Şimdi Ara

Sinister 2 (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • 17 Ekim 2013 - Süperkarga

    Son dönemlerin en başarılı korku filmlerinden biri de Sinister olmuştu. Değişik anlatımı ve farklı olay örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken yapım gişede prodüktörleri memnun edince, bir devam filmi de kaçınılmaz hale geldi.

    Fakat Sinister 2′nin yalnızca proje aşamasında olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü yapımın senaryosu bir süredir Scott Derrickson ve C. Robert Cargill tarafından yazılmaya devam ediyor. İlk filmin yönetmenliğini de üstlenen Scott Derrickson, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla devam filmini bekleyenlere müjdeli haberi de verdi.
     Sinister 2 (2015)

    Sinister 2 çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Derrickson, senaryonun C. Robert Cargill ile birlikte kendisi tarafından yazıldığını ve filmin yönetmeninin daha önce Citadel adlı yapımla izleyici karşısına çıkan Ciaran Foy olacağını açıkladı.

    Filmin senaryosu ile ilgili herhangi bir bilgi ne yazık ki şimdilik bulunmuyor ama yapımcı Jason Blum geçtiğimiz ay verdiği bir röportajda, “Eğer ilk filmi sevdiyseniz, ikinci filme bayılacaksınız. Ayrıca içerisinde birçok yeni şey de olacak.” tadında bir açıklama yapmıştı. Zaten ilk filmi sevdiyseniz ikinci filmden tiksineceksiniz diye bir açıklama da beklemiyorduk açıkcası.

    Sinister 2′nin çekimleri bu Temmuz ayı içerisinde başlayacak.



    24 Temmuz 2014 - Süperkarga
    Sinister 2′nin Vizyon Tarihi Belirlendi

     Sinister 2 (2015)

    Korku ve gerilim türünde son dönemin en başarılı yapımlarından biri olarak dikkat çeken ve 2012 yılında vizyona giren Sinister’ın devam filmi için artık bir vizyon tarihimiz var.

    Yapılan açıklamaya göre 2015 yılının Ağustos ayında sinema salonlarındaki yerini almaya hazırlanan yapım, 21 Ağustos tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girecek. Türkiye için kesinleşmiş bir tarih yok ama büyük bir gecikme yaşanmayacağını düşündüğümüzü de belirtelim.

    İlk filmi yöneten Scott Derrickson’ın Doctor Strange projesi üzerinde çalışıyor olması nedeniyle yönetmen değişikliğine giden yapımı daha önce Citadel adındaki pek de başarılı olmayan korku filmine imzasını atmış olan Ciaran Foy yönetecek.

    Scott Derrickson’ın filmden tamamen kopmadığını da belirtelim. Çünkü ilk filmi olduğu gibi ikinci filmin de senaryosunu C. Robert Cargill ile birlikte yazmış durumda. Filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ise henüz bilinmiyor.



    14 Ağustos 2014 - Süperkarga
    Sinister 2′den Son Detaylar

     Sinister 2 (2015)

    Geçtiğimiz yılların en dikkat çekici korku filmlerinin hepsi tartışmasız Blumhouse Productions‘dan geldi. “The Purge”, “Insidious”, “Paranormal Activity” serisiyle korku severlerin favorisi haline gelen Blumhouse “Sinister”la çıtayı daha da yükseltti. Önceki filmlerden farklı konusuyla, karakterleriyle herkesin ilgisini çekmeyi başaran Sinister özellikle finaliyle gerilim dozunu arttırdı. Klasik korku filmlerine benzediğini düşünen olsa da, eski zamanların korku filmlerindeki o duyguyu tekrardan yüreğimizde yeşerten bir yapım oldu. Sinister’ın başarısından Blumhouse’da memnun kalınca, ikincisinin çıkmasının an meselesi olduğu söyleniyordu ki çok geçmeden devam film hazırlıklarına başlandığı da duyuruldu.

    Scott Derrickson‘ın yönetmenliğini üstlendiği, eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen Sinister her ne kadar düşük bir bütçeyle yapılmış olsa da, korku filmlerindeki algıyı değiştirmeyi başardı. Başrolünde Ethan Hawke‘ın yer aldığı ilk filminde olaylar tekrardan ünlenmek isteyen yazar Ellison Oswalt’ın ailesiyle birlikte birçok cinayetin işlendiği eve taşınmasıyla başlar. Eski ev sahiplerinin vahşice katledildiği ve bir kız çocuğunun kaybolduğu evde birtakım gariplikler yaşanmaya başlasa da, Oswalt henüz hiçbir şeyin farkına varmayıp rastgele bulduğu kasetlerdeki cinayetleri izlemeye devam eder. Oswalt, araştırmalar sonucunda cinayetlerin çocukların beynini yıkayan Bagul adlı şeytani bir varlıkla bağlantılı olduğunu öğrenir.

    Birinci Sinister filminin en garip karakterlerinden biri de James Ransone‘ın oynadığı iyi niyetli görünen şerif yardımcısıydı. Filmin sonunda karaktere ne olduğunu öğrenemediğimiz, gizemini koruyan şerif yardımcısı söylenenlere göre ikinci filmde de yer alacak. Deadline’dan aldığımız bir diğer habere göre, Sinister 2′nin başrolü de belli oldu. “A Knight’s Tale” ve “Wristcutters: A Love Story”den tanıdığımız Shannyn Sossamon 9 yaşındaki ikizleriyle lanetli eve taşınan fedakar anne rolünü üstlenecek.

    İlk filmi henüz izlemediyseniz bu kısmı okumamanızı tavsiye ediyoruz..


    Yeni filmin hikayesi hakkında ise birçok şey söyleniyor. Açıkçası ilk filmle ilgili her şey açıklığa kavuşmuş değil. Sinister’ın ilk filminde her yeni aile en son kurbanların öldüğü eve taşındığı zaman lanet üzerlerine geliyordu. Eğer ilk filmdeki kurala uyacaklarsa Sinister 2′de de Sossamon’un karakterinin ilk filmde olayların başlangıcının yaşandığı ev dışında Ellison’ın sonlara doğru ailesiyle katledildiği eve taşınması gerekecek ki lanet ona da bulaşsın.

    Bu durumda ikinci filmde lanetin Sossamon’un canlandıracağı karaktere gelmesi için iki ihtimal var. Öncelikle, Sossamon’un karakteri ve çocukları Ellison’ın ölmeden önceki evine taşınabilir. Şerif yardımcısı Sossamon’un ailesinin başına neler gelebileceği hakkında gelip onları uyarabilir. Ya da bir ihtimal, Sinister 2′de Bagul şeytanının hikayesi değişikliğe uğrayabilir.


    İlk filmin yönetmeni Scott Derrickson‘ın bu sefer senaristliğini üstleneceği Sinister 2, 21 Ağustos 2015′de vizyona girecek. Yönetmen koltuğunda ise Ciaran Foy yer alacak.



    10 Eylül 2014 - Beyazperde
    Sinister 2 Filminden İlk Kare Sızdı

     Sinister 2 (2015)

    Son olarak halen vizyonda olan Bizi Kötüden Koru filmi ile karşımıza gelen Scott Derrickson'ın 2012 tarihli korku filmi Lanet yepyeni bir hikaye ile geri dönüyor. İlki hem eleştirmenlerden, hem de izleyicilerden yüksek notlar almayı başaran ve son dönemin en başarılı korku – gerilim filmleri arasında yerini alan Lanet filmi özellikle de başrolündeki Ethan Hawke'ın başarılı oyunculuğu ve filmin şaşırtıcı senaryosu ile dikkat çekmişti.

    Yapım aşamasına geçen ve şimdilik adı Sinister 2 olarak anılan yeni bölüm ise bu kez Citadel filmiyle kendini kanıtlamış olan Ciaran Foy tarafından yönetiliyor. Aynı mit üzerinden giden hikaye bu kez yeni karakterler etrafında şekil alacak. Sinister 2'nin setinden sızan ilk fotoğraf ise, senaryonun temelini oluşturan "çocuklar"ın ürkütücü görüntüsünü paylaşıyor.

    Sinister 2 filmi ABD'de 21 Ağustos 2015 tarihinde vizyona girecek.

     Sinister 2 (2015)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Nisan 2015; 19:26:56 >







  • gerçekten güzel bir filmdi devamı gelmesine sevindim inşallah ilk filmdeki gibi korku hissini verir gene çok etkilenmiştim bu filmden :)
  • sevindim gercekten güzel haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok beğendiğim son zamanların en iyi korku filmlerinden biriydi. devamının gelecek olması çok güzel
  • ilk film iyiydi ama sonunu pek bağlayamamışlar bence
  • ilk filmi türüne göre cidden iyi işlemişlerdi ama beni pek korkutmadı, ikincisini izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • Bekliyorum Tabi ki, ilk film benim çok hoşuma gitmişti.
  • beğendim ama öyle çok ahım şahım bir film değildi. tabi farklı bir konusu vardı o yüzden sarmıştı.
    Bakalım 2. film nasıl olacak.
  • İlk filmini dun izlemistim 2.filmi de güzel gidip sonunda bozmaz insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Sinister 2 (2015)
  • ben pek beğenmemiştim filmi fakat kötü elemanın yüzü falan geriyordu baya insanı
  • İlk film fena değildi. Bu da izlenebilir fakat kadro bayağı değişmiş.
  • Bir korku sever olarak ilk filmi pek beğenmemiştim ama izlenicek tabi + daha sağlamları bekliyorum, trailerdan umut var gibi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

    Bir korku sever olarak ilk filmi pek beğenmemiştim ama izlenicek tabi + daha sağlamları bekliyorum, trailerdan umut var gibi..

    Fena değildi ben sevdim ilk filmi,bozmazlarsa bu film de sağlam olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Bane

    quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

    Bir korku sever olarak ilk filmi pek beğenmemiştim ama izlenicek tabi + daha sağlamları bekliyorum, trailerdan umut var gibi..

    Fena değildi ben sevdim ilk filmi,bozmazlarsa bu film de sağlam olur

    Aga farklı birşeyler bekliyorum inan
  • Ben de ilk filmi pek beğenmemiştim sadece müzikleri çok başarılıydı,bakalım bu daha iyi olur umarım
  •  Sinister 2 (2015)
  • ilk filmi çok abarttıklarını düşünsem de , güzel bir filmdi. İkinci film her şekilde izlenir.
  • İlk film güzeldi. Bu sefer ''Karabasan'ı'' çok daha fazla gösterecekler gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.