Şimdi Ara

Sınıflara göre en iyi ülkeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi benim yaklaşık 2,5k oyunum var. Benim özellikle merak ettiğim bir konu var. Sınıflarına göre hangi ülkelerin en iyisi olduğunu öğrenmek istiyorum, şöyle ki ağır tankta en iyisi hangi ülke ? tank avcısında en iyisi hangisi ? aynı şekilde arty medium için hangi ülkeler daha iyi hangi seriyi kasmalıyım . Her ülkenin sınıflarının farklı özellikleri olduğunu biliyorum, fakat benim aradığım en opsiyon el olarak iyi olanı bulup onu kullanmak. Bu arada spotlanma özürlüsüyüm ben. Her oyun spotlanmadan bitiremiyorum. Görevlerim var tank avcısı ve hafif tankta görünmeden spot etme gibi. Onları yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.



  • Her ülkenin kendisine göre + ve - var ve ülkenin dalına görede +- değişkenlik gösterir.

    Agırtankda genelde Ruslar tercih edilir. Rus 10lvl IS7 ve IS4 iyidirler ama dediğim gibi her ülkenin +- vardır.
    10lvlde Rus agırtankları hızları iyidir zırhları iyidir ama nişan alma süresi ve isabetleri okadar iyi değildir.

    Mesela oyuna Yeni eklenen Pz.Kpfw. VII tankı bence oyundaki en iyi zırhlı tank Test serverda kulanmıştım 9K sektirme yapmıştım test serverda premium mermi neredeyse herkes kullanır ve bu tankla premium mermi ile bana sıkmalarına ragmen çok sektirmiştim.
    Aynı şekilde japon 10lvl tankada buff geldi zırhı artırıldı yeni top geldi ondada zırhından baya sektiriodum.

    Ama şuda varki oyuna yeni eklenen tanklar genelde diger tanklardan üstün oluyor. işte insanlar bu tankı kassın die
    ama 1-2 güncelleme sonra bu tanklar nerf yiorlar.
    nerden biliyorum dersen japon tankları geldiğinde sonraki güncellemede nerf yediler
    aynı şekil grille 15 2-3güncelleme sonra nerf yedi.

    En iyi avcı dersen genelde T110e3 ve jagpanzer e100derim.
    t110e3 zırhı daha iyidir 750 çakar pre mermisi apcrdir.
    jagpanzer e100 1050 çakar pre mermisi heattır zırhı t100e3 kadar iyi değildir.

    Artyde ise fransız artileri şarjörlü oldukları için daha avantajlılar.
    isabeti iyidir. nişan alma iyidir. en hızlı artydir (10vlvl için)
    en çok amerıcan ve fransız artleri tercıh edilir.

    diger artler Amerikan Alman Rus İngiliz sarjör yoktur.

    ingiliz Arty mermiyi daha yukarıdan atar böylelikle kayanın arkasında saklananbi hedefi vurması daha rahattır ama daha yukardan attıgı için mermi daha geç gider.
    mermi hasarı amerikan kadar olmasada iyidir. isabeti en kötü tanktır. en yavaş artydir.

    Rus Arty hasarı daha azdır isabeti daha iyidir. yükleme süresi daha kısadır. tankın kendisi hızlıdır.

    Amerikan Arty Hasarı en çok olan isabetide kötü olan tanktır. aynı zamanda hızı iyi değildir.

    Alman Arty hasar isabet dengede olan tanktır. hızı ingiliz ve amerikana göre birazcık daha hızldır.

