Şimdi Ara

Sınırsız Disk Alanı + Sınırsız Bandwith

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışı serverlerini gezerken bir hosting firmasi buldum, dilerseniz bir göz atın. Uygun fiyata sınırsız disk alanı ve bandwith veriyolar

    Xila Hosting

    assembly : ref kaldırılmıştır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • sanırım bu hizmet 9,99 euroya veriyorlar daha once bi müddet kullanmıştım. tavsiye edebilirim
  • osite yalan dolana benziyor benden söylemesi...
    satın al seçenekleri bile yanıt vermiyor, forumları var ama 2 bilemedin 3 kullanıcılı
  • bunlar sanırım xila telecom un yeni açılan bir hizmeti. Koskaca telekom bünyesinde kötü bir hizmet satımı olacagını düşünemiyorum. Sonucta Turk Telekom değil bunlar :))):...
  • Yahu allah akil fikir versinmi ne diyecegimi sasirdim.sinirsiz trfaik belkide sinirsiz disk alani bunu nasil aciklarsiniz anlamadim.. neyin siniri yok bunlar uzaydanmi alan veriyorlar..
    ne demek sinirsiz alan buna bebeler bile guler
    demek bu adamlar sizin sinirsizca bi seyler yukleyeceginize bile inanmiyor..
    bazi host firmalarinin dedigi gibi sinirsiz dagitiyorlar turkiyede.. aynen ole iste
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tufansen

    Yahu allah akil fikir versinmi ne diyecegimi sasirdim.sinirsiz trfaik belkide sinirsiz disk alani bunu nasil aciklarsiniz anlamadim.. neyin siniri yok bunlar uzaydanmi alan veriyorlar..
    ne demek sinirsiz alan buna bebeler bile guler
    demek bu adamlar sizin sinirsizca bi seyler yukleyeceginize bile inanmiyor..
    bazi host firmalarinin dedigi gibi sinirsiz dagitiyorlar turkiyede.. aynen ole iste



    Ben 5 yıldır diyorum bu forumda sınırsız nedir ama anlayan yok sana tavsiyem uğraşma arkadaşım alsınlar sınırsız hostu görsünler cpu da %yi geçmeyi ve kapanan hesapları..

    Sınırsız ile limitsiz arasında bir fark vardır ince bir ayrıntı ama anlayan yok

    Örnek vereyim

    Sınırsız host isteyen varmı?? (Hiç bir sınır yok ister 10 GB ister 1000 GB yükle anlamına gelir)
    Limitsiz host isteyen varmı?? (Ben bir limit koymayacam ama unutmayın serverin hddsi trafiği var onu asla aşamazsınız)

    Gibi düşünmek bence çok iyi olur

    Bilginize,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakanki -- 24 Ekim 2007; 13:16:11 >




  • Merhaba, Arkadaşlar;

    Sınırsız demek havuzda limitsiz kullanım ya da belli büyüklüğün içinde limitsiz yetki gibi algılanmalıdır. Adı üstünde ingilizcede unlimited yani limitsiz. Örnek vermek gerekirse 6000 MB alan ve limitsiz domain tanımlanan reseller hesabı olsun bu şu şekillerde kullanılabilir. Ya 6 MB alan 1000 domain, ya 60 mb Alan 100 domain ya 600 MB alan 10 domain bu ve benzerleri gibi tanımlayabilirsiniz. Oysa 6MB alan ve 1000 domain hem reseller hesabı için kontrolü zorlaştırır, kaynaklar müşteri için yetersiz kalır ve performans düşüklüğü olabilir. 60 MB disk alanı ve 100 domain ise ideal sayılabilir, ancak risklide olabilir oysa 600 MB Alan ve 10 domain tanımlama hem kontrol, hem sunucu hem de kaynak kullanımı açısından gayet idealdir. Nasıl kullanacağına paketi alan kişi karar verecek ve sunucudan faydalanan diğer etki alanlarınıda biraz dikkate alacaktır. Bu kişinin neyi nasıl yapacağı ve sitesinin kullanacağını düşündüğü bant genişliği ve geçmiş aylardaki ziyaretçi sayısına bağlı büyüme ya da küçülmeye vb diğer etkenlere göre değişir. Limitsiz diye tabir edilen ya da yanlış yazılıp sınırsız diye verilen paketlerden firma güvenilir ise almanın hiç bir sakıncası yoktur. Benim sürekli ziyaretçi sayısı artan forum ya da e-ticaret sitem olsa sürekli büyüen database ve resim ekleme ihtiyacından dolayı güvenilir yerden limitsiz alırım. Ya da webmasterler gibi sürekli belli ölçekte web sitesi yapıyorsam tek yerden kontrol ve limitsiz host çok hoş olurdu.




  • ark. affiliateye üye olmus aklinca sizi de üye yapip kendine cikar sagliyacak.
  • DÜNYANIN EN İYİ HOSTİNG FİRMALARI LİSTESİ

    Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları, müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge, mümkün olan en uygun paket fiyatları, %100 müşterileri memnuniyet ile para iade garantisi de dahil olmak üzere, sunumları dikkate alınmıştır. En kaliteli hosting firmaları, web barındırma sunucu hizmeti sunan dünyadaki binlerce web hosting firmaları arasından büyük bir titizlik ile biraraya getirilmiştir KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasın da Dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaların listesini bulacaksınız.

    WEB HOSTİNG NEDİR?
    Web hosting nedir, web hosting ne demek? Web hosting barındırma hizmeti olmadan internet sitesi kurulur ve yayınlanabilir mi? Web hosting cümlesinin anlamı nedir? Web hosting şirketlerin var olma nedenleri nelerdir, Öğren. Domain nedir, Domain site kurma ile ne ilgisi var? KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.

    HER KATEGORİDE SİTE AÇMA ÜCRETSİZ EĞİTİM REHBERİ

    İnternet Sitesi Yapmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı, Artık Herkes Web Sitesi Yapabilecek

    Başarılı ve profesyonel bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz ve site kurma konusunda sıfır bilgiye sahip iseniz… Google birinci sayfasına, yani ilk 10 site arasına yükselen bir web siteniz olmasını istiyorsunuz. Fakat bu nasıl olacak diyorsanız, bu web sitesi kurma ücretsiz eğitim rehberi ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Bu internet sitesi yapma ücretsiz eğitim kılavuzu ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. Arzu ettiğiniz her kategoride internet sitesi açmak çok basite indirgendi. Bu site açma eğitim rehberi, sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes başarılı ve profesyonel site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için 300 dakikalık uygulamalı video eğitimleri ile A’dan Z’ye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz.
    KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" sayfasıdır. Arkadaşlar! Telaş yok ve panik yok! Yapmanız gereken tek şey bu eğitim rehberine harfiyen uymak ve sabır, sabır ve sabırlı olmak! Çünkü bu rehber sadece ilk defa site kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.