Şimdi Ara

sıralamam bilmem ne hukuk'a yetiyormuş ama yazmamışım cart curt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benbeberuhi B kullanıcısına yanıt

    En sevmediğim öğrenci profili, sonra gelip iö ile derse girebilir miyim, ben çalışıyorum devamsızlık almasanız olmaz mı. Aynı bölümü NÖ İÖ bitirdiğin diplomanda bile yazmıyor, çalıştığına göre İÖ yazman gerektiğini biliyorsun, dönemde vereceğin 200-300TL harç farkı için ağlayacaksan niye çalışıyorsun ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 2 Eylül 2021; 11:21:39 >
  • yil olmus 2021 insanlar tercihlerini o kadar yanlis yapiyor ki halen daha

    mustehak birak hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • müstehak baba

  • up

  • Valla üniversiteye girerken şunları yazan gençlere gerçekten üzülüyorum. Stratejiler, bilmem neler... Yarış atı mübarek.

    Sizi bu hale getiren eğitim sisteminin de, bunu dayatanın da, bu kadar yıldır uygulayanın da ta .... Anladınız siz onu.

    Ben çok değil, 18 yıl önce girdim üniversiteye. O zamanlar da bu yarış atı mevzusu vardı. Son yıl ciddiye aldım. Çalıştım. Sınava girdim. Geçtim sonuçların açıklanmasını, sınava girmeden önce nerede okuyacağımı biliyordum. Sebebi basit: hiçbir İngilizce işletmeyi kazanamayacaktım. Hemen hemen bütün Türkçe işletmeleri kazanacaktım. O yüzden Bilkent işletme yazacaktım. öyle de oldu. Siyasal, gazi, marmara, İÜ Türkçe işletme... Hepsini kazanıyordum. O yüzden belliydi yani Bilkent olacağı. Bu rezil sistemle de pek işim olmamış oldu. O zamanlar TL çok değerli idi. Şimdiki aklım olsa yurtdışında okurdum muhtemelen. Hırvatistan'da Zagrep teknik falan tatlı olurdu. Kabul de alırdım. Ama işte, insan bilemiyor. Hep sonradan geliyor kafası...

    Ben sayısal mezunuyum. Hukuk yazsam puanım düşüyordu. Bilkent hukuk da tutuyordu, puanım düşe düşe... İstesem hukuk da okurdum. Niyetim işletme idi en baştan. İstesem elektronik, bilgisayar falan da oluyordu bu arada. Puanım tutmuyordu da, o sırasıyla Türkçe, matematik, sosyal, en son fen yaptığım için. Elektronik istesem, matematik, fen, Türkçe, sosyal sıralaması ile testi çözer laks diye elektroniğe yerleşirdim.

    Ne yapıp edip, bu embesil düzenin dışına çıkmak ve çocuğun gene rekabetçi ve çalışkan; ama yarış atı spec olmamasını sağlamak lazım. Sizler yarış atı değilsiniz gençler. Sistem de gerçekten çok çok bozuk. Gerçekten üzülüyorum size. Bu sistemi bu kadar yıldır kötüleştire kötüleştire, gereksiz yere üniversite pompalama falan gerçekten büyük hainlik. Bu ülkede yönetimde sıra bize gelince ilk el atılması gereken iş bu.

    Size olan oldu. Ama bunun normal olmadığını hiç unutmayın ve kendi çocuğunuz olduğu zaman, çocuğunuzun bu düzenden mümkün mertebe izole olmasını sağlayacak şekilde bir düzen kurun kendinize. Tercihen yönetime talip olup sistemi kökten değiştirelim de, beceremezsek b planınız olsun çocuğunuz için...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt

    hocam çok çok güzel yazmışsınız. tabii ki yarış atı değiliz isteyen istediği ünide istediği bölümü okumakta ve üniversite okumamakta özgür. gerçekten şartlar bizi hayatımızda önemli başka şeyler yokmuş gibi yaşamaya zorluyor. biz de bu boktan şartlar içinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

  • 24 tane seçeneği olupta hala doğru düzgün tercih yapamıyorsa bir zahmet o bölüme gitmesin zaten, gerisi fasa fiso boş muhabbet.

    hele birde puanına bakıp istemediği bölümleri yazıp istemediği halde okuyan tipler var. sanırsın ki silah zoruyla tercih yaptırdılar.

  • Bu tercih meseleside at yarışı kuponu gibi bazen hayal olcak şey geliyor ama sen olmaz diyip geri çeviriyorsun bazende gelir dediğin şey gelmiyor afallayıp kalıyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar tercihleri ve bölümlerin sıralamasını serbest kripto piyasası sandığından bu daha çok olur. Yok o sıralamayla o gelmez yok bu sıralamaya bu yazık olur cart curt.. İstediğini yaz bruh, istediğini.. 24 mü geriyor milleti bilmiyorum. Eskiden 30’du. Bi 30 iyi gider artık ilerleyen senelerde bence..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    sanki serbest kripto piyasasından anlıyorlarmış gibi :'/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.