Şimdi Ara

Şirket Değişimi ve Hesabın kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    İki sene önce açtığım hesabıma bugün girmeye çalıştığımda hesabın bloklandığını gördüm.Bu iki sene içerisinde oyunu sunan şirketin değiştiğini de düşünürsek sanırım sebebi bu.Zira 3rd party tool tarzı programlar kullanmamıştım.Hesabı açtırmak için yapmam gereken önerdiğiniz bir şey var mı?



  • up
  • Başka bir hesaptan ticket gönder.
  • Oyunu en son 3 sene önce oynamıştım. Bir haftadır ronark serverindayım. Oyuncular genel olarak hoş muhabbet ve yardım server insanlar. O kadar ki daha 10 levelken daha önce tanımadığım biri pm atıp beni sabaha kadar karşılıksız kasabileceğini söyledi.

    5 günlük emek sonucu 73 oldum. Eskiden 50den 73e geçmek için harcanan emek ile kıyaslayınca oyunun aslında artık bir şakadan ibaret olduğunu fark edebilirsiniz. Pazarlarda satılan +8 itemler ve magelerin elindeki şeker şeklindeki stafflar ben gerçekten oyundan soğuttu. 5 sene önce aynı serverda gayet zevk alınabilecek bir gearla bugün ardreamda st yedim. Boş slotlar, boş pk alanları ve emek harcanmadan elde edilen levellar... Bu oyun artık oynamaz demiyeceğim ama benim için zaman kaybından başka birşey ifade etmiyor artık zira eski zevki bulmak mümkün değil.

    Ayrıca dün daha önceden giremediğim banlı gözüken hesabıma girebildim. Oyun açıldığında karşınıza çıkan lisans sözleşmesini kabul ederek eski hesabınıza geri dönebilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.