvarlak durmuyorum iri heybetli duruyorum şuan ama tişörtümü çıkardığımda iğrenç bir görüntü. Yıllardır içimde biriktirdim sende ne yaptın hocam artık 2 3 kelam ediyoruz ama sokakta halen kendimi çok rahatsız hissediyorum.
    Ben bu yazıyı aslında o mutlu yaşayamadığım lise yıllarının duygusallığıyla yazdım. O kıvama geldim.

    Boy tabii ki daha büyük kıyafetler almaya yöneltir ama bu fazla hacmin bir sebebinin de yoğunluğun az olmasından kaynaklanabileceğini düşünüyorum.Yağların çok mu yumuşak?Bu da bir sebeptir bu kadar hacim için.Ben 140 kiloyum,1.85'te boyum var ama XXL bile giyebiliyorum zorlayınca.

    Eğer yağların dokunduğunda yumuşacık geliyorsa kesinlikle sadece zayıflama,sarkabilir bir yerlerin sonra.Kas da yap.

    hiç böyle bişey duymamıştım ama mantıklı geldi. Evet sanırım yumuşak yani bilmiyorum başka hiçkimsenin yağlarını ellemedid :D hergün 20kadar mekik 10yarım şinav 50şer twist 5 kiloluk ağırlıklarla 8 10 12 ön arka kol ve omuz çalışıyorum birde bacaklara ve sıçramaya yönelik ağırlıklardanda yararlanarak çalışıyorum. Sanırım ön adele deniyordu. 10kiloda bir sarkma sezemedim. Gerçi yavaş verdim sayılır ayda 3,33 ediyor

    Tamam,ben sadece kilo veriyorsun sanmıştım ama o kadar zamanda ver hep bu kiloları ve asla kas çalışmayı bırakma.Gerçi 5 kg çok düşük bir ağırlık ama zamanla biraz biraz arttırırsan çalışmalarını sorun morun olmaz.Yumuşaklık da gider aynı zamanda çalıştığın için.

    Başarılar dilerim.




  • yazık..
    şişmanlığına değil, pes etmişliğine, durumu kabullenmene acıdım.
    bence 20 sene geç başlamışsın yaşamaya
  • 16 yaşında 108 kg.dım. Sonradan değil doğuştan problem vardı sanırsam ama endokrinde bir bozukluk çıkmadı. Diyetisyene gittik, listeyi aldık. 22 Kasım 2010'da hadi 2010 Aralık diyelim, başladım diyete. 15 kg verdim şimdiye kadar. Fakat son 1-1.5 ayda boşladım biraz.
    Birde yağlar benim vücudumda orantısız olarak dağılmış halde. O da kötü bir görüntü yaratıyor doğal olarak.
  • Basarilar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanworld -- 28 Nisan 2011; 10:59:38 >
  • Azminden ötürü seni tebrik ederim.
  • teşekkür ederim. Diyorum ki şişmanlar kulübü kursakta hem bilgi paylaşımı olsa hemde kilo verme yarışı tatlı rekabet olur
  • egzersizin dışında en azından yarım saat yüyüyüş yapsan kendini daha iyi hissedersin
  • Bende 17 yaşındayım.1.70 boy 95 kiloyum.Kafama çok taktım zayıflamayı düşünüyorum.Senin gibi benimde göğsüm kalçam normaldan büyük.Ama sadece oralarda değil vücudumun her yerine eşit dağılmış durumda kilom.Bacaklarım çok kalın.Avcılar civarında iyi bir diyetisyen arıyorum 3-4 güne başlamak istiyorum.Önerebilececğiniz diyetisyan falan var mı erkek olursa daha iyi olur ayrıca.
  • Aynen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkolog




    Gençlerimizin muzdarip olduğu konu hatırlatırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fthzgr

    />




    Koymayın şu elemanı. İnanılmaz gıcık oluyorum. Yanımda olsa kırmadık kemiğini bırakmam. O derece yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia

    kendimi gördüm aynı ben noktası virgülüne kadar


    Aynen. Bi kendime baktım sonra yazıyı tekrar okudum ve acı gerçek
  • Ben Fatih Medical Park'a gidiyorum.Diyetisyen Sevil Hanım'a.Erkek olarak bildiğim diyetisyen yok ama Sevil Hanım çok iyi.Erkek hastaları da vr
  • Biz zayıflıktan dert yanarız bazılarıda şişmanlıktan ne dünyaymış be

    Aslında kilo transferi olsa, şişmanlar zayıflara kilo bağışlasa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH-ALEMDAR -- 28 Nisan 2011; 14:43:42 >
  • yazıyı tamamladım
  • hocam vazgeçmemek gerek bide zayıfliycam diye yukarda arkadaşın dediği gibi spor yapmazsan ( ki yapıyosun) çatlakler olur hep.70 kiloda olsan o çatlaklar kalır etini sıkılaştırmazsan.

    ben şişman değilim, ama body bouldingle ilgilindiğim için biraz konuya hakimim.kadınların daha çok yaptığı hatadır sporsuz zayıflama olayı.

    yanlız iyiki okudum yazını bende sürekli kendime bakıp kaslarımı daha geliştirmeliyim diyip vücudumu yeterli görmezdim ( fit olmasına rağmen) şükretmek lazım, tabiki sporu bırakıcağım anlamına gelmiyo bu.

    birde plates hareketlerini öneririm kilo sorunu olanlara.
  • Oha resmen beni anlatmışsın
    Hayatımda hiçbir zaman istediğim şekildeki elbiseleri giyemedim, üstüme hangisi oluyosa onu giydim her zaman.Toplumda hiçbi zaman rahat hareket edemedim, herkez beni izliyo gibi düşünüyodum.10 saniye koşsam hemen tıkanırdım, en ufak bi hareketlilikte terledim.Hiçbi zaman insanlarla iletişimimi doğru kuramadım.
    Her zaman özgüvenim biraz eksikti.
    Ama 1 haftadır sıkı diyetteyim.Bu haftasonuda tenis kursuna yazılıcam Allah'ın izniyle.Sporsuz normal diyetle 1 kilo verdim.1.80 boyunda 115 kiloydum 113.5 kiloya düştüm 1 haftada.Sporlada kasım ayına kadar 85-90'a düşücem inşallah.




  • Bu adamda sizin boyunuzda ama 135 ile 150 kg arasında değişen bir kütlesi var.

     Şişmanlık Konusu - Yaşadıklarım - Yaşadıklarımız


    Önemli olan yağ kütlesinin ne kadar fazla olduğu,toplam kütlenin değil.Benden daha şişman gözüküp de 100 kg anca eden arkadaşların ya çok yağdan,ya da fazla dağılıp yumuşacık olmuş yağlardan dolayı böyle gözüktüklerini düşünüyorum.Sadece kilo vermeyin bu yüzden,kas da yapın.Bende 35 kg mı ne yağ var,tamam çok fazla ama toplamda da 140 kg'ım zaten hani.Kas da olduğu için o kadar şişman göstermiyorum(Yine şişman gösteriyorum tabii ama siz anladınız beni.).Bu yüzden sadece kilo vermeye çalışmayın,hem tıfıl olursunuz,hem de deri sarkar.Kas da yapın ki hem tahmin ettiğinizden daha az kilo vererek istediğiniz görüntüye ulaşın,hem de güçlü olun.Anlatabilmişimdir umarım...




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.