    Spot mekanikleri wotun bunun için videoları var onlara bakabilirsin. (Türkçe altyazıda mevcut)https://www.youtube.com/watch?v=RMF82fz4kDk&spfreload=10
    tankların gizlenme spot mesafeleri merak ediosan Tanks.ggden bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 11 Mart 2017; 23:34:12 >




  • crysef kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler bilgiler için. Ben her ülkenin kendisine göre + ve - leri olduğunu T29 aldıktan sonra öğrendim. Şehir haritalarında çok iyi oynayamadığım. Eğimi bol haritalarda ise tareti kullanarak harikalar yaratabildiğim bir tank. Ben görevler için tank avcısı ve orta seviye tanklarda 6 ve sonrasında iyi olan tankları almak istiyorum. Nişan süreleri ve delici vurabilen bir tank lazım. Şu görevler aşırı derecede beni zorluyor maalesef Özellikle gizlenmeyi eklemem gerek.
  • GeorgeZzz G kullanıcısına yanıt
    Nişan alma süresi isabeti hasarı delmesi kamuflajı iyi olsun istion anlaşılan ama öle bi tank yok

    6lvlde su100ün kamuflajı iyidir.
    Hasarı 390 Delme 175 6lvl göre iyi
    Ama nişan alma ve isabeti iyi değildir.

    Ama oynarken bana sorun çıkarmadı sonuçta pusu yaptığım için genelde sorun olmadı.

    Tank avcılarıyla 15m kuralını yaparsan daha iyi olur videosunu attım.
    https://youtu.be/F5LvQcvvzpM

    7lvlde ise STemil iyi bence son topu açınca 490hasar ve 235 delmesi var tankda pre mermi yok ve mermi sayısı limitli max 15 mermi alıyordu die hatırlıyorum.

    Kamuflaj iyi değil ama -15depresson sahip olduğu için rampalarda baya işine yarar. Tank hızı 25km flndı.

    7lvlde su152 152mm troll topu var 8-9lvlere yada zırhlı tanklara HE mermi atarsın baktın oyunda top tiersin AP ile oynarsın bu tankı ilk aldımda baya zorlandım çünkü trooll oynamaya alışkın değildim. Hangi tankın zırhı daha iyi hangisi kötü yada hangisi delersin bilmen gerekli bu süre oynadıktan sonra alıştım 9tierde oyuna atsa bile He mermi sıkarak 300 canını indirirsin aynı zamanda mürettebat yada araç gereç bozarsın.

    İsabeti kötü ama genelde ben sıkarken çok sorun olmadı

    Nişan alma süresidir uzun ama nişan sonuna kadar aldıktan sonra az daha bekle yarım saniye kadar yada 1sn bekleyip sıkıca genelde daha isabetli gidio

    8tierin Efsanesi Rhm 8tierdeki kamuflaj en iyi olan tank bu tanka kamuflaj ağ ve tanka boya yaptırırsan birde teleskopik dürbün aldın mı tmmdır. Yeteneklerdende kamuflaj ver altıncı hisde olmalı geri kalanıda görüş mesafesi artıracak yeteneklere ver ben bu şekil yaptım ve tank 10numara oldu.

    Bu tankla maça gir yukarda yazdığım yetenekler alet edavatta olsun eğer sizin takım yeniosa hiç spotlanmama olayı bu tankla çok yaşarsın.

    Çalının içindeyim 100-150mtre önümde olan tank beni göremio.

    15m kuralınıda yaptınmı tmmdır kim nerden vuruo bulamazlar. Zaten ilk topu 490 çakıp 246delio isabeti iyi.

    Ama tankda zırh denen bişey yok bunu bil spot olduğun anda ölüsün diebilirim.

    İsu152 8tierin 2.Efsane ismi son topu açmak zaman alır ama açınca efsaneyide açmış olursun 286delme 750hasar ile 10tier tankları bile delebilirsin bu tankla 15m kuralını yapıp oynarsan adamları haşş edersin isabeti fena değil ben oynarken 10 atıştan 8i isabetti ve 8ide deler genelde. Kamuflaj fena değil ama kamuflaj konusunda Rhm gibi olamaz. İsu152 gibi bir tankla hasar atmak kolaydır.

    Maalesef Orta tank oynamadığını için ona bşy diemicem.

