Şimdi Ara

şirket ağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar küçük bir şirketimiz var 3 adet modemle 3 ayrı internet sağlanıyor. ben bilgisayarların hepsinin bir ağ oluşturarak birbirini görmesini tek bir programı ana bilgisayardan hepsinin kullanabilmesini istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?



  • arkadasim istedigin sey herkesi ayni ag icine almaksa modemleri birincisi ip adresi olarak degistirmen ve sadece 1 tanesinin dhcp sunucusu olarak calismasini saglaman gerekir. fakat hangi cihazin nerden internet kullanmasi sıkıntı olacagindan dolayi daha mantikli bir cihaz almaniz ve interneti havuzlamaniz daha mantikli olacaktir....
  • Modemler usb den bağlanıyorsa ve bilgisayarlarda ethernet kartı varsa basit, bir swich alıp cat5 ya da cat6 kabloların uçlarına konnektörleri çakın daha sonra bütün bilgisayarları bu swiche bağlayın , ayrıca makinalara ayrı ayrı manuel ip (192.168.1.1'den başlayarak 192.168.1.2-192.168.1.3 diye) verin alt ağ maskeleri 255.255.255.0 olsun daha sonra etki alanını dilediğiniz bir kelime yapın (tüm makinalar için).. kolaylıklar ..
  • kucuk bi sirket!
    3 ayri modem
    3 ayri internet
    3 ayri tel numarasi
    3 ayri masraf
    3 ayri sorun olusma ihtimali


    pc leri ortak bi sekilde kullanmayi neden basta dusunulmemis acep ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.