Şimdi Ara

Şirketimizin 3 adet aracına kaliteli gps takip sistemi arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar . Şirketimizin 3 adet aracı var ve bunlara kaliteli ama çok pahalı olmayan ve bilgisayardan ve iphone dan izleyebileceğim araç takip sistemi arıyorum . Çok komplike bir şey istemiyorum ama hız göstergesi , gerektiğinde uyarı ve araç içine sesli mesaj gönderme vs gibi özellikler olsa iyi olur ama olmasada olur . Turkcell den fiyat aldım "SATKO" isimli sistem için , araç başına aylık 20usd+kdv 24 ay taahhut istediler yani araç başına fiyat 480usd ve 3 araça vurduğumuzda yaklaşık 1500usd civarı yapıyo ve bu bana çok yüksek gibi geldi . Kaliteli ve uygun fiyatlı bir önerisi yada teklifi olan beni bilgilendirirse sevinirim . Teşekkürler .



  • Arkadaşlar yok mu bana kullanışlı ve çok pahalı olmayan bir gps araç takip sistemi önerisi yapacak . Özellikle Gps uzmanları yardımcı olurlarsa çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler .
  • satlink araç takip sistemleri hem ekonomik hemde profesyonel cihazlar google'da aratıp bulabilirsiniz, tüm fonksiyonlar var piyasadakilerin yarı fiyatı derecesinde,
  • www.izci.com.tr
    arvento diye iki sistemide şirketimizde 50 ye yakın araçta kullanıyoruz ikiside güncel izci biraz daha iyi tavsiye ederim aklına gelebilecek herşey mevcut neredeyse
  • Selamlar,

    Arvento,Mobiliz,Fideltus,Teknobil,Solit
    bunlar Basarsoft haritaları kullanan belli basli buyuk firmalardandir..
    yillardir ürünlerini satmakta olduklarini bildigim icinde hepsini rahatlikla tavsiye ederim... butce konusunda garanti veremem, ama turkcell in cozum ortagi paketini alirsaniz taksitli de yaparlar.. pesin alip daha rahat edebilirsiniz sanirim..

    saygilar

    Alim K.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.