    Görevleri yapmak için bi klana katılabilirsiniz aynı zamanda size bilgilendirici eğitim flnda yaparlar hem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 13 Mart 2017; 14:35:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • crysef kullanıcısına yanıt
    Gayet açıklayıcı oldu. Şuan ben su 152 ye doğru adım adım ilerliyorum. 15 m kuralına işten çıkınca bakarım. Benim zaten en büyük sıkıntım gizlenme. Neredeyse her oyunda kolaylıkla beni yakalıyorlar. Rhm içinde bugün bir gözden geçireyim kafama yatarsa onuda kasmaya başlarım. Bilgiler için teşekkürler hocam sanada zahmet verdik.
  • Hocam kitap gibi yazmışsınız. Ellerinize Sağlık. Ben amerikan ağır tankı oyuna başladığım gibi kasmaya başladım. Kredi sıkıntısı çok çekiyorum yoksa T32 yi çoktandır açmıştım fakat kredi sıkıntısından bir şeyler yapamıyor. Kısacası alamıyorum :( Td için su serisini kasmaya başladım cidden iş yapar gibi duruyor. Birde Amerikana başladım ilk topları güçsüz fakat tankı full yaptığımız zaman iyi iş yapıyor. Hafif tank için şuan amerikan tier 6 kullanıyorum oda görevler için. Kmt olarak amerika kasıyorum net düşerse baya hasar bırakabiliyorum ama nişan hızı ve dağılması kötü.
  • Mareşal Rommel M kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı. O zaman premium tank şart oldu. T25 pilot nasıl tank ? jeton ile veriliyor şuan hepsini toplayamadım. Eğer iyi diyorsan parasıyla alırız artık. Tankların özellikle deliş gücüne çok önem veriyorum. tier8 tankında delişi baya iyi olmalı.
  • GeorgeZzz G kullanıcısına yanıt
    pilot med tank, zırhı anca HE yemeyecek kadar var (AP'ye karşı yok), taret zırhı anca düşük tiere iş yapar. Top özellikleri iyi ama yeni oyuncuya gelmez, minimal görünüp sıkıp kaçmak gerekecek. Ya da yeni oyuncu bunda dayak yiye yiye dehşet bi oyuncuya dönebilir sabrı varsa :)

    Bence 3-5 jeton parasına değer, ama benim için tam fiyatı olan 7450 goldu hakedeceğini zannetmiyorum (başka tier8 prelerim olduğu için). Amerikan med tank olacaksa bence Superpershing olabilir, biraz yavaş ama sınırlı MM (tier9 maks görür) avantajı ve önden zor yemesi ile yeni oyuncunun işine yarar.

    Parasını verip çatır çatır pre tank alıcam diyosan bekle, patriot defender liberte scorpion bunlar satılınca istediğini alırsın. Oyun içinde goldum var oradan harcıycam dersen SP'ye ek olarak löwe veya fcm50t olabilir.
  • borisgrey B kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen katılıyorum. Pilot iyi oyuncular elinde iş yapar, fakat benim gibi oyuncuların elinde hüsrana uğratır. Eğer tam para vererek alacaksam T34'ü düşünebilirim. Amerikan ağır gittiğim için eğitim için kullanılabilir. Fakat genel olarak bir kesim T29 topu kullandığı için iyi olmadığını söylüyorlar. Benimde genel olarak kafam karıştı. Diğer yandan bir tank için ortalama 120 tl verilir mi diye sormam gerekir ? :)
  • Mareşal Rommel M kullanıcısına yanıt
    Sanırım dediğin gibi şuan kampanyaları beklemek en mantıklısı olacak. O zamana kadar premiumlar arasında bir seçim yaparım. Dediğim tank orta seviye bir amerikan premium tankı şuan görevler ile alınıyor. Superpershing in güçsüzü diyebiliriz. Özel mm i yok diye biliyorum. Biraz zaman geçsin kampanyalara göz atalım sonra hangi tankı alacağımı netleştiririm.
  • Mareşal Rommel M kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde Ozhman'ın yayınını izliyordum. En iyi para kasan T34 ile Löwe demişti o geldi aklıma şimdi . Peki Löwe her oyun ortalama kaç k hasarda ne kadar bırakıyor bilgin var mı ?
  • Mareşal Rommel M kullanıcısına yanıt
    Abi tek kelime ile Ha-ri-ka. Böyle bir şey olamaz. Ben 51k kredi için ne taklalar atıyorum. Ne zamanlar harcıyorum bir bilsen. İndirime giren ilk premium'u alıyorum tabi bunlar ya löwe ya da t34. 220k diyorsun abi
  • Mareşal Rommel M kullanıcısına yanıt
    Hocam daha geçenlerde t67 yi sattım. O zaman onu geri alıyım. Premium tank indirime girene tek onla oynarım. Kullanıcı adım donanım haberdeki ile aynı beraber oynayabiliriz eklersen. Şu mürettebat taşıma olayı hellact ile t67 arasında yapabilir miyim? Yaparsak herhangi bir sorun oluyor mu ?
  • GeorgeZzz G kullanıcısına yanıt
    8tierde baya premium tank var açıkçası hangisi senin için iyisi onu seçmelisin ama şunuda Bilki her tankın kendine göre zayıf noktası var aynı şekilde artısıda var

    mesela Fransız ml49 liberti tankı ön zırhını iyi ama yan arka çok zayıf aynı şekil taretteki kupolada zayıf kupoladan HE mermi yio mesela geçen O-I ile oynarken karşı karşıya geldim taret kupolasından 1050 civarı çaktım

    Aynı şekil taret arkasındada 900 çaktım tankın ön zırh ve taretin önü iyi ama yanlar arka çok zayıf ama bu tank isabet delmesi iyi hızı iyi yükleme süresi iyi

    T34 ön zırh iyi değil yan ve arka zırhıda iyi değil ama tareti ve topu iyi hulldown yaparak iyi iş çıkarıyor aynı şekil libertide hulldown yaparak iyi iş çıkarıyor.

    Defender ise zırhını kullanabilcegi şehir içi maçlarda çok iyi Ve 440 hasarlada 8tierde göre üstün defenderı arkasını delmek için bile en az 150mm delicilik gerekli max tierde 6lvl tankların sizi delmemesi demektir bu

    İşveçlerin yeni avcı pre tankı ise 288delme 390hasar 0.3isabetle dikkat çekiyor ve önünde iyi AP APCR sektiriyor tank ileri ve geri hızları ise gayet iyi

    Ben olsam ya defender ya işveç pre tankı alırdım neden 10tier maçta libertide ön zırh işe yaramaz isu 152 ile uzak mesafeden haşatımı çıkarıyorum bu tankın ama defender öle değil uzaktan sektiriyor t34 taret oynarsan iyi ama bi orta tank etrafında dönerse yada önzırhtan vuruşlarda hasar manyağı yaparlar

    Peki siz nasıl para kasıosunuz derseniz yaklaşık 4-5senedir bu oyunu oynuyorum ve hiç pre tankla para kasmadım ama türüne göre belli özellikleri üstün olan tanklarla oynadım mesela O-I 6lvl maça girdimde troll topla AP atıyorum 5lvl agırtanklara tek atıyorum 6lvl orta tanklarda genelde tek atıyorum bu tank isabet ve nişan alması kötü ama işi bilen bir oyuncunun elinde hasar makinası oluyor genelde ortalama bu tankla 15k kâr elde ediyorum çünkü 6 lvl göre hasarım yüksek oluyor benzer şekilde 4lvl t28de 600-1200 arası hasar atıyorum genelde ve ondada 15k kâr elde ediyorum çünkü 4tiere göre hasarım yüksek aynı şekil 4tier hetzerde öle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 23 Mart 2017; 17:5:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GeorgeZzz G kullanıcısına yanıt
    Evt yaparsın mürettebat dönüştürme var aynı Amerikan ağacındaki herhangi tankla dönüştürme yapabilirsiniz altın ve silver ve bedava olanı var bedava olanı önermem.

    Silverda mürettebat yetenekleri normalden daha düşük oluyor altında ise hiç yetenek azalmadan aktarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.