Şimdi Ara

Sınavım geçersiz olur mu + garip olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TYT'de TC kimlik numarasını işaretledikten sonra kontrol etmedim. Sınavdan çıktığımda içimde bir kuşku vardı. AYT'de TC kodlamasını ise sınav ortasında sıkıldığımda kontrol ettim. 1 kodlamam gereken basamağı en üstte olduğu için 0 kodlamıştım. Daha sonra düzellttim. Ama TC kimlik numarasını refleks olarak kodladığımı hatırladım ve TYT'de TC yi kontrol etmediğim aklıma geldi. Çok kuşkuluyum yanlış kodlama yapmış olabilirim. Ama yanlış kodlasam bile o optik formun kime ait olduğu net bir şekilde bilinir çünkü üzerinde önceden işaretlenmiş KOD'lar var sorun olur mu 1 rakam yanlış oldu diye. Ve olursa itiraz edebilir miyim ?

    TYT'de sıkıldığım bir anda arkama dönüp arkamdaki çocuk kaç soru çözmüş diye baktım 3-5 saniye. Kopya çekmek için yeterli bir süre değildi. Sonra birden kopya sayılabileceğini fark ettim ve hocaya döndüm. Göz göze geldik ve diğer gözetmenin yanına gitti sanırım bir şeyler söyledi. Uyarı yapmadan sınavım iptal olmuş olabilir mi ?

    AYT'de gözetmen öğretmen sınav kurallarını okudu ardından Optik Form'da TC ve Kitapçık numarası arasında kalan boş bölgeye imza atmamızı istedi. Yani optik formda 2 imza olması gerektiğini söyledi. Biz TYT'de imza atmadık böyle bir şey yok burada imza yeri yok vb. söyledik sınav başlamadan önce ama öğretmen bir metin okudu ve "Optik formda Kitapçık numarımı doğru işaretledim kısmının altına imza atınız" tarzında bir şey okudu. Sınıfın yarısı imzaladı yarısı imzalamadı. Ardından tek tek dolaşıp o bölgede imza olup olmadığını kontrol etti herkese imzalattı. Optik formda boş bölgeye yapılan şeyler sınavın geçersiz olmasına neden olabilir mi ?

    Annem sınav binasından telefonla çıkan birisini görmüş. Bu nasıl mümkün olabiliyor ? Sınav binasının tek giriş kapısı var çıktığı yer polis aramasının olduğu yermiş. Annem sınav görevlisi telefonla girebilir diye bildiği için sınav görevlisi sanmış ancak sınav görevlileri telefonla girebilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenbulbul3 -- 17 Haziran 2019; 23:28:45 >







  • Optikte tek bir imza yeri var. Öyle saçma şey olmaz. Boşluk imzalatılmaz.

    Aralarında konuştularsa en fazla şu arkadakine dikkat et falan demiştir.

    Çıkan muhtemelen sınav görevlisi, sivil polis vs. gibi biridir.
  • Imza atilmasi gerekirse yer birakirlardi bizde de gozetmen okudu ben imzalamadim kontrolde etti gozetmen bir sey demedi optikte bir tek imza bolumu var o da sag ust kosedeydi imza konusunda sikinti yasamazsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.