Şimdi Ara

Sınırsız YouTube paketi Revanced için de geçerli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Huawei cihazım var ve YouTube indirmedim, ben de Revanced indirdim. Sınırsız YouTube, Instagram ve Twitter paketim var. Ayrıca 30 GB internetim de var pakette. İnternetim aşırı gidiyor. Instagram ve YouTube dışında da başka yere girmiyorum diyebilirim. İnternetim bir iki günde 2-3 GB gidiyor. Acaba diyorum YouTube uygulaması yerine Revanced kullandığım için ordan mı gidiyor? Videoları da 720p veya 1080p kullanıyorum. Paketimin adı Selfy Sınırsız Sosyal diye geçiyor.




  • Upp
  • Revanced yutup uygulamasi mi
  • muhtemelen değildir. bahsettiğiniz uygulama reklam engelleme için farklı protokoller uyguluyor olabilir

  • n201 kullanıcısına yanıt

    Evet

  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

    Valla hocam bilmiyorum ki, sıkıntı yaşıyorum. İnternetim baya fazla gidiyor :(

    Sonuçta aynı verileri çekiyor, anlamadım gitti

  • Farklı mod sürümleri deneyin.Ayrıca telefondaki oto güncellemeleri kontrol edin belki güncelleme yapıyordur.Revanced de youtubden veri çekiyor yani paketten yememesi lazım.Ama reklam engelleme protokolleri yüzünden belki paketinden harcar.Dediğim gibi genel olarak telefonunu kontrol et uygulamalar filan güncelleniyordur yada arkaplanda interneti kullanan sürekli bir uygulama/ayar filan vardır.Hiçbri yoksa ve eminsen kullandığın youtube modlu apk nın farklı bir sürümünü dene.Yada başka bir yayıncıya ait mod dene.Hiçbiri olmazsa youtube premum üyelik alıp kullanıcaksın artık.internette 2 aylık 3 aylık premium kod satan tonlarca yer ve ucuza.Orjinal youtube de kullansan yine gb larının düşme ihtimali var çünkü türktelekomda genel bir sorun bu.Türktelekom konusunda orjinal youtube kullanıp netinden giden tonlarca işikayet var. ve şikayetvar sitesindede bu konu hakkında baya çok konu var.Türktelekomum uygulamalara verilen sınırsz neti tam anlamıyla oturtamamış...Bu sınırsız uygulamalar en iyi vodafone de kullanılır Orda hiç haksız 1 mb bile gittiğini kimseden duymadım.Fakat vodafone de çekim ve hız problemli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rameowerr

    Farklı mod sürümleri deneyin.Ayrıca telefondaki oto güncellemeleri kontrol edin belki güncelleme yapıyordur.Revanced de youtubden veri çekiyor yani paketten yememesi lazım.Ama reklam engelleme protokolleri yüzünden belki paketinden harcar.Dediğim gibi genel olarak telefonunu kontrol et uygulamalar filan güncelleniyordur yada arkaplanda interneti kullanan sürekli bir uygulama/ayar filan vardır.Hiçbri yoksa ve eminsen kullandığın youtube modlu apk nın farklı bir sürümünü dene.Yada başka bir yayıncıya ait mod dene.Hiçbiri olmazsa youtube premum üyelik alıp kullanıcaksın artık.internette 2 aylık 3 aylık premium kod satan tonlarca yer ve ucuza.Orjinal youtube de kullansan yine gb larının düşme ihtimali var çünkü türktelekomda genel bir sorun bu.Türktelekom konusunda orjinal youtube kullanıp netinden giden tonlarca işikayet var. ve şikayetvar sitesindede bu konu hakkında baya çok konu var.Türktelekomum uygulamalara verilen sınırsz neti tam anlamıyla oturtamamış...Bu sınırsız uygulamalar en iyi vodafone de kullanılır Orda hiç haksız 1 mb bile gittiğini kimseden duymadım.Fakat vodafone de çekim ve hız problemli.

    Merhaba hocam. Öncelikle mesajınızı geç gördüğüm için kusura bakmayın. Uygulamalar manuel olarak güncelliyorum yani güncelleme olacağı zaman ben güncelle demeyene kadar onlar beklemede oluyor. Telegram arkaplanda birçok materyal indiriyor. Premium kod satan yerlere de bakabilirim de nasıl bulacağım bilmiyorum. Vodafone'den Türk Telekom'a geçtim ve galiba hata ettim :(

    Teşekkür ederim bilgilendirme için.  





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.