Şimdi Ara

Siralama Dususu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba gencler bu sene bolumumun kac k dan aldigina baktigimda cok sasirdim evet bunlar tahmini ama sacmalik gibi geldi.Cunku artmasi beklenirken dusmus.

    Marmara Isletme

    Ing 40 k dan 56k ya
    Almanca 90 k dan 120k ya
    Turkce. 130 k dan 191 k ya
    2. Ogretim Turkce 160 k dan 270k ya
    En son alimlarini yapmis.Osym puan ve siralamadan baktim.Bu tahminilerin dogrulugu nedir?

    Edit:Son girenler kontenjan boslugundan gayet dusuk siralamalarla girmis sanirim olan bu

    Ing son giren 56 k ilk 7k
    Alm son giren 120 k ilk 55k
    Turkce son giren 191 k ilk 18 k
    2. Ogrt Turkce son giren 270 k ilk 100 k

    Gencler tercih yaparken hic alakasi olmayan yerli yazarsaniz tutabiliyormus bunu gorduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Berkehan -- 5 Eylül 2018; 12:39:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • TYT deki fen testinin katsayısının ea için ciddi yükselmesi bunun yanında fen testinin soru sayısının ve dolayısıyla toplam sürenin azalması eşit ağırlıkçıları olumsuz etkiledi. %5 etkili fen çözmeyip oradan kazanılan süreyle daha rahat Türkçe ve Matematik çözebiliyorlardı. Şimdi ise süre sıkıntısı çektiler. Bu da TYT matematik netlerini düşürdü. Süre sıkıntısı çekmeyen ve fen çözebilen sayısalcılar hiç edebiyat testine dokunmadan ea sıralamalarına girdi. Nedeni budur.
  • sıralamaların düşmesi yanıltmasın. artık ea'da iyi sıralama yapmak zor çünkü araya daha çok sayısal giriyor.(10k'dan sonra) sıralamalara da bakacak olursan 2017'de 50k yapmış biri 2018'de girmiş olsaydı 70k civarı yapacaktı
  • Araya sayısal girdi bir ton. Marmara İşletme İngilizce bir yükselim gösterir diye düşünürken böyle oldu. Dediğim gibi tamamen sayısallarla alakalı bir durum.
  • Iyide araya sayisal girmesi bir sey degistirmez siralamalar bunun icin niye oynasin?Istanbul Uni Ing Isletme 82 k dan 60 k ya dusmus mesela gerileyen sadece bizim okulun isletmesi gibi duruyor.

    Bahcelievler den Goztepeye yeni binasina gecince gayet artmasi gerekirken tam tersi olarak dusmesi fena halde canimi sikti.Neyse yorumlariniz icin tesekkurler son giren kontenjan boslugundan baya dusuk bir siralamayla girdi demekki 4 farkli isletme turunede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralama düşmesini niye bu kadar takıyorsunuz ki?Anladığım kadarıyla zaten Marmara'da okuyorsunuz,yani sizi etkileyen bir şey yok.Ayrıca muhtemelen daha da düşecektir,okulun durumu ortada.Ben de Marmara'da okuyorum ve seneye sınava gireceